9tilføjet af

Hvilket "lydspor"?

Hej,
Jeg har været i London og vil gerne lave et "slideshow" med mine feriefotos, og det skal jeg lave med Nero. Alt det HAR jeg styr på.
MEN! Jeg vil gerne lave et "lydspor" til mine billeder, så man samtidig kan høre noget musik mens man ser billeder.
Så jeg tænkte på om der måske var nogle mennesker her på debatten, der har nogle gode forslag til sange/musik jeg kan/skal sætte som "lydspor" på min lille film.
Alle idéer har interesse; klassisk, pop, rock...you name it.
Jeg starter naturligvis "filmen" med "God Save The Queen" ;o)
På forhånd tak for hjælpen
c",)
tilføjet af

Lyder som en fed idé!

Har selv tænkt på det samme. Skal til USA og kører rund og se lidt af hvert... laver nok også et slideshow med musik til!
tilføjet af

Hmm :-)

Når nu det er London, så synes jeg du skal vælge Queens udgave af "God Save The Queen" fra "A Night At The Opera" ..men det er selvfølgelig bare min mening :o)
tilføjet af

go' idé

Nårh ja, Queen er jo selvfølgelig oplagt. Tak for idéen...håber på flere.
c",)
tilføjet af

Hendrix

Hmm - hvis det skal have en form for relation til UK, hvad så med noget "Are You Experienced" eller "Band of Gypsis" med the fretmaster Jimi the King Hendrix-
tilføjet af

Ærke-amerikaner

Jimi Hendrix er vaskeægte sort amerikaner :-)
London har åbenbart ikke inspireret så voldsomt mange sangskrivere.
Ralph McTell med hans "Streets of London" - men den er sikkert for socialkritisk til at bruge som underlæg for gode feriebilleder :-)
Beatles "Penny Lane" måske ?
Eller hvis du kan finde Elton Johns hyldest til Lady Diana "Goodbye England's Rose" - originalen "Candle in the Wind" er om Marilyn Monroe, så den passer nok ikke så godt ;-)
tilføjet af

Sandt nok Anon

med hensyn til Jimi´s oprindelse og Band of G for den sags skyld, men nu skrev jeg "Are you Experienced" = en plade, som er pure pure engelsk + åbnede døren for hans legendariske indtog på Londons rockscene i 66. De blonde Briter var solgt + det er her han lægger det samlede musikmiljø for sine fødder, fram Brian Jones fra The Stones, Clapton, Townshend til The Beatles. Såå jo jo makker - vil nu mene, at der er lidt O´Britannia i denne skive.
tilføjet af

Led Zeppelin = UK

Hov glemte lige- man kan ikke sige London, England og blonde Briter unden at tilføje: da daaaaa: Led Zeppelin
tilføjet af

lidt fra godteposen

Kan ikke lige dy mig. Kommer lige med lidt flere forslag + kun af den engelske slags:
Iron Maiden, Pink Floyd, Black Sabbath, Deep Purple, Genesis, The Animals, Arctic Monkeys, Blur, Placebo, Suede, Marillion/ Fish, The Who, George Michael, Depeche Mode, Erasure, Sweet, Billy Idol, David Bowie, The Smiths, Supertramp, Jamie Cullum, Django Bates, Sir Elton John, Henry Purcell, Soft Machine, Motörhead, T-Rex, Radiohead, Roxy Music, Slade, The Kinks, Sting, Def Leppard, William Byrd, Kate Bush, Händel, John Barry (James Bond-temaerne), Manfred Mann's Earth Band, Uriah Heep og Judas Priest.
Håber du kan bruge lidt fra "godteposen"-
tilføjet af

For sevan...

...der er kommet en masse gode forslag.
10000000000 tak for hjælpen.
c",)
Ha' en dejlig weekend.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.