3tilføjet af

jeg tror osse han er dopet

ham cykel fimsen der ...... skal jeg så osse meldes til politiet❓eller hva ........ og uanset anmeldelser og domme så vil jeg da stadigvæk tro det samme, medmindre selvfølgelig andet bliver bevist.
tilføjet af

hvem

taler du om? Contador eller ?
tilføjet af

Du er uskyldig indtil andet er bevist (sådan da)

De er sgu alle dopede.. efter Skibby og Riis tror jeg ikke en skid på de cykelryttere mere.. de kan sidde og klynke og sige "VI er ikke dopede" om 10 år bekender de så med hundeøjne og tror vi tilgiver.. det gør jeg ikke.. de er nogle røvhuller.. jeg vil skide på om "de følte sig pressede".. eller hvad de gjorde.. jeg føler virkelig de har skidt på mig
tilføjet af

Doping

Nu jeg ikke cykelløbs fan.
Men syntes f.eks. at vi havde en dansker der kunne have vundet, men blev slagtet totalt.
På et meget tyndt grundlag, jeg syntes folk er gået helt vildt over stregen, med det doping ræs. Giv dog folk lov til at leve, helt ærlig fair nok når de kører løbet så test dem hver dag men hvad de render og laver i deres fritid og træning op til et løb.
Ja undskyld mig, men det er sgu da en privat sag, jeg fik det dårligt, da jeg så hvordan vorest sports "stjerne" skulle stå til rådighed 24 timer i døgnet til urin prøver!
Hvad fanden er det for noget, lav nogle test når de konkurer og så lad dem have et liv ved siden af sporten. jo mere folk kommer i kroppen jo mere hævner det sig senere hen, Og ja bliver de testet i et løb, så det fair nok ud med dem, for sådan er reglerne.
Men det her er så lavt, jeg syntes vi behandler voksne mennesker, værre end jeg noglensinde ville behandle et dyr.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.