2tilføjet af

Skal adoptivforældre have samme ret som andre?

En enlig forælder, der adopterer et barn, har ikke ret til det særlige børnetilskud, som andre "almindelige" enlige forældre får.
- Skal adoptivforældre have samme ret som andre?
*FB*
Link: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2006/11/02/130955.htm
tilføjet af

hvad med de enlige, som har valgt at være enlige

Skal de have samme have ekstra børnetilskud ?
og hvad med dem som kun har deres barn hver anden uge... men får alle de økonomiske fordele❓hvorfor får de ekstra børnetilskud, når de faktisk kun er deltidsforældre. ??
hmmm .-)
selvfølgelig skal de det... ellers bør de andre vel heller ikke ?
vh anonym
tilføjet af

Det lyder godt...

...det der tilskud som de enlige forældre får. Nu er det altså bare det, der i daglig tale hedder børnebidrag fra faderen og ikke en eller anden guldgruppe, som enlige forældre får fra de offentlig kasser.
Et barn som kun har en forælder udløser et børnebidragsligende beløb udbetalt fra det offentlige, men det kræver at den anden forælder enten er ukendt ved dom eller afgået ved døden.
Det er ikke så mærkeligt, at folk tror at enlige forældre vader i penge, når medierne er så upræcise i deres beskrivelser.
At man ikke kan få det ved adoption er vel fair nok. Det er jo et bevidst valg, at man er ene om barnet og kan man godkendes til at adoptere har man jo på papiret også råd til det uden tilskud ...mee:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.