8tilføjet af

SKOD TV2 Sport!!

Jeg gik glip af 1. periode mellem Danmark og Slovakiet i går. Så jeg glædede mig selvfølgelig til at se genudsendelsen på TV2 Sport her kl 12.
I stedet sender de en badmintonkamp mellem 4 kvinder fra Korea og Kina???!?? Og beklager forsinkelsen?? Hvad sker der oppe i hovedet på redaktionen på TV2 sport?
Efter sådan en historisk kamp, så rydder man da sendefladen, når man reklamerer med genudsendelsen!! Nå, nu kommer jeg til at melde afbud til familien, for jeg VIL simpelthen se den første periode. Det er jo historie, der blev skrevet i går. Så må jeg henvise familien til at brokke sig til TV2 Sport 🙁
tilføjet af

tv for masserne - lol

Ja, og en kvindedouble i badminton mellen 2 ligegyldige nationer vurderer TV2 til at være "TV for masserne" frem for en ishockeykamp, som er på forsiderne dagen efter i både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge og Finland 😮
tilføjet af

hold kæft, jeg er sur

Jeg har sendt en mail til TV2 sport for ½ time siden. Desværre skal jeg ud af døren nu - og de viser stadig kvindebadmintondouble???
tilføjet af

Skuffelse er slet ikke ordet

Hvordan kan TV2 prioritere sådan. Det er jo komplet at narre seerne. I går sagde de flere gange, at kampe blev genudsendt kl 12 i dag. Nu er klokken snart 13 og stadig en ligegyldig badmintonkamp.
Eller har TV2 forpligtet sig til at vise kampen? Uden hensyntagen til det store flertal af befolkningen?
tilføjet af

nu er det ikke bare

4 tilfældige kvinder , men finalen i hold vm..
så for badminton int. er det jo ikke lige meget...
sikke en masse der lige pludselig int. sig for hockey !!!!! kan huske alle de tomme arenaer rundt omkring når dk har spillet hjemme i lille dannevang
tilføjet af

Du gik ikke glip af noget som helst

Forza FCK
tilføjet af

I gamle dage...

Havde vi noget der blev kaldt for en videobåndoptager....
Den havde en timer-funktion så man kunne sætte den til at optage TV når man ikke var hjemme.
Håbløst gammeldags, jeg ved det 😉
tilføjet af

Sådan er det desværre ikke længere

Det er den digitale verden, jeg kan kun optage via min Yousee Samsung HDD-box, men kun efter den af Yousee satte programguide. Og den passer jo helt til hest, når et program går en hel time over tiden.
Godt jeg ikke fik behov for det, for så havde jeg fået badminton i stedet for ishockey-historie. Nu kan jeg så heldigvis sidde og nyde gensynet med kampen.
Bliver iøvrigt spændende at se, hvor mange kræfter gutterne vil bruge mod stormagten Rusland i morgen. Håber de gemmer lidt til kampen på mandag mod Hviderusland. Kunne være fedt, hvis de vinder denne, så vi ikke møder Canada eller Sverige i kvartfinalen 🙂
Håber egentlig lidt, at vi møder Schweiz i kvartfinalen, der har Danmark et par revancer til gode 🙂
tilføjet af

nånå

gå hjem og våg med dig og dit flodbold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.