1tilføjet af

Så tror da pokker, for han har aspergers syndrom

Hans talent for snedkerarbejde bliver også brugt til at bygge basinstrumenter, oplyser han. Han har fortalt på sin hjemmesiden, at han lider af en mild form for autisme Aspergers syndrom, og at han som ét-årig blev hjerneopereret.
Han oplyser intet om eventuelle politiske interesser, så motivet til drabet på den 20-årige Trez West Persson for et år siden og de syv drabsforsøg, som han sigtes for, fortaber sig foreløbig i det uvisse.
Han har tidligere boet i Ögårdsparken ved indvandrerghettoen Rosengård, og det var netop hér, at Trez West Persson blev dræbt.
JPM nægter sig skyldig, og politiet har endnu ikke løftet sløret for, hvilke beviser sigtelsen bygger på. Men ifølge chefanklager Solveig Wollstand har politiet fundet effekter under ransagningen af hans lejlighed, der bestyrker mistanken.
Ballistiske undersøger af hans to håndvåben kan være afgørende for, om chefanklageren kræver den 38-årige varetægtsfængslet på tirsdag.
- Han gav ikke et særligt sympatisk indtryk, siger en af JPM´s naboer til Expressen. En anden nabo siger, at den 38-årige var ’nonchelant’. Bortset fra et ’hej’ på trappen havde ingen af naboerne på Korsörvägen kontakt med JPM, der flyttede ind i opgangen for fire år siden.
http://ekstrabladet.dk/112/article1446704.ece
tilføjet af

Gud ved hvad

dine naboer har at sige om dig, og dit nyhedssyndrom som da virker som en mild grad af autisme?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.