2tilføjet af

Anbefaling af nyt madopskrift-site: www.wambiichef.net

Så er Danmarks nye website til deling af dine favoritopskrifter online!
”WAMBII chef” (http://www.wambiichef.net) er stedet, hvor du kan søge inspiration blandt et stadigt voksende antal opskrifter publiceret af "WAMBII chef"s brugere, og hvor du – som noget helt nyt i Danmark – finder den nyeste webteknologi anvendt til at skabe et brugervenligt website med fokus på madopskrifter.

På ”WAMBII chef” er det nemt at indtaste en opskrift, som med det samme er anvendelig for andre brugere – og har du et billede til opskriften, er det også nemt at vedlægge. Vi har gjort det meste af arbejdet for dig, så find de støvede opskrifter – både dem der har været i familien i generationer tilbage, og dem der hænger som fotokopi på dit køleskab – eller fat den kreative grydeske og opfind nye opskrifter. Ligegyldigt hvad vil vi opfordre dig til at give dit bidrag, så andre får gavn af dine gode opskrifter.

Alle brugere kan se alle brugeres opskrifter – og ligeså vigtigt: give dem karakterer. Det er derfor brugerne af ”WAMBII chef” som skaber indholdet og som vurderer, hvilke opskrifter der fortjener en topplacering.

Websitet byder derudover på en række funktioner, som kan lette madlavning i en travl hverdag, bl.a. automatisk genereret indkøbsliste som kan tilgås fra mobilen (http://mobile.wambiichef.net), personlig kogebog så man nemt kan genfinde en opskrift, automatisk tilpasning af opskriftens ingredienser ved ændring af antal portioner, og meget andet godt.
Dog indbyder ”WAMBII chef” også til, at man kan fordybe sig og hente inspiration, og bl.a. læse andre brugeres kommentarer til opskrifter – eller deltage i en mad-debat i forumet, ligesom vi på sigt vil gøre det muligt for dig at bidrage til at omfanget af information om ingredienser, opskrifter og andet relevant øges.

Vi håber du vil tage godt imod ”WAMBII chef” – og hvis du synes om det, opfordrer vi til, at du spreder budskabet til dine venner, kollegaer, familie osv.

www.wambiichef.net

Vi ser frem til at se dig som bruger, uanset om du er til det raffinerede og ekstravagante, det hurtige og enkle, eller slow cooking i venners og families selskab.


Mvh.

WAMBII chef


-------------------------------------------------------------------------------------------
INFO OM WAMBII CHEF
Websitet er 100% ikke-kommercielt – så der er ingen irriterende banner-reklamer eller pop-up vinduer; og der er ingen kommercielle afsendere eller redaktører.

”WAMBII chef” er bygget i fritiden af de to personer bag websitet – baseret på en ide fra 2001.

På ”WAMBII chef” er der gjort stor brug af teknologien AJAX, hvilket bl.a. giver en bedre brugeroplevelse med færre sideopdateringer.

Websitet er i stadig udvikling, og der er mange nye funktionaliteter i vente for ”WAMBII chef”, bl.a. mad-ugeplan med tilhørende indkøbsliste, ”tøm-dit-køleskab” så du kan udnytte de ingredienser du allerede har, et ”awards-system” til de brugere, hvis opskrifter og billeder får højeste bedømmelse af øvrige brugere, deling af indkøbsliste mellem flere brugere – oplagt til familier, forbedret søgning/filtrering på opskrifter og mange andre gode ting.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Gå til http://www.wambiichef.net/index.php?mode=about for mere information.
tilføjet af

endnu een

af den slags sider
Tror nu bare at jeg bliver herinde
tilføjet af

Det kan man måske godt sige...

...men vi mener (selvfølgelig) at vi bidrager med noget nyt ift. de relativt mange opskriftshjemmesider.
Men heldigvis er sitet også blot et tilbud til dem der har lyst. Der er ingen tvang🙂og der er ingen kommercielle bagtanker - udviklingen er drevet af en lyst om at kunne dele opskrifter med hinanden, samt tilgå disse opskrifter fra PDA/mobiltelefon, og den mulighed har vi nu.
Fortsat god dag.

Mvh.
Andreas
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.