15tilføjet af

Ny koncert i Horsens

Hvem er det næste store band der skal spille i Horsens?
Kunne det blive U2?
Leg med...
tilføjet af

ja eller

Kandis,måske!!!!!
tilføjet af

eller

George W. Bush, der synger "kære lille Anders"?
tilføjet af

Elvis

Elvis kommer bagfra og overrasker hele Banden og giver comebackkoncert i Horsens Ny Theater, lige for næsen af Don Øf og Parken!
tilføjet af

DOLLY PARTON

DOLLY PARTON - EXTRA KONCERT jo-jo
tilføjet af

Klart med de enorme patter

lol
tilføjet af

beatles..

Ha ha ja, det kunne være godt, eller the Beatles. Realistisk set så tror jeg dog, at de releaser ét stort navn mere her indenfor en måneds tid. Og det er ikke Dolly :0)
tilføjet af

Ja, en koncert til hver :-)

Så behøver de heller ikke bestille 2 Jumbo-jets samtidigt :-)
tilføjet af

hvad med The Police

hvis de kommer til Danmark, så må Horsens til at ud af starthullerne og ringe til Sting.
Det ville også være fedt hvis Dire Strits, Bruce Springsteen, Joe Cocker, Meat Loaf, Prince eller Phil Collins kom til Horsens eller andet sted i Jylland.
tilføjet af

Hej Posilise

Ja det kunne jo være så mange det kunne være spændende at de kom til Horsens f.eks.være Kelly Clarkson,Katie Melua, Thomas Helmig eller Smokie
tilføjet af

U2 selvfølgelig

Da vi var inde at høre Stones, fik vi af vide, at det var U2 der kom næste gang 's*
tilføjet af

jeg kunne godt tænke mig

at David Bowie kom til Horsens til sommer. Han er lige fyldt 60 år, og hans musik er stadig værd at høre på, især dem han lavede i 70'erne. Hero's er en af mine favoritter. Han er en genial musiker og sanger, så er han vist ved at lave en ny CD, så det bliver spændende at høre den nye.
tilføjet af

Re:Elvis

Egentlig hedder a Kurt å knokler på æ stur slajteri, men går hjem å skuvter ham lisså snart a har fri...For a tror a er Elvis, ja a troe a er Elvis ja gu gør a så
tilføjet af

ja til Bowie

Ja for søren. Bowie ville være fed at høre i Horsens. Det er også et par år eller tre siden, han sidst gav koncert i Danmark ,så det er snart på tide igen.
Jeg gad også godt høre Elton John. Jeg ved godt, at han har været der tidligere, men det er jo også snart længe siden...
tilføjet af

phil collins

Phil kommer til Herning sammen med Mike og Tony, den 14/06.
tilføjet af

Melua og Bowie har været her..

.. så jeg tror ikke det bliver dem. Selvom jeg nu uendeligt gerne ville høre Bowie sådan en dejlig sommeraften på terrassen :-)
Horsens Folkeblad registrerede allerede sidste år domænenavne som u2ihorsens.dk og metallicaihorsens.dk og en hel del andre. Men om nogen af dem kommer i brug vides ikke - og slet ikke at manden bag det hele Frank Pandoru stopper som direktør. Meeeen, der er rygter om, at der kommer én stor mere. Der er dog tilsyneladende ingen der ved hvem, men nogle rygter melder at det ikke er U2..
Personligt håber jeg på Bowie der var her i 2002, eller måske Police kunne være en mulighed, da der jo er forlydender om en turne.
Men det bliver spændende at se, når vi når til marts, og Dolly Parton har været her. Så er vi forhåbentligt tættere på at få udløst spændingen - HVIS der i det hele taget kommer flere af de helt store koncerter, for stadion bliver bygget om, så pladsen der blev brugt til McCartney, REM, Stones og Madonna kan ikke benyttes.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.