23tilføjet af

P-pille husker

Jeg står igen i den situation at jeg har glemt at tage mine p-piller i et par dage nu. Jeg er 16 år og det er efterhånden et stort problem for mig at gå og vente på en menses når jeg ved at jeg kan risikerer at være gravid.
Jeg har hørt nogen snakke om at man kan få en p-pille husker som bipper hverdag på samme tidspunkt.

ER DER NOGEN DER VED HVOR MAN KAN FÅ FAT I SÅDAN NOGLE???? Det ville være til stor hjælp..
Mvh May
tilføjet af

hmmm

hvad med at bruge din mobiltlf til at huske det....??
eller læg dem ved siden af din tandbørste...ved jeg min datter gør.
Knus Nete
tilføjet af

...

Næh kender ikke noget til en p-pille husker.
Men har du ikke en mobil som du kan sætte til at ringe (alarm) hver dag på samme tid. Den har du sikkert også med, når du er ude at overnatte, det har du sikkert ikke med den anden som højst sandsynligt bare ville komme til at stå på "natbordet". Og så er du jo lige vidt.
tilføjet af

Helt ærligt

Ja du må meget undskylde!!!
Men er du gammel nok til at dyrke sex, så må du sgu`også være gammel nok til at huske at tage dine p-piller.
3 minutters nydelse = 18 års fortrydelse
Husker du at bruge kondom???
Her tænker jeg på sexuelt overførte sygdomme...
tilføjet af

mobil

vil lige som Nete sige, at du kunne bruge alarmen på din mobil. men det kræver så at du husker at få p-pillerne med dig når du sover ude
tilføjet af

16 år.....

!!!? og p-piller!!!
Skat, du må være syg. P-piller har skadende virkning på din livmoder/æggestokke, idet de indeholder hormoner, som din krop har muligvis ikke behov for.
Gummi er den bedste beskyttelse, specielt i lyset af eventuelle kønssygdomme...
tilføjet af

P-stav/P-pind !!

Ved du godt at man kan få sat en P-stav ind i armen som så virker i 3 år. Mener det koster omkring en 1000 kr, men så skal man ikke tænke over hvornår pillen skal tages. Bare et lille råd !!!
tilføjet af

Ikke nødvendigt

Jeg har ingen problemer med kønssygdomme, da jeg har haft den samme kæreste i snart 17 måneder.
tilføjet af

Hvor skadeligt er det???

Hvor skadeligt er det for mig.?? Jeg har taget dem i snart 1½ år og nu bliver jeg helt bange for hvad der kan ske ved mig??
tilføjet af

P-bøde/P-plads

sikke mange ord, vi kan med P
tilføjet af

rolig nu..

Hvis det er skadeligt for dig at tage p-piller ville din læge nok ikke blive ved med at give dig recepter til dem.
Har selv snakket med min læge om det fordi folk omkring mig sagde at det kunne være farligt at blive ved med at tage dem. Men han sagde at det var unødvendige bekymringer.
Så du har ikke noget at være nervøs for.
MvH Smølfepigen
tilføjet af

Unødvendige bekymringer?????!!!!!

Hvis lægen bliver ved med at udskrive p-piller, betyder det slet ikke at det er ufarligt.
At proppe folk med antibiotiker/homoner er den billigest og letteste løsning.
Det er bevist ved flere undersøgelser i flere forskellige lande, at indtagelsen af p-piller kan på længere sigt forårsage problemer med nyrer og hjertekarsygdomme.
Forskerne har endnu ikke opnået 100% viden omkring hormoner og deres påvirkning på kvindens organisme.
Så lad være med at sluge råt alt hvad lægerne siger til dig!
Og for resten, de danske læger er ikke de bedste i hele verden.
Jeg vil nødigt kommer under behandling hos dem!
Jeg kunne huske da jeg 14 år og døjede med bumser på ansigtet, anbefalede min læge at tetracyclin (antibiotik)...!!!!!
tilføjet af

P-staven er forbudt

i hvert fald her Danmark - Det er den sidste udmelding jeg har fået fra min læge, da jeg selv var hos hende for nogle dage siden. Forbudet skyldtes at man ikke har kunnet finde "p-staven" på en kvinde som gerne vil have den udopereret igen!! Så ups en smutter...!
Men min læge mente i øvrigt ikke at p-staven var så sikker alligevel.
Spred fred,
Samara
tilføjet af

slap nu lige af

Jeg har spist p-piller i langtid, dvs. i 3 år, og jeg har ikke døjet med nogen problemer, og da min læge stadig giver mig recepter til p-piller blir jeg ved med a spise dem.
P-piller er ikke kun mod uønsket graviditet, men osse mod mange andre ting, som f.eks. kraftig blødninger eller smerter under mens.
Og jeg tror osse gerne at unge ved at p-piller ikke beskytter mod kønssygdomme, da det var en a de første ting min læge fortalte mig, desuden, har man jo seksuelundervisning i skolen, hvor man gerne lærer om det.
tilføjet af

Ikke ulovlig

Jeg har haft en nu for anden omgang. Jeg har købt den helt lovligt på recept fra min læge. Man får en recept hos sin læge og køber den der. Man får så en tid hos sin gynokolog. Denne laver et lille snit i overarmen. Indsætter den og der skal ikke sys. Et lille ar, som næsten ikke ses. Den kan mærkes under huden.
Den jeg har holder tre år. Så skal den fjernes og evnturelt udskiftes.
Der kan være den bieftekt at man kan få for megen menses eller den helt udebliver. Så bør man få den fjernet. Jeg har hørt at den kan vandre. Men har ikke mødt nogen hvor den gør. Men en veninde har fået fjernet den, da hun fik menses næsten hele tiden. Det er ikke noget problem at fjerne den. Den er lige som p-piller. Der kan man også bare stoppe.
Jeg er glad for min. Det er min 2. Og den er ikke ulovlig.
tilføjet af

Okey

Det var bare ikke den udmeldning jeg fik fra min egen læge, da jeg talte prævention med hende - Jeg gik nemlig selv med tanken om en P-stav, men hun sagde at det var ulovligt, og at de ikke måtte skrive recipter på den mere?
Spred fred,
Samara
tilføjet af

P-ring/p-plaster

Der findes også p-ring og p-plaster.... :)
tilføjet af

p-pille husker

det er ret nemt at huske.. brug din mobil telefon.. sæt den til at ringe hverdag på det samme tidspunkt så skal du nok huske det.. det har virket for mig...
hilsen en der ved hvordan det er....
tilføjet af

P-stav

Hej med jer...
Det er IKKE ulovligt at få en P-stav. Som en anden også skriver kan man få den pr. recept og få gynækologen til at lægge den ind (nogle læger gør det også selv) Eller hvis man bor i København kan man kontakte Sex & Samliv på Rosenørn's Alle og bestille tid der. Det koster 1300,- . Tidligere har der været noget om at de vandrer, men det har noget at gøre med hvor de blev lagt i armen. Så det sker ikke mere - når den blir lagt et bestemt sted i overarmen. Den har størrelsen som en tændstik og man kan ikke se den, med mindre man mærker rigtig godt efter. Jeg har selv haft en et halv års tid, desværre har jeg fået et kraftigt akneudbrud på ryggen hvilket gør at jeg nu får den fjernet (d. 27/2) Hvordan det foregår, ja det finder jeg ud af, men det skulle ikke være så slemt. Mens. har jeg ikke haft problemer med - tværtimod - det har kun været få dage uden smerter eller andet. (Det med mens og akne kan jo variere fra person til person) Et andet alternativ kunne være en spiral, som nu også laves til kvinder der ikke har født børn endnu, den er lidt mindre end de "normale" men har samme virkning. (Den koster 250,-)Så det har jeg tænkt mig at forsøge mig med, når man nu er en af dem der ikke dur' til at huske at tage p-piller hver dag på samme tidspunkt.
- rigtig "god fornøjelse"
tilføjet af

p-staven...

der er også visse ulemper ved p-staven (er kun 15 men har været til en masse foredrag om sex og sådan noget med ungdomsskolen og en sexolog) og det er fx. at man pletbløder og man vidst ikk kan holde styr på sin menstruation...
tilføjet af

P pille husker

http://www.yankodesign.com/product_info.php?products_id=1090
Der er den.. men ved ikke hvor jeg kan få fat i den piv..
tilføjet af

fornuftigt

Hej anonyme
Jeg vil bare sige, at jeg ikke synes, du er uansvarlig, fordi du ikke kan huske at tage dine p-piller. Det er vel netop en erkendelse af at du er nødt til at tage ansvar, at du forsøger at finde en løsning. Jeg selv har, i en alder af 26, sværere end nogensinde ved at huske at tage pillen. - Men SELVFØLGELIG husker jeg at bruge alternativ prævention (dvs. kondom), når jeg har glemt min pille i længere end den tilladte tid. På apotek.dk så jeg på et tidspunkt en side, hvor man kunne se, hvilke forholdsregler man skulle tage, når man havde glemt pillen. Hvis det var indenfor et bestemt tidsinterval, var det nogle gange kun en uge, man skulle vente med at dyrke "ubeskyttet" sex, og ikke helt til næste menstruation. - Men tjek apotek.dk, så du er sikker på at have fakta på plads.
Hvad angår at bruge mobiltelefonen, så har det aldrig rigtigt fungeret for mig, fordi min telefon kun kunne sættes til at ringe hver dag, hvis man oprettede en post i kalenderen hver dag - og så holdt kalenderen pludselig op med at være så brugbar og overskuelig, når det så ud som om der var aftaler hele tiden... anyway, jeg fandt denne debatside fordi jeg ledte efter et sted, hvor de solgte p-pille-alarmer, og det ser ud til at denne side er fuld af dem:
http://www.epill.com/multialarm.html
Det kræver selvfølgelig at du kan handle over nettet, men hvis du har en forælder med visa-kort, er det sikkert et køb, de godt vil assistere dig i at foretage.
I øvrigt skal du BESTEMT ikke lytte til dem, der forsøger at fortælle dig, at p-piller er skadelige. Bare fordi folk slynger om sig med ord om at forskning siger sådan og sådan, betyder det ikke, at de har noget at have det i. Fx. så jeg ikke noget link nogen steder til faktiske videnskabelige artikler. Og du kan altid finde nogen, der siger at dette og hint er skadeligt. De glemmer bare tit at raportere, når samme påstande bliver tilbagevist af andre forskere. Det skyldes først og fremmest en generel angst hos mange mennesker for "systemet" og for at underlægge sig en behandling, man ikke forstår. Selvfølgelig kan du aldrig få en 100% garanti, men i forhold til hvad du ellers udsætter dig for dagligt af "unaturlige" påvirkninger, der ikke har været "afprøvet gennem tusinder af års brug", er p-pillerne vist ikke det første, du skal bekymre dig om.
Knus, og pas godt på dig selv derude!
/nijntje
tilføjet af

fup

Man kan sige sig selv, at p-piller ikke er sunde, da man tilfører kroppen en masse kunstige hormoner, som den i virkeligheden slet ikke er klar til.
Selvfølgelig siger lægen ikke, at det han udleverer er farligt. P-piller bliver i dag udleveret af adskillige læger som slik. Hvorfor mon? god forretning = penge.
tilføjet af

hmm..

selv om det er hendes læge som udskriver p-piller til hende skal hun stadig være opmærksom på om hun kan tåle de piller hun får..
det kan være alle slags tegn, fx p-pillen "Jazmin" har i løbet af et år haft ca 15 dødsfald men de har glemt at indformere folk om at det har været meget kraftige damer som døde af dem..
så derfor skal alle som modtager p-piller være opmærksom på alle tegn deres krop kommer med for selv den mindste ting kan vise sig at være en meget slem ting..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.