2tilføjet af

hvad er forskelden på ris og flækket ris

Ja ja, den ene type er flækket. 😉

Jeg syntes flækkede ris smager af mere, er det fordi det er en helt anden ris sort eller fordi de er omgivet af skald, som trods alt smager af lidt, eller er det fordi der fremkommer mere kraft fra de flækkede ris?

Er flækkede ris med flere vitaminer, mineraler?

Er der nogen her der har en mening om det?
tilføjet af

Du skal skylle dine ris så skallerne er væk

De kan da ikke spises😮 Men ellers var jeg af den opfattelse at flækkede ris var noget man brugte til ølbrygning.
tilføjet af

Du har delvis ret, Belinda

Skalderne kan "ikke" spises, men de er super gode til at kradse vore tarme op så vi får tarmmotion og mere næring af den anden mad vi spiser, ligesom når vi spiser fuldkornsrugbrød i stedet for bløde teboller. 😉

Flækkede ris til ølbrygning. Måske er min forklaring forkert, for jeg mener halve ris, altså flækket eller skåret over i længden.
De fås ofte på mange spisesteder som lidt gullige, sikkert fordi de er krydret med paprika eller andet krydderi, og de smager eventyrlig godt (også selv om der ikke er lavet øl af dem. 😉 )
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.