21tilføjet af

Og de

vil vandre blandt menneskene og sprede splid, løgne og ødelæggelse. Lykkes deres job med et menneske, taber denne kærligheden, godheden og livet, og de kommer i deres vold og bliver tomme. Det kræver meget at komme op igen. Egoet er deres medsammensvorne. De siger:" For at være værd at elske, skal du se sådan ud, gøre dit og dat, eje alting." De siger:" Der er KUN kroppen og ingen sjæl." De Siger:" Gør kun ondt, handl kun falsk...Det gør ikke spor...Der er kun et liv og ingen himmel."
De gør din sjæl til slave. Den sjæl, der kan rumme en guddommelig verden, hvis du oplærer den. Hvis du lærer den sande tro at kende. Den tro, der vækker din sjæl fra søvnen. En lykke større end alt jordisk er din sjæl, når den vågner.
Hvad er Gud? Gud er det smukkeste kunst, musik, den højeste velvære og kærlighed så enorm, at du med hjernen ikke kan forestille dig det. Gud er alt det gode og endnu bedre end det, du kender til. Gud er i din sjæl, men når du ikke vækker den, finder du ikke den store ånd.
Ingen er evigt fortabte, men man samler karma ved dyriske gerninger. Dyrene er ikke ting, men sjæle på vej til at blive mennesker. Behandl dem derefter. Træder du den rigtige vej for din sjæl, vil du møde modstand...Selv i dit eget sind...Nogle hører stemmer som vil prøve at ødelægge dem. De vil lyve og prøve at snyde dig. Hvis du er nået så langt, så husk, at din sjæl er guddommelig, og der er en stor ånd, som er overalt selv i det dybeste mørke. Din guddommelige sjæl er større end livet, smukkere end livet, kan meget mere end livet og er gladere end livet. Når prøvelserne kommer, skal du gøre dig stærk indvendig: Du skal være SÅ stærk, at selv trusler om din død og din fortabelse ikke kan skræmme dig...For intet ondt kommer fra Gud. Gud er alt det gode, men det er DIN opgave at tage imod det, hvis du da ellers ønsker at huske din sjæl. Det kan blive hårdt, men sejren er, at man ikke fødes til lidelser i livet, men derimod vinder glæde, kærlighed og velvære, som ikke får dig til at savne det jordiske liv....Tør du?
tilføjet af

Ingen religion rummer den sande tro...

Selv forklædt som mennesker, engle, helgener, Gud og godtgørere kan de lege med dig. Andre mennesker kan de overtale til at lege med, uden de selv ved af det. Kun de mennesker, der kender deres sjæl og sandheden kan genkende deres lege og vil ikke være med. For de ser, hvad de andre ikke ser.
Deres lege kan være små og næsten uskyldige, men de værste lege kan være død og ødelæggelse. At sætte religioner op imod hinanden. At dræbe, torture. At ødelægge helgeners liv og ry, så de ikke formår at hjælpe alle de mennesker, de ellers kunne.........
tilføjet af

Jeg frygter

ikke døden eller deres lege længere. Kun hvis jeg besmitter min eller andres sjæle ved at lege med.
tilføjet af

Snart vil der komme en god leg

Til at starte med ser den almindelig ud, men så kommer den til at se anderledes ud, for den vil vække sjæle. Den bliver leget af ånden.
tilføjet af

Men tro ikke

at en himmelsk sky kommer ned og redder dig, for Gud er ikke af denne verden. Faktisk oplever mange af dem, der husker deres sjæle et rent helvede på jorden, men når sjælen huskes, betyder det ikke længere så meget.
tilføjet af

Regel nr 1

Glem din misundelse, for den guddommelige leg vil tirre din misundelse for at ødelægge den.
tilføjet af

Men følger du din misundelse

og gør den dig gal og sur....Måske vil den gøre dig hadefuld og farlig, så er du trådt på den forkerte vej. Leg med og træd den rigtige vej, så kan du fortsætte.
tilføjet af

Regel nr 2

Hvad end der sker, så hav uendelig kærlighed for alle sjæle, had ikke nogen. Hold sindet lyst.
tilføjet af

Regel nr 3

Frygt intet, for sjælene består, men at vække dem kræver en fødsel, der kan gøre ondt.
tilføjet af

Regel nr 4

Hvad end der sker, så hold fast i din sjæl: Om du vil miste status, venner, familie, hus, alt i dette liv: Hold fast i dig selv og din sjæl! For der bliver et stormvejr. Overgiv dig aldrig.
tilføjet af

I alle sjæle findes Gud

alle sjæle bør elskes for det guddommelige i dem. Det er ikke sjælen, der gør ondt. Det er det forblændede menneske. Elsk det guddommelige i alle.
tilføjet af

Din sjæl

er din evighed. Men er du forblændet og ikke holder fast i dig selv, trækkes din sjæl rundt i manegen som en slave.
tilføjet af

Elsk jer selv!

I er smukke sjæle. Hvis I ikke elsker jer selv med en hengiven kærlighed, kan I ikke finde ånden, for den er også i jer og vækkes af kærlighed.
tilføjet af

Er jeg skør?

Eller ved jeg noget?
tilføjet af

Hvad er

Sandheden?
tilføjet af

I mange religioner

er der skrevet sandheder, men også mange løgne. Vær ikke blinde.
tilføjet af

Vil Jesus blive født igen?

Treenigheden: Jesus, Gud og helligånden er én. Gud er vores fader og moder. I er Jesu brødre og søstre. Jesu genfødsel er genfødslen af det guddommelige i menneskene. Jesus bliver født igen og igen.
tilføjet af

Der har været mange guddommelige lege

igennem tiden, men de bliver ikke altid genkendt for det, de er. Kun dem, der er klar til at lege med, kan genkende dem.
tilføjet af

Hvorfor tro?

Fordi det guddommelige aldrig kan bevises i denne verden, da det ikke tilhører den. Jeres sjæle er af den guddommelige verden, men de skal vækkes, før de kan fornemme den. Vækkelsen sker igennem troen på: kærligheden, glæden, jer selv, evigheden, det guddommelige, lyset osv. Det menneske, der ikke engang tror på kærligheden, vækkes ikke. Mangler I noget at tro på uden at føle, at I lader jer narre, så start med at tro på, at I vil få det bedre ved at lære at tro på den uselviske kærlighed i en eller anden form. Om ikke andet kan den uselviske kærlighed eksistere i jer selv. Det er tro for realister.
tilføjet af

Er du meget selvisk?

....Dit ego vil komme til at lide, hvis du er udvalgt til at lege med.
tilføjet af

De sjæle

der vil vækkes, bliver vækket, men nogle mennesker står af undervejs, fordi de kan følge det længere eller se sandheden i det. Der er ingen straf fra det guddommelige pga. det. Den eneste straf er, at din sjæl bliver ved med at sove, og du fødes igen for at lære at vække den. Men er du ikke klar til at blive vækket, bliver du det heller ikke, selv om dit ego måtte ønske det. Der er forskel på egoets ønsker og sjælens ønsker. Selv om sjælen sover, er den alligevel lidt vågen, og det er kun den, der kan ønske vækkelsen, så du begynder.
tilføjet af

Godnat.

Sov godt. Lad legen begynde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.