5tilføjet af

slankekure

er der nogen som kender en slankekur som er nem at overholde også i længden? jeg har simpelthen så svært ved at overholde slankekurene og jeg trænger til at tabe mig. nogen som kan hjælpe mig?
tilføjet af

kan kun sige

at du ikke skal tænke på det som en slankekur, men en livsstil/kostomlægning. Slanker du dig og går du tilbage til gammle kostvaner, ja så går det galt. Det er svært at give dig råd, da det afhænger af temperament, tid, hvad mad du kan lide, hvor mange kg du vil af med, osv. Syntes du bør finde bøger på biblioteket og selv lave en plan som passer til dig. Det at du selv laver den, giver også lidt blod på tanden til at forsætte. Helt og lykke
tilføjet af

Ja, her er en !!!

Dyrk noget mere motion, spis kaloriefattigt (både mindre sukker og mindre fedt) .Spis ikke noget mad/slik efter kl 19.00 eller de sidste par timer inden sengetid. Hvis du absolut vil have slik/sodavand/chips osv , så nøjes med det i weekenden. Så er der også noget at glæde sig til. Og husk nu at der er kun en kur som virker for livet og det er at ændre sine vaner. Alle jer som tror det kan klares med en typisk slankekur, I tager fejl. Vanerne skal ændres , da det jo er dem som er skyld i overvægten. God fornøjelse
tilføjet af

Gør det modsatte

Du ved sikkert alt om diverse slankeforslag.
Drop dem, de er skrevet af åleslanke skribenter, der tjener tykt på "gode råd".
Jeg skulle tage meget fejl, om ikke der er bestemte fødevarer du ikke kan fordrage. Og at der omvendt er noget, du må betegne som din livret.
Opgaven går ud på at spise og drikke alt det, du ikke kan fordrage. Sørg for en sikkerheds skyld for, at der er en lumrende ost i køleskabet, og at smøret er halvharskt.
Hårdt men yderst effektivt.
tilføjet af

jo da

Sig: Nej tak
tilføjet af

South beach kuren

find omtale af den på nettet og køb bogen, hvis du synes det er noget for dig. Det er jo et temperamentspørgsmål.
Kuren er en tretrinsraket og hammerende effektiv som egentlig kur og fantastisk som livsstil
Held med det tykke :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.