4tilføjet af

Bruger selv sort arbejde.

Jeg skal have lagt min plæne om til foråret.
Nye flise sten,nye planter,blomster,ja,det skal bare være pænt lavet af en,som kan det.Jeg bruger sort arbejde(billigere),ja så tjener den havemand da lidt til at forsøde hans pension.Jeg kan ikke se noget forkert i at have en til sort havearbejde.Jeg vil altid bruge sort arbejde til haven,kun haven.God wekend derude.
tilføjet af

Sort arbejde

Hvorfor kun til haven?
Jeg mener, sort arbejde er vel altid sort arbejde ligegyldigt, hvem der udfører det, og hvilket arbejde, der bliver udført. Det kan da ikke gradbøjes. Sort arbejde er altid sort arbejde!
Om det er dig, der får udført sort havearbejde, eller om det er en medarbejder, der arbejder sort i et firma, er vel i bund og grund samme forseelse.
Du kan da ikke seriøst mene, at det er ok at få udført sort havearbejde, men ikke andre ting, for det er vel det, du mener, når du skriver, at det er det eneste, du ønsker at få udført som sort arbejde ik?
tilføjet af

der er kun 1 måde at få

sort arbejde til at forsvinde på
Ned med Momsen
den er en direkte opfordring til sort arbejde!
tilføjet af

Har svært ved at se det kan betale sig

Satserne på "det sorte arbejde" er efterhånden ikke andet en momsen lavere, og så er du i risiko for at have en glad amatør rendende uden forsikring til at lave alverdens ulykker og garantier gives ikke.
Jeg indhenter faste tilbud og vurdere hvad jeg vil ofre for selv at bliver fri - færdig.
tilføjet af

Intet "kavalersdelikt"

Når jeg slår græsset for mine forældre, hvor den ene er meget gangbesværet og den anden rekreerer ovenpå en blodprop i hjertet, skal jeg så have dårlig samvittighed over at arbejde sort?
Ja, det mener jeg faktisk jeg bør. For ellers vil det være dobbeltmoralsk når jeg normalt er imod sort arbejde.
I mine øjne bagatelliserer vi sort arbejde helt efter om vi har brug for det eller ej. En som laver elektriker arbejde kan vi godt se skævt på. Men når vi er et par venner som bygger en garage, så har vi ingen kvababbelser?
Det er i mine øjne definitionen på dobbeltmoral.
TTT
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.