18tilføjet af

fri for pressen

jeg synes at pressen skulle lade det unge par få fred, så de kan nyde tiden sammen uden at være bange for at pressen er lige i hælene på dem
tilføjet af

Hysteri

Hej
Jeg synes der er et helt overdrevet mediehysteri, der er rullet ud.
Det er jo et spørgsmål om den intensive omtale er til gavn for medier eller for danskerne. Personligt tror jeg hysteriet er SKABT FOR OG AF MEDIERNE. Ingen normale danskere kan synes et royalt bryllup er SÅ interessant.
Men vi kunne jo også bare afskaffe monakiet og lade Danmark blive en republik - tag den Pia K.
Mvh
Svend
tilføjet af

Lad dem dog få fred

Jeg synes det er helt vildt urimeligt.
Den stakkels familie har været plaget af det kors, at skulle være kongefamilie, længe nok. Lad dem dog slippe !. De ville da have det meget bedre hvis vi afskaffede monarkiet, så kunne de blive ganske almindelige, gå på arbejde, vaske tøj, ordne have og alt sådan noget, som almindelige mennesker gør, istedet for at skulle halse rundt med pressen i hælene.
Det tror jeg de ville blive meget lykkeligere af, så må alle de der egoistiske monarkister, der kun tænker på sig selv og på at læse alle de gode, saftige, historier i ugebladende bare se at finde på noget andet at tage sig til.
tilføjet af

svar

Så er jeg ingen normal dansker, for jeg glæder mig til bryllupet, og vil bruge hele dagen foran skærmen, sammen med mine døtre, svigerdatter og svigermor, og vi vil blive vartet op af vores mænd hele dagen.
Og vi vil nyde det.
Hilsen en ikke normal dansker
tilføjet af

så..lad dem guillotineres

altså..man kan ikke have alt!! hvis de vil få fred fra pressen, de er MGET velkommen at sige farvel til kongehuse, til alle de penge de få, gaverne, første pladser på alt og udover at det er..GRATIS. Farvel til pære danske tjener og velkommen til at skafe sig sorte arbejde som en ganske almindelig danske er nødtil at gøre..og farvel til momsfri.. Så de er velkomen at abdicere..værsgo..Og blev FRI..Og VELKOMEN TIL AT KENDE DE ÆGTE KEDELIGE..GRÅDIGe OG KOLDE DANSKE MED DERES RIGTIG FACON..SOM DE ER....IKke alle dem der slikker deres røve!!!
tilføjet af

du er dog en klon

..nej nej..det som hun mener er med "normale" menesker..altså dem med hjerne..der vist mangler masse af dem i hele verden. I alle lande, er der altid en pyramide..hvor i den nederste lage findes de idioter ..kloner..som dig..Styret af presen, af medierne, af de andre kloner, af de kloger, af regeringen..Nogle FÅ stykker adkiller sig fra gruppen..Og de kan ikke fatte folk som dig, dine døtre, svigermor, svigerinde, etc. Sikkert i er alle som den typiske runde korthåret tykke kedelige danske kvinder med briller på. Når man kigger på jer man har det svært til at finde ud på hvis i er mænd eller hvad fanden!! BARE GÆT..DIN KLON..PRØV AT TÆNKE FOR ENGANGS SKYLD..hVORFOR ALLE MEDLEMER AF KONGE HUSET (de skider, menstruere, æder og tisser, vel også❓dør de? NÅ!! DET ER GODT- troede at de var lige som Gud)..SELVE DRONING ER GIFT MED UDLÆNDING og hvor han kommer forbi ...du slikker gulvet..OG HVIS HUN GJORDE, DET ER ikke fordi danske er ektremt ...hvad kan man sige..? interesenter..vel Og kvinder?? hold kæft..i bliver bollet fordi man har en hul..VIVE DE UDLÆNDINGE KVINDER..VIVA!!!!Vi træder på jer..dansker..
tilføjet af

ja sgu

...sælg kongehuset, giv pengene til de gamle, til børnene, til kræftforskning o.s.v.
tilføjet af

Hysteri. Hvad er det?

Dette kan siges med få ord.
ELSK DET SOM ER.
Og du bliver fri i dit sind.
MVH. Jan
tilføjet af

Royale pseudoguder

Ud med de kongelige, siger jeg, det er for dårligt at vi lever i det 21.århundrede og vi ikke er kommet længere end til at lade en forældet institution som kongehuset fortsætte, bare fordi vi ikke gider ændre på noget med mindre vi er tvunget til det, eller fordi vi simpelthen ikke har fantasi til at forestille os noget andet.
Det er DRÆBENDE kedeligt med alt det der hysteri om kongehuset, man ved at de sidder på livstid og at de ikke er andet end et barnligt glansbillede, en tøseagtig romantisk dagdrøm, et udemokratisk symbol på apati og manglende evne til at lave om på samfundet.
Nej; Ud med de royale pseudoguder, leve republikken!!!
tilføjet af

Kjære dansker, gled dere !

Jeg synes dere bør glede dere over den forlovelse
som er inngått i Danmark idag. Dere får en flott
kronprinsesse, som dere kan være stolt av.
Se hva vi fikk i Norge, det er til å gremmes av.
Stort verre kunne det ikke blitt.
tilføjet af

Så emigrer

Hej igen Erik
hvis det er så forfærdeligt at leve i et monarki er der da ingen der forbyder dig at emigrere. Eller gå ind aktiv politik og forsøg at få dit budskab ud. Lad os tøseromantikere have vores kongehus i fred, der er nok af kulde, kynisme, stress og grå hverdag i forvejen! Lad os få lidt eventyr og et afbræk i den daglige trummerum.
tilføjet af

Styr jer nu lige

Dem der ikke kan glæde sig over kronprinsens glæde er pisse misundelige over at det ikke er dem der har fået chancen for at komme til at leve et godt liv og hvad det må indebære.....
LÆNGE LEVE KRONPRINSEPARRET
tilføjet af

Kære muski

Hej muski,
Som du nok har regnet ud havde jeg faktisk vores udemærkede debat i tankerne da jeg nævnte det der med det tøseromantiske ved vores kongehus. Tak for debatten iøvrigt! Det fik jeg ikke sagt fordi du "forsvandt" lige pludselig, men jeg kan godt lide at udveksle synspunkter med nogen der er uenig med mig, jeg tror at det er sundt at blive sagt imod engang imellem, det sætter ligesom tingene lidt i relief.
Det er sjovt at du siger det, jeg HAR faktisk tænkt over at emigrere, det har nu ikke så meget specifikt med kongehuset at gøre, som med en oplevelse jeg har generelt, med at her i DK kan det være svært at have holdninger der afviger for meget fra den generelle opfattelse af tingene. Vi lever i et konsensussamfund, man kan godt være anderledes, men det kan være svært at finde ret mange der vil have interesse i at lytte til én, det kan godt være ret frustrerende for en, ja, original som mig. I større lande, hvor man ikke er så fokuserede på at alle absolut skal være så enige som muligt, er der ligesom mere plads.
Jeg ved at der er stiftet at republikansk parti for nylig, måske melder jeg mig ind i det.
Til sidst; Ja, der er stjernestøv, glimmer, glans og romantik ved et kongehus, jeg har ikke noget imod at du og andre kvinder synes at det er dejligt, det er meget sympatisk... men hvad med den anden halvdel af befolkningen? Faktum er at vi mænd er generelt ikke så eventyrlige/romantiske i vores måde at tænke på.
tilføjet af

Presse "frihed"

Susanne...
Jeg er meget enig med dig, - det burde både den trykte og den elektroniske presse, men det gør de ikke, de (pressen) sværger ved det hellige oplagstal, - at det er hvad folket ønsker... hmm på EB.dk forside så jeg en afstemning, om man syntes at det var ok at man brugte hele dagen på tv til den her forlovelse... det syntes (da jeg så tallet) 16% var ok. Nu er det jo en dårlig statistik, - da det er flest mænd og alt det der, men det giver nok en strømpil alligevel. Og lur mig om ikke pressen brager løs på fuldt tryk indtil maj, så det bliver ligesom med julen, - der hænger mig ud af halsen 1. december - Og når de så er blevet gift så er der børn det skal de jo have og helst 9 måneder efter osv osv.
Sjovt nok dækker pressen sig ind med at de er offentlige personer, og dermed åbenbart ikke har nogle rettigheder, hvis det fjols til Mugge fra Se & hør (som vi gudskelov ER kommet af med) havde kunnet, var han kravlet helt ind under dynen hos de kongelige.
Men ihhh der var dejlig få mennesker i Bilka i dag.... så nogen ER jo vilde med det, - men nu er de forlovet, - så lad dem for pokker i fred...
tilføjet af

Skovl

Du gode hvor er du dum, som en anden skrev, - forlad dog dette land, - som er dig så inderligt i mod, rejs til et land som du mener er det rigtige for dig, - jeg ved at din type vil ikke blive savnet. Er det slet ikke gået op for dig at du befinder dig i et land med ytringsfrihed, - som bla. gør at du kan skrive den gang gylle uden at få hugget en legemsdel af. Jeg håber ved den hellige grundlov at du rejser, - og helst snart... så slipper du også for at mishandle vores sprog mere.
tilføjet af

Takker

Tak for dine ord... jo det kan blive værre i Norge, vi kan sende jer Prins Henrik... så har I virkelig grund til at græmmes😕men kan nu godt se hvad du mener.
tilføjet af

de danske kvinder

Jeg omtalte mig..om danske kvinder: runde, kedelige, tykke, rygende med briller på!!!Og..at hele danske konge-huset er gift med udlændinge!!!! Vive La France!!!! Og jeg udtalte mig ikke om Dk..det er ikke plads here. Men en ting er sikker..kongehuset kører ikke i rustet biler som de fleste danske. Og Gid de kunne kende jer som i er i virkeligheden..De kender kun røvslikker som dig..Dobble facon doble moral, som det er den bedste udsagn der beskriver Denmark. Og mit sprog? du kan ikke intet..Jeg kan dit ..hvis du kan lide eller ej..Gå og parr dig.. og slug en forstrydelse pil bagefter og født ikke flere dansker. NEJ TIL EN KLON TIL!!
tilføjet af

fik du lige det på panden

så..fik du lige beskeden i røven og det brænder..*GGG*..det var da godt..Fint..Jo!! min dnske ægtefælle skal svane mig!!! Den hellige grundlov?? *GGGG* hvad kan gøre med en danske statsborger?? Og dit primitive dialekt?? det kan ikke blive mishandlet..Omvendt..hvornår retter i den ulogisk pis hvor det hele er sammewn sættet forkert og man skal udenad al de lorte dinosauriske lyder (hvor er det dog grimt!! kan godt forstå at margrete valgte fransk som slots officielt sprog). Nå din lille slaver..Har du været ude og hils for den chamerende halve franske konprins og sin komende mørkhåret hustru. Din homo!! gå tilbage til din børnepornography hvor danske er verdens masters.
tilføjet af

helt enig

jeg er helt enig med det du skriver de skal da hvae lidt privat liv det er da synd for dem...
men jeg håber osse at de får det....men det tror jeg bare ikke da pressen har været efter de konglig i så mange år....men hel og lykke til dem i fremtiden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.