3tilføjet af

Anti doping

Eksperter indenfor anti doping siger nu at med de nye dopingmidler, er det umuligt at spore den 2 dage efter afslutning. Det bliver et stort problem under kommende OL.
tilføjet af

Så må de jo

tage prøverne med det samme.
Besværligt, men det kan jo så være nødvendigt.
tilføjet af

Flere penge i antidopingkassen

Hvis det kniber med rescourcerne i dopingbekæmpelsen, hvorfor spytter man så ikke bare noget mere i kassen fra IOC og diverse idrætsforbund - evt. med statslig støtte.
Om jeg begriber, hvorfor det bliver taget så få dopingtests når man tænker på, HVOR stort problemet er, og HVOR stor mediebevågenhed problemet har. Tænk på, hvor mange milliarder dollars der flyder rundt i forskellige sportsgrene. Tænk, hvis man bare brugte en fjerdedel af disse penge på dopingbekæmpelse - så var man sgu langt! Men nej, der er træghed i systemerne...sikkert fordi de fleste sportsgrene er korrupte og det er Tavsheden, der er guld :-(
tilføjet af

Mon ikke

der bliver brugt flere penge til doping, end anti doping? Jeg tror nu at en dopinglæge tjener mere end en anti dopinglæge. De skulle nu straffes med at miste autoration og sigtes for mordforsøg, for det er i virkeligheden det de gør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.