46tilføjet af

nupo el. herbalife?

Hejsa..
Jeg er en pige på 17 år, jeg er 1,55 og vejer 54, men vil gerne tabe 4 kg mere... Jeg har allerede tabt mig 16 kg, men for to år siden nu og de sidste par år har jeg prøvet stort set alt, men vægten svinger bare imellem 53-55 kg...
Så jeg ville høre hvilke pulverkure i ville anbefale.. - Og hvilke er bedst af Herbalife, plus deres kost fibre, vitamniner osv, og Nupo?
tilføjet af

IKKE NUPO

Hejsa
Hvis du vil tabe dig er det vigtigt at starte dagen groft med kostfibre som du selv var inde på. Herbalife er også udemærket til at dække nogle behov, så spis du bare det.
Det vigtigeste er dog at undlade sukker fuldstændig for det er faktisk det der feder, og ikke fedt som mange tror. Husk dog bare at indtage det gode fedt kun, det sætter nemlig forbrædningen i vejret. Det gode fedt findes i nødder, mandler, vegetabilske olier, avokado osv.
Hvis du holder dig til det og desudem prøver at holde dig fra mælke produkter og alm. hvede mel, skal du nok tabe dig. Det er dog kun hvis du har brug for at tabe dig. Kroppen stopper jo, når der ikke er mere at tabe.
Får du desuden de proteiner du har behov for??? Hvis ikke begynder kroppen af tære på de ressourcer der findes i muskelvæv og det gør jo bare at man taber sig, men på en måde som gør at man ikke bliver fastere, da fedtet bliver hvor det er. Man skal ca. have 0,7 g. protein pr. kg man vejer dagligt. Det vil sige at du skal have ca. 38 g. protein dagligt.
God fornøjelse.
Mvh. En Kvinde
tilføjet af

Du syg!

er du syg tøs :O
hvis du taber dig 4 kg. så ligger du på listen over undervægtige faktisk tæt på direkte spiseforstyrrelse..
jeg har selv prøvet det og jeg skulle også bare lige tabe nogen kilo..
pas på med hvad du ønsker og behold den vægt du har nu,men begynd og træn i fritiden det hjælper på at få kroppen til at se slank og godt ud !!
DROP SLANKE-KUREN !!
tilføjet af

hmm

først ville jeg gerne vide hvordan du har tabt dig 16 kilo `? og jeg har selv prøvet herbalife men på mig virkede d ik tror det er forskelligt måske hjælper det på nogen. men det er dyrt så ved d det og for de 4 kilo tror jeg ik det kan betale sig..
tilføjet af

Hellere Nupo end Herbalife ifølge Forbrugerstyrelsen

Jeg er lige begyndt på Nupo. Nupo er ifølge en undersøgelse som forbrugerstyrelsen har lavet, den eneste pulverkur, der virker og som indeholder det din krop har bruge for. Herbalife indeholder for lidt protein, hvilket betyder, at du taber muskelmasse i stedet for fedt. Læs hele artiklen fra forbrugerstyrelsen på følgende link:
http://www.fs.dk/pdf/rr/97/rr970824.pdf
Håber, at du kan bruge svaret til noget.
God vind!
tilføjet af

RE: HMMM

Til dig der ikke har tabt dig.. Har du overholdt kuren?? har du drukker nok vand?? har du spist sammen med du har drukket shaken??
Hvis du har lyst til at tage en snak omkring dette, så kontakt mig på www.get-alife.dk
mvh jc
tilføjet af

Hellere Herbalife

Herbalife kan varmt anbefales.. Og så har man en kontaktperson til at guide en igennem kuren og er der spørgsmål kan man indenfor telefontiden ringe og få svar på det man vil vide og ellers kan man lægge en besked og man vil hurtigst muligt blive ringet op af sin konsulent..
kik evt på www.get-alife.dk
tilføjet af

Råd & Resultater nr. 8 1997 - HELT ÆRLIGT!!

Forbrugerstyrelsens artikel er for længst forældet. Det er da muligt, at Herbalife's kosttilskud i 1997 ikke dækkede kroppens fulde behov for ernæring, det skal jeg ikke gøre mig klog på, men det gør det med sikkerhed i dag. Bag Herbalife sidder et panel af verdens bedste læger og ernæringseksperter (incl. en nobelpristager), der hele tiden forsker og udvikler produkterne, så de til enhver tid dækker kroppens behov for ernæring. Man kan sagtens blande pulveret med alt andet end mælk, og sammen med Herbalifes vitaminer, mineraler og fibertabletter samt et alm. måltid mad, bliver kroppens behov for ernæring dækket 100% ind. Mere end du kan opnå gennem kosten alene. Dog SKAL man spise mindst et almindeligt måltid pr. dag. Og så smager det 100 gange bedre end NUPO (jeg har prøvet begge dele). NUPO var USPISELIGT, efter min mening, medens jeg har opnået mit vægtmål (tabt 6 kg) med Herbalife, og jeg har aldrig haft det bedre! (Det tog mig bare 12 år at finde en god og effektiv måde at tabe dem på). Herbalife's produkter indeholder masser af soyaproteiner, men du skal supplere med almindelig mad. Du skal have mindst 100 g proteiner pr. dag. At Herbalife ud fra denne betragtning indeholder for lidt protein, er noget sludder. Læs selv om Herbalife på www.herbalife.com, og HELD og LYKKE med din vægtregulering.
- Man har den rigtige vægt, når man har det godt (fysisk såvel som psykisk) med sin vægt (om det så er for lidt eller for meget iht. hvad andre mener, det er ligegyldigt).
mvh Sanne
PS Hvordan ændrer man "Anonym"? ("tilføj alias" er ikke tilgængelig)
tilføjet af

Jeg har tabt 6 kilo med NUPO

Jeg har nu tabt mig seks kilo med NUPO. Jeg er blevet rigtig glad for nupo - faktisk savnede jeg min "milkshake", da jeg holdte en lille pause. I starten kunne jeg ikke så godt lide NUPO, men efter et par dage vænnede jeg mig til smagen. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg tager ca. 6 isterninger, knuser dem og hælder dem i et højt glas, ryster pulveret med vand i en shaker, hælder det ud over de knuste isterninger og putter et sugerør i, så kan jeg bilde mig ind, at det er en milkshake - det smager faktisk godt!
Jeg har planer om at tabe mig yderligere 4 kilo med NUPO. Derefter fortsætter jeg med at tælle kalorier efter Hvidovrekuren.
I øvrigt har jeg ingen økonomiske fordele af at rose NUPO. Til gengæld er der utrolig mange folk (sælgere) på nettet, som skamroser Herbalife, hvilket i sig selv virker lidt mistænkeligt - har de måske brug for at sælge deres varer?
Derudover mener jeg, at mange slankekure virker, men om resultatet holder afhænger af den enkelte. Det gode ved en pulverkur er, ifølge min mening, at man ved, at kroppen får det, den har brug for, hvilket er langt nemmere end at skulle sammensætte sin kost. Derfor er vægtvogterne formentligt bedst for dem, som altid kæmper med vægten, fordi de har brug for en generel kostomlægning.
tilføjet af

Herbalife In, Nupo OUT

Hej alle,
Jeg har brugt herbalifes produkter i 2 år, og har tabt over 40 kg, så den der med at produkterne er dårlige, er en stor fed løgn. Herbalife har tit reddet min overvægtige røv og med fantastiske resultater. Forresten, hvis HERBALIFE var noget lort, så ville de ikke sælge så meget af det. Lad os sammenligne regnskabet for 2003, mellem Herbalige og Nupo. Tal lyver aldrig!!!! :O)
/Kat
tilføjet af

????

Hvis den tit har reddet din røv viser det jo, at det ikke er en holdbar kur.....
tilføjet af

Men hvor meget koster det???

Jeg er en glad bruger at herbalife, jeg synes det smager super godt, jeg har haft mange mave problemer (oppustet, og "forstoppelse" har ikke kunne komme på toiletet.) Men siden jeg er startet på herbalife har jeg haft det rigtig godt i min mave.. MEN!!! Her kommer så mit ?... til jer det også bruger herbalife, hvor meget bruger i ca pr uge el mdr??? jeg synes virkelig jeg bruger mange penge på det.. 2 containere holder til 1½ uge, (ca 3½ spiseske pulver og ½l væske pr shake, og jeg spiser det 2 gange om dagen..) hurtigt regnestykke giver = 2000kr pr mdr, og så kommer protinbar oveni....
ved godt man jo spare de oprendelige måltider, men alligevel.... Er der nogen der kende billigere metoder???
håber at høre fra jer.
gerne svar via mail, da jeg ikke så tit er på herinde..
Suzan_zp@yahoo.dk
tilføjet af

Den var god!

Det er god humor!
tilføjet af

Billigere end Herbalife

Nupo er billigere:
1 pakke med 12 portionspakker à kr. 99,95. En portion koster: 8,33.
1 pakke med pulver til 16 portioner à kr. 109,95 eller 119,95 (ISO eller Matas. En portion koster: 6,87 eller 7,49
En portion koster derfor allerhøjest 8,33. Som kvinde skal du have 5 portioner om dagen, som mand 6.
5x8,33 er 41,65 om dagen.
7x41,65 er 291,55 om ugen
4x 291,55 er 1166,2 om måneden.
Derudover kan du supplere med almindelig mad op til 600 kcal om dagen efter eget valg og stadig tabe dig!
tilføjet af

Vægttab

Man kan som en hovedregel regne med, at man skal veje i kg ca. det tal, som man er højere end 1 m. Det vil sige for dit vedkommende ca. 50-55 kg, så det vil være forkert af dig, hvis du forsøger at tabe dig yderligere.
Venlig hilsen.
tilføjet af

Herbalifes regnskab

Hej Kat!
Jeg er meget interesseret i Herbalifes regnskab, kan du skaffe mig det❓... jeg ved at nupo solgte for ca. 14 mio kr sidste år... men kan ikke finde regnskabet for Herbalife.
tilføjet af

Herbalife.. PAS PÅ!

Hej...
Min mand og jeg har også gode erfaringer MED AT TABE OS med Herbalife.. Vi har sammenlagt tabt over 50 kg!!
-Så 100% det VIRKER... MEN MEN.. Hvis du ikke til tid og evighed vil leve af Herbalife, så vil du tage på igen!!
-Det har vi.. og mange andre vi kender gjort!!..
Har været på masser af "deres kurser" (=tidl. forhandlere).. og fulgt det til punkt og prikke.. men alligevel ikke kunnet vedligeholde vores nye slanke livsstil uden at skulle fortsætte med 1-2 shakes dagl. (havde stabliseret vægttabet i over et år)
-Og flere af vores kunder vendte tilbage med samme problem, hvor til vi fra "toppen" fik svaret: Bare find nogle nye overvægtige, og tjen flere penge!!
SÅ STOPPEDE VI!!!
-Bondefangeri...
tilføjet af

sv..

Jeg er enig med dig om at det virker, problemet ligger ikke i deres produkter, men måden det bliver solgt på, alt for mange (næsten alle) ved ikke ret meget om kost og ernæring, men stoler fuld og fast på hvad der bliver sagt fra toppen... Deres produkter er gode som tilskud og en god hjælp i starten og ikke andet, det drejer sig om at man laver sine kostvaner om, men igen ikke ret mange forhandlere ved nok til at hjælpe deres kunder på det sæt.
Jeg indrømmer at jeg også har med deres produkter at gøre, men er bedre til at hjælpe med kostændringer end at sælge produkter, men har kunder der selv vælger at starte med proukterne for ligesom at komme igang med deres vægttab på en lidt nemmere måde, når de har tabt ½ delen af det de gerne vil tabe sig, anbefaler jeg altid at tiden er inde til at se på og ændre kosten og det er så her jeg kommer ind og kan hjælpe.
Og ja det er bonderfangeri at sige til folk at de for at holde deres vægttab skal forsætte med produkterne, faktisk er det noget gevaltigt vrøvl...jeg får sikkert hug ved at sige det, men sådan er det.
tilføjet af

svar:

Har selv været på herbalife - og det virker perfekt, for de folk der er meget overvægtige og ikke har mod nok til at kunne vente og kun tabe 1 kg om ugen - men skal have et højere og hurtigere vægttab for at holde moralen oppe.
Pointen er dog man skal ligge sine kostvaner om - min vejleder var sygeplejerske og en vens mor, så fik rigtige kostråd ved siden af herbalife diæten.
Essensen i at tabe sig, er kostomlægning - og ved man det, kan herbalife bruges effektivt og sikkert, og man kan holde sit vægttab bagefter.
tilføjet af

Herbalife = Farvestof, E-numre og hærdet vegetabilsk fedt

At Herbalifes fiberkapsler indeholder Farvestof, E-numre og hærdet vegetabilsk fedt strider mod alt hvad helseindustrien står for.
tilføjet af

nupo el herblife

jeg vil have prøvet herblife hvis det ikke var for økonomien den koster hvirklig mange penge i månden.
og efter jeg har læst at nupo faktisk er den besdte middel som er godkendt og herblife er en dårlige middel, vil jeg prøve nupo, hvad er det du rådgiver mig får, og tak.
tilføjet af

Forhandling

Hvor kan man købe Herbalife?
tilføjet af

Dobbelt pris

Jeg synes også at det er alt for dyrt. Har selv prøvet det, og kan kun bekrafte problemet med at holde vægten efter at man er stopper.
Der ud over fandt jeg ud af at en sælger køber det til 50 %, af hvad den "almene" bruger skal give for det. Dvs. at man faktisk betaler dobbelt pris for produkterne. Det synes jeg der er for galdt.
tilføjet af

jaah...

så prøv det i stedet for at fyrre en helt masse lort af...
tilføjet af

dem der går og klager er dem der ikke kan tage sig sammen til det

dem der sidder og fyrrer en helt masse lort af omkring herbalife er dem der ikke har provet det, det er det beste i verden og mest sunde og aller største fima met over 40 millioner tilfredse kunder...
tilføjet af

Levestil og avance!

Der er INTET vidundermiddel i denne verden! Et kosttilskud der gør at man taber sig UDEN at tabe sin sundhed og energi er guld værd. MEN hvis man ikke lærer at omlægge sine kostvaner i den periode man tager kosttilskuddet, så er der altså intet unaturligt i, at man tager på....
Hvordan kan det være at en skorte på modemessen koster 100 kr. når den koster 5-600 kr. i butikkerne? At en Herbalifeforhandler kan (efter en STOR investering som de fleste må ud og låne sig til)tjene op til 50% på varerne skal tages med modifikationer: Hvem betaler for ekspedition, fragt, kontakt med kunderne (STOR telefonregning)? Træk lige det fra og prøv at regne timelønnen ud!!
tilføjet af

Forhandler...

Du kan fx. skrive en e-mail til mig på wiccax@hotmail.com - så skal jeg nok henvise dig til en
tilføjet af

NUPO og Cambridge-kuren

Er de to kure, som anbefales af iform.dk, som skriver om, hvad man skal kigge efter i en pulverkur.
http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=436&a=2169
tilføjet af

50%

Du siger at 50% er en stor avance. Hvor mange procent tror du du betaler for tøj? 4-500&? minimum, hvad med møbler, frugt osv. Det er meget lidt i forhold til andre produkter.
tilføjet af

hvad betaler du i den sidste ende?

hvad tror du f.eks det koster at producere et par Nike sko eller en CocaCola og hvad betaler du i den sidste ende?
tilføjet af

Herbalife forhandler

Jeg kan kun give dig ret, jeg har også været Herbalife forhandler.
Min erfaring er også, at vægten ikke holder medmindre man fortsætter kuren, og ja det er for dyrt.
Jeg stoppede som forhandler, fordi jeg ikke brød mig om deres forretningspolitik.
tilføjet af

Herbalife 1/5 af prisen

Det er faktisk meget normalt i den almindelige detailhandel, at prisen fra producent til den ligger i butikken er 10 – 20 doblet i forhold til produktionsprisen(en stiftblyant koster altså ikke 5-10 kr. pr styk, men måske 5-10 øre at lave i Asien, hvis så meget). Så hvis det er rigtig at forhandleren kun får 50 % betyder det vel egentlig at vi får dem til en 1/5 – 1/10 af prisen, altså hvis man skulle købe dem i Matas eller Føtex eller sådan noget. Nu ved jeg ikke hvad det koster om dagen, men hvis det koster det samme som Nupo, så må det jo være en helt vildt god kvalitet. Og i forhold til Nupo, har jeg da også hørt at du vist kan få gratis vejledning og opfølgning, så man har nogen til at støtte en, ret mig hvis det er forkert, og er det ikke ofte det man egentlig har brug for?
Er det ikke også noget med at man inden for 4 uger – 30 dage faktisk kan prøve, opbruge alt sammen og så stadigvæk få pengene tilbage lige gyldigt hvad?
Hvis det er rigtigt, så er det da være en helt vildt god kvalitet eller smag eller hvad det så end er. Jeg har også læst mig til at langt de fleste bedst kan lide smagen på Herbalife, og det er vel det vigtigste…?
tilføjet af

hmm

Herbalife Omsætter for ca. 3 mia dollers på verdensplan og det er vist noget mere end nupo.
tilføjet af

Mange tak

det var en dejlig hjælp at få.. tak
tilføjet af

Herbal Live, fiduseri

Herbal Life er ren fiduseri. Produktet og firmaet. Har set film og interviews i primo 90érne med skjult kamera hos Herbal Life, filmet af udenlandsk tv og vist på udenlandsk tv. Desuden har jeg selv prøvet Herbal Life, blev endda forhandler ganske hurtigt. Nåede heldigvis ikke at sælge noget særligt. Veninderne og jeg selv, vi konstaterede på egen krop, at produktet ikke virkede. Det lidt det virkede hos ganske få var KUN fordi, de holdt igen med AL anden mad.
tilføjet af

så er det vist sat på plads...

Der kan vist ikke være nogen tvivl om at denne ernæringsekspert ved hvad han taler om og at herbalife ligefrem ligger imellem dårlige produkter kommer som lidt af en overraskelse.. men at se at nupo er blandt de gode var jeg ikke i tvivl om. Blot skal man altid huske at uden selvkontrol og styrke virker intet i kampen mod overvægten...
tilføjet af

Snyd? Come on....

Hør nu her.... Dem af jer som mener at man tager det hele på igen er ikke kompetente til at sige så noget :). Med al respekt, så er det ligegyldigt hvilket produkt du bruger, hvilken kur du følger, eller hvad du spiser under et vægttab, så kan du og VIL tage det på igen, hvis du ikke har den korrekte viden om ernæring, stofskiftet, og kroppen. At nogle folk så vælger at finde en syndebuk, er en sørgelig affære :)
tilføjet af

RE: Du syg!

Du tager da godt nok fejl så.
Med en højde på 155 cm og en vægt p 50 kg, er man da ikke undervægtig?
Hendes BMI ville være 20.8, hvis hun tabte de 4 kilo, så hun kunne veje 50kg. Hvis ens BMI er 20.8 er ens vægt passende.
Jeg er 170 og vejer 55 kg, men jeg er ikke tæt på at være undervægtig - selvom min BMI ligger tæt på at være undervægtig, det kan langt fra ses.
tilføjet af

Drop nupo og herbalife... Her er en meget meget billigere løsning:

Nupo og Herbalife kan i godt glemme hvis i ikke vil betale i dyre domme for sådan noget pulver.
De fleste af dem består mest af valleprotein og forskellige vitaminer. Men!!! Her kommer tippet så:
Gå i Matas, køb en 4 kg pose med valleprotein pulver og spis en multivitamin pille sammen med. Vallepulveret smager ikke vanvittig godt, men bland det med lidt mælk og nogle frosne bær efter eget valg. Så smager det ligesom alt det andet af de monster dyre produkter.
Det har virket bedre end Herbalife for mig.
Og så en anden ting. Herbalife er bondefangeri. 1300 kr for en startpakke.... Jamen hvad sker der? Der er kun til 3 uger, forventer i virkelig at folk gider bruge så mange penge på det skidt? Og jeres rådgivere duer ikke til noget som helts... "du kan spise præcis hvad du gør nu og stadig tabe dig" BULLSHIT!!!
Det nytter ikke noget som helst hvis du bliver ved med at indtage lige så mange kalorier som du plejer....
tilføjet af

Besnærende..

Det lyder ok, men jeg tør ikke leve af noget i 3-4 uger som jeg selv har blandet.
Dertil er den rigtige sammensætning proteiner/vitaminer/mineraler/kulhydrater/kalk osv. alt for vigtig for trivsel og velvæle.
Desværre.
tilføjet af

synes lige i skulle se det her også...

Hej.
Jeg har lige siddet og læst alle indlæggene omkring det her, og synes det var lidt forvirrende omkring hvilken én der skulle være den bedste, men synes da bestemt at det hjalp meget da jeg læste det link til iform. Jeg søgte derefter videre på nettet omkring NUPO, og fandt så frem til noget mere omkring det, her er hvad ekstra bladet skriver: http://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1002840.ece
Men HUSK kostomlægning og motion, hvis ikke man ønsker at tage på igen efter kuren er slut. 🙂

Lige lidt "ekstra" hjælp... 😉
tilføjet af

herbal live vs. nupo

Jeg har også lige siddet og læst alles indlæg, og vil lige indskyde min holdning....
jeg er 28 år og har været på mange forskellige kure siden 2001. jeg er så heldig at det endelig er lykkedes for mig... anyvay jeg har været på herbel live og der var mange minuser!!! det er alt for dyrt og jeg fik ikke noget stort vægttab ud af det. så en udsendelse i tv, omkring det pyramyde spil og mindcontrol, som er herbal lives slagsteknik... det er skræmmende hvordan de kan styre selvtænkene mennesker. det er en sekt!!! jeg tager skapt afstand til alt der har med herbal live at gøre....
i jan. 2008 besluttede jeg mig for at tabe mig for good... jreg startede med en kick starter med nupo og der røg 14 kg på 4 mdr. on and off på nupo... fra maj startede jeg med at gå i fitness center og der er så smidt 7 kg efterfølgende vejer i dag 68 kg. og er 167 høj. det er vigtig at understrege at der skal livsstilsændrig til for et varrigt vægttab altså motion og sund mad... mit råd er også at læse ekstra bladets test og en snak med lægen... det var bare hvad jeg havde på hjertet og det er ikke fedt mere :)
tilføjet af

hej

hejsa læste lige det du havde skrevet, at man kan gå til den hjemmeside og læse om herbalife..men øv den er lukket.. jeg er lige startet på den kur og syntes det er mega dyrt.. hun sagde det ca blev til 20 kr. pr. måltid..... men + piller og alt det andet render det op.. [:|]
tilføjet af

Nupo pulveret

Der er en del meninger om det smager godt eller dårligt.
Jeg startede at købe med kakao smag, og folk havde skrevet det smagte af mudder. Jeg syntes den smagte såå godt. Og nu prøver jeg jordbær hvor folk også havde skrevet alt muligt mærkeligt. Jordbæren smager så godt, den smager lidt ligesom en smuthie.. Jeg syntes det er en god måde at starte et vægttab, for hvis man syntes det smager godt så er det ikke så svært at holde, men når man stopper med det igen, så skal man selvfølgelig ikke gå tilbage til at spise massere af chokolade og chips... Men for mig går det rigtig godt, og jeg syntes man begynder at ku se det.
tilføjet af

Nupo el. Herbalife

Hej
Nupo og Herbalife er begge godkendte produkter af Fødevarestyrelsen. Deres indhold af vitaminer, proteiner og mineraler er stort set ens. Om du vil bruge det ene eller det andet kan afhænge af, hvad du bedst kan lide (smagsvarianter og konsistens).
Hilsen mig som bruger begge dele - dog som blanding, da jeg bedst kan lide Herbalifes smag og konsistens.
tilføjet af

smag!!

tilgengæld smager Nupo virkelig dårligt, det virkede ikke på mig, men jeg brugte heller ikke den der med at leve af det, fordi jeg følte mig som et anoreksi tilfælde, hver gang jeg drak af det fik jeg voldsomt kvalme... aldrig Nupo igen til mig tak.. men min veninde har stor succes med det, det er altså forskelligt fra person til person..
tilføjet af

prøvd

prøv stegt flæsk med persillesovs + chokolademælk 8* daglig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.