15tilføjet af

Piger nogen svin

Nu har en pige IGEN været utro overfor mig, jeg kunne kaste mig ud fra 110 etage lige nu! Hvorfor er piger så onde?? I starten af mine forhold får jeg altid at vide at jeg er jordens dejligste fyr og de er kærlige og omsorgsfulde, men så lige så langsomt får de kolde følelser overfor mig og er ligeglade - det er som om pigerne på et tidspunkt ikke ka' komme hurtigt nok videre til den næste fyr!! Jeg fatter det ikke, jeg er en rolig og afbalanceret fyr med tjek på tilværelsen, men er stadig alsidig og vil selv sige spændende og har humor...
PS: Jeg er 23 år og pigerne har været alt mellem 20 og 29 år...
tilføjet af

du er vinderen

hej søde. sådan er vi ikke alle. se mig. jeg er en meget dejlig pige ;-) nogen e sådan men det er ikke os alle. de aner ikke at de er gået glip af en meget betænksom fyr. de er taberne. den der ler sidst, ler bedst. og jeg kan garantere at du ender med at være den sidste med et smil på læben, mens de har det så skidt. prøv at tage det mere varsomt i et forhold eller inden du træder ind i et forhold. de er bare ikke dig værd. sådan skal du tænke. og ja, nogle af os er svin, men ikke os alle.
knus mig!
(jennylope@hotmail.com)
tilføjet af

til ulykkelig fyr

ka se du har det hårdt.. og trust me sådan har jeg ox været.. min mor sagde altid at kvinder var nogen sataner men jeg troede ikke på det.. kvinder har det med resever en så de på sikker side.. du fortjener en der bedre.. men du skal ved at alle kvinder ik sådan.. så bare vent på den rette.. og hold dine følelser ind, indtil du ved hun er den rette.. håber du får det bedre..
held og lykke..
knuz Janiero
tilføjet af

stakkels dig.

du har helt ret, nogle piger er nogle svin... der er sq ikke så mange af os piger der bliver hos vores kærester og hvis vi så gør så har vi en ved siden af.... jeg har været sammen med min kæreste nu i 1 år og 3mdr.... og jeg har ikk en ved siden af... der er ikk så mange af os tilbage... du skal ikke være ked.... det er dem der er dummer end snot.... du skal nok finde din store kærelighed... det vil tage tid....
held og lykke.
hilsen mulle-pii
tilføjet af

jo..

Jeg kan godt se hvad du mener.. men jeg tror bare du har mødt de forkerte.. Jeg mener det samme om drenge.. de brander en af hurtigere end noget andet..
Men du ska' sku nok finde en sød en på et tidspunkt..
hilsen mille
tilføjet af

hun er der

hej.
jeg kan godt forstå du blir ked af det.. har prøvet det samme bare med fyre.. det er vigtigt at du ikke er for hurtigt med at vise dine følelser, da mange godt kan blive lidt skræmt over at man er lidt for hurtig.. nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor lang tid af gangen du har været sammen med de her piger..
du må aldrig glemme/gemme dine følelser overfor en pige men du skal også passe på med ikke at være for hurtig..
den rette skal nok komme.. hun er derude og du skal nok finde hende..
held og lykke med det.. :-)
mange knus herfra
tilføjet af

logisk...

Det er helt logisk hvorfor drengene brænder dig af. Så kan du nemlig ikke brænde dem af. De kommer dig simpelthed i forkøbet. Enkelt og fornuftigt da jeg endnu ikke har mødt en pige/kæreste der har været mig tro i mere end 5 måneder. Har aldrig selv været utro og kunne ikke drømme om at være det!
tilføjet af

Den rette???

Hvad mener du dog med at den rette er der ude et eller andet sted?
Har nu været igennem 15 forliste forhold. 11 er forlist fordi hun var utro eller fandt en anden. Piger har altid en anden i baghånden.
Tror ikke på det der med den store kærlighed mere, tror mere på at vi alle kan finde en at dele resten af vores liv med. Det andet er lidt for rosenrødt og pladderromantisk til min virkelighed. Ikke nødvendigvis en vi elsker, men en vi respekterer og holder af. Måske kan vi i det lange løb komme til at elske vedkommende...
tilføjet af

Genkendelse..

Det er meget let at genkende mig selv i det du skriver. Har selv oplevet det mere end rigeligt!
Piger har altid en i baghånden og er klar til at smide dig ud bare du 1 gang glemmer at vippe toilet sædet ned igen. De er meget kyniske og egoistiske i deres væremåde over for os fyre.
Efterhånden er jeg begyndt at tro at de opfatter os som noget de bare kan vælge og vrage imellem som en slags legetøj helt uden følelser. Prøv lige at behandle en pige sådan som de behandler os, og du bliver omgående udråbt som et mandschauvinistisk svin!
tilføjet af

måske du har ret!!!

ja måske du har ret men vi er ikke alle ens.. jeg har da også været igen mange forhold og det er altid mig der ender med at blive droppet.. fordi jeg er for sød siger de... jeg har kun droppet en og der havde jeg ikke nogen i bag hånden og har aldrig haft det.. igen vi er ikke alle ens!!
tilføjet af

hallo

hej
for det første vil jeg sige til dig at det gør mig ondt, men du er da helt gal på den,, fyrerne er lige så slemme hvis ikke værre... både piger og drenge er lige gode om det når det handler om at være utro..
mvh pernille
tilføjet af

Hör bare her!

Jeg er glad for at du har rettet det til "ikke alle piger, men mange" Det er faktisk meget befriende at höre at ogsä piger kan have fyre ved siden af. För i tiden var det altid kvinderne der klagede over at deres maend var utro, men nu er tönden vendt. Misforstä mig ikke, jeg siger ikke at det er en god til. Jeg föler med dig, det gör jeg sgu, men det er bar op pä hesten og sä der ud af. Det hjaelper ikke bare at give op, jeg er sikker pä at du en eller anden dag, nok skal finde en söd trofast pige, det kan jo vaere at en eller anden, der laeser disse sider, er lige en for dig.
Jeg er vil ogsä lige sige, at jeg er glad at du ikke er til "udenomssex". Jeg befinder mig i öjeblikket i Argentina, og jeg kan godt fortaelle dig, at det hernede er sindsygt. Fyrene er fuldstaendig lige glade med om du har en kaereste eller om de selv har en kaereste....Tag det fra mig, kvinder falder for fyre som er trofaste, og en dag, sä skal den rigtige nok blive haengende
tilføjet af

Teori om Utroskab (er vi gammeldags eller har vi fat i noget)

Hej Ullykkelige Fyr
Lad mig starte med at sige, at jeg virkelig er ked af, at din kaereste var utro. MEN lad mig her efter sige, at vi alle maaske burde tage vores vurdering af troskab og dets noedvendighed op til revision, fordi:
Hvor noedvendigt er det at vaere i et parfohold? - hvor noedvendigt er det at have een kaereste? - hvor vigtigt er det, at den person, du kan lide, ikke kan lide andre? - ikke gaar i seng med andre? - ikke kan have foelelser for andre? For hvis du moeder dit livskaerlighed (hvilket folk tit tror de goer naar de for sig en kaereste) - er det saa ikke meget naturligt at I begge ikke har planer om eller tendens til at vaere sammen med andre? - heller ikke fuld. Hvis din kaereste er dig utro: SAA ER DET IKKE HAM / HENDE DU ER MENT TIL AT VAERE SAMMEN RESTEN AF LIVET!!! Udover dette: er det saa ikke voldsomt respektloest af din kaereste at vaere utro - burde man ikke vaere i et forhold fordi man lige netop mener at man KUN vil vaere sammen med dette menneske. For hvis ikke, saa kunne vi alle jo ligesaa godt gaa i seng med hvem som helst... Vi kunne gaa fra fyr / pige til fyr / pige og bare "hygge" - indtil vi saa rent faktisk fandt den eneste ene.
Med andre ord: man er ikke utro hvis man har den mindste smule respekt i livet for sin partner - man er ikke utro hvis man mener at have fundet "den eneste ene".
Jeg gaar ind for troskab - men er det KUN piger der er NOGLE svin - eller er det Sandra?
tilføjet af

come on!

Hejsa.
Jeg kan godt forstå at du måske er såret og er ked af det. Men det er da helt klart forkert at sige, at alle piger er nogle svin. Jeg har personligt haft en del mærkelige og dårlige oplevelser med de fyre jeg har været sammen med. Men jeg syntes da ikke at alle mænd er nogle idioter. Du nævner at piger er onde. Det syntes jeg så er lidt forkert placeret. Utroskab er helt klart ikke acceptabelt, men det er menneskeligt at fejle. Jeg siger ikke at det skal tolereres, men se på det fra en højere vinkel. Jeg syntes du generaliserer alt for meget, og i sidste ende kommer du nok til at straffe dig selv hvis du ikke ændrer holdning. Der er en hel verden fuld af piger -du har bare været uheldig og rendt ind i de forkerte. Det er selvfølgelig beklageligt - men det er ikke jordens undergang!
Jeg håber du finder det i dig selv så du kan fortsætte uden at være så bitter.
Mange hilsner zenia ( 20 år )
tilføjet af

Take it easy

Arh du finder en ny!
tilføjet af

Hmm

Det er vel nok flot det du har skrevet_ NOT!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.