7tilføjet af

PS3-spil bliver dyre

Der er ingen tvivl om, at Sony vil tabe penge på produktionen af deres kommende PS3, men det er meget normalt inden for branchen. Tabet bliver dækket af spilsalget. Om det er fordi, at tabet bliver meget stor vides ikke, men det ser ud til, at de kommende spil til PS3 bliver forholdsvis dyre.
Sony har nævnt en pris imellem 60 og 100 dollars og regner man told og moms til det beløb, så kan en forventet pris herhjemme snige sig op mod 1.000 kroner for de dyreste spil i vejledende udsalg. link> http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34617

det er sq godt at der er folk der cracker de spil.
tilføjet af

hov hov min ven

det jeg skrev til den person var at han ikke skulle smide et link til en crack key her på solen, få så ville det nok blive slettet og det
ville han jo så ikke få noget ud af, der_for
tilføjet af

tager fejl

der tager du fejl DJ, godt nok bliver spillene dyrere end hvad vi er vant til i forhold til PS2eren, men de kommer ikke til at lægge i 1000 kr.
prislejet bliver ala X-box 360 spil priselejet, så det er vel omkring 600 kr.
selvom de skal have deres tab ind igen, skal de jo trods alt kunne konkurrere med X-box 360.
mh Jacob
tilføjet af

rettelse

vil lige lave en rettelse, efter at have surfet lidt rundt har jeg fundet prisen på de kommende spil værende til +- 550 kr.
se selv på www.gamebits.dk
mh Jacob
tilføjet af

gamebits

er det nye extrablad, så det kan vi heller ikke gå efter. men lad os nu se når de kommet til landet, og det er jo også blue ray mediet
der gør at de kommer til at koste lidt mere.
men i usa kan man lige nu købe nogle spil til ps3 til 60$stk,
tilføjet af

haha ikke EB

aha ja okay så siger vi det. men eftersom playstation gerne vil have nogle markedsandele og de ikke kommer til europa før efter jul. så må de følge de andre, ergo spillene bliver i samme prisklasse!
gamebits = ekstra bladet ?!? dude, det er en internet butik.
du siger priserne i USA er på $60, tager vi kursen i dag, så svarer det til 360 kr. ser man væk fra deres moms og tillægger 25% vil det svare til 450 kr.
hvor du får 1000 fra ved jeg ikke, men nægter at tro på at der er særligt mange som er villige til at betale så meget, og det ved playstation også godt.
jeg vil i hvert fald ikke.
mh Jacob
tilføjet af

der har jo

været så meget frem og tilbage med det lort, så vi må se. jeg holder mig til min Amiga 500.
tilføjet af

Sony Playstation styrer for sejt.

Der er da ingen tvivl om at de første spil kommer til at lægge på 500-600 kroner, men som vi har set med ps2 spillene falder de jo rimelig hurtigt i pris, så vi alle kan være med. Sony Playstation er bare fedest...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.