3tilføjet af

perkerproblemer

løsning smid dem i havet
tilføjet af

...!

Du har virkeligt et modent og særdeles varierende sprog? Nu kan jeg jo så ikke vide hvor gammel du er, men med det sprog der burde du slet ikke skrive sådan et sted her. Tag folkeskolen, og gør den færdig istedet for at afreagere de forkerte steder...!
tilføjet af

børnehave

hvad fanden bilder du dig ind, folk må kunne sige deres mening her i landet så længe det går det er fedt at nogle siger det alle andre tænker- men det har du jo ikke kendskab til.
tilføjet af

Daddelplukker/Kamelskubber.

Ja,der er kun en vej,og det ud af landet.Hvad skal disse somalier herop efter,jo her er svaret.Suge af den danske pengekasse,for danmark er så dum at lukke dem ind i landet,så beder landet selv om at blive suget for penge,se det er hvad disse kamelskubbere regner danmark for.Disse primitiver væsner af rotter,skal udryddes med den værste gift der findes,det der er værre en kolora og pest,intet er for hårdt til dem,straffes skal de for det lort de laver i danmark.Ut af landet med disse ækle rotter.Nogle vil jo nok syntes nu,at dette er hårdt mod de stakkels somalier,at de skal sendes ud af landet,men tænk på,de havde kun et formål med at komme her,lænse den danske pengekasse,de er ikke flygtninge,men bedragere og svindler,som kun fortjener at brænde op i helvede,så færdig med dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.