20tilføjet af

Hvad har du gjort af vanvittige ting?

Nogle gange har man bare gjort nogle vanvittige ting, fordi man ikke vidste, hvad man ellers skulle gøre. Handlet i affekt.
se nu bare her foreksempel:
http://ekstrabladet.dk/vrangen/article330151.ece
Hold da op må man sige. Det var måske en af de mere groteske af slagsen.
Har du nogensinde gjort noget vanvittigt, fordi du ikke vidste, hvad du ellers skulle gøre? Eller handlet i affekt?
Lad os få nogle sjove, groteske eller vanvittige oplevelser på banen, så vi sammen kan sidde og smile lidt og tænke, at livet er godt nok fuldt af underfundigheder :-), følelser, oplevelser og meget andet godt - og skørt.
tilføjet af

en kvinde

som uden at kende mig, prøvede at forpeste min tilværelse, - det man kan kalde en 'stalker'- hævnede jeg mig på, lige der hvor det gør allermest ondt: PÅ PENGEPUNGEN.
Jeg fandt ud af, at hun havde masser af sorte indtægter og samtidigt hævede arbejdsløshedsunderstøttelse, boligtilskud m.v.. Jeg kunne ikke stoppe hende ved hjælp af argumenter eller fornuft, og ville ikke ligefrem kræve polititilhold for at blive fri for hende. Til gengæld har jeg som lovlydig skatte- og samfundsborger ladet forskellige oplysninger gå videre til rette myndigheder. Hun fik en betinget dom og har nu lige så travlt med at klare dagen og vejen som vi andre, at hun helt, (bank under bordet) har glemt at forfølge mig!
tilføjet af

Ikke min

men min mand's eks kæreste har.
hun var sur på ham over at ikke ville være sammen med hende mere.
Så hun fik den geniale ide, at hun ville hænge sig i lampen over sofabordet.
Damen op på bordet og ledningen om halsen, og ud over kanten.
med ordene;farvel lorteverden.
Nu er de ophæng til lamper ikke beregnet til at hænge i, så selv om hun er undervægtig, så røg hele skidtet ned med et brag.
Og hun er stadig en del af verden.
Hun er kuldret nok til at kunne have lavet den samme som russeren.
tilføjet af

lyder som en

der forsøgt det samme.
Hun var godt nok på førtidspension.
Men ellers er vores histore paraelle.
Det er da uhyggeligt, jeg troede kun det var hende der var helt uden for pædagogisk rækkevidde.
tilføjet af

Jeg ved at jeg aldrig

kunne finde på at gøre noget sådan ved min eks. Men ærligt så smed jeg et stort jerne rør efter min eks da jeg havde smidt ham ud og han så kaldte mig en so og luder(jeg havde ikke været utro, var bare SÅ træt af ham pga druk)
Heldigvis ramte jeg ham ikke. Det var en meget tung stang og havde jeg ramt ham var han gået ud som et lys. Dumme mig.
tilføjet af

Måske er

de i familie med hinanden. :-)
tilføjet af

Et tilbageblik

jo, jo jeg har da gjort vanvittige ting i mit liv :-) men det er heldigvis fortid Og skulle jeg fortælle et par stykker af dem ville jeg nok bruge et anonymt look :-)
Hav forsat en god dag
tilføjet af

Ikke af den kaliber

Men jeg har i arrigskab under diskution med ham jeg boede sammen med der.
knaldet en køkkenskablåge hårdt i, og det kan IKKE anbefales.
Det røg godt nok i med et brag, men den kom retur så jeg fik en "velfortjent bule" i panden.
tilføjet af

Denner her må forblive anonym.

Jeg var min mand utro. Mig og en elsker kørte til en strand og der fik jeg så sex. Bagfra op af en stor sten. Hvem kommer gående med hunden?? Ja min mand. Hvordan forklarer man hvorfor man står med trusserne nede lige der??
Jo jeg havde brug for at tænke og pludselig skulle jeg tisse. Damm han hoppede på den og vi fulgtes sammen en tid på stranden(hvad kunne jeg ellers gøre?) Og elskeren forlod jeg på stranden uden bil. Ham måtte så selv finde ud af hvordan han kom op på tanken efter hans bil(der var ca 8 km) Underligt at jeg ikke hørte fra elskeren igen. Og dertil skal lige siges at jeg i de 11 år jeg har været gift har været utro den gang og ikke efter...
Men husker det som var det i går..
tilføjet af

ikke personskade

men jeg har malet samtlige vinduer i huset pink.
Ikke min egne,vel at mærke.......
Men exens, jeg var så vred på ham og kunne ikke få afreageret på anden måde end at ødelægge noget materielt for ham.
Det kan jeg godt se idag, var sindsygt.
Men der fik jeg afløb...
tilføjet af

hmm.

Jeg er ikke selv typen, som har det store behov for hævn.
Men jeg hørte sidste år et radioprogram, hvor temaet var Hævn over ex-kæresten.
Der var nogle af lytterne som havde hævnet sig på nogle ret morsomme måder. Så som at bestille at som kunne bestilles i et kuponkatalog til ex'en eller rette i ex'ens selvangivelse, så skatten ikke kom til at passe. Jeg kan ikke huske de andre bidrag, men det var nu ret morsomt.
tilføjet af

Købt en villa i Provence

På en ferie i Sydfrankrig blev min kone og jeg nysgerrige efter at se hvad man kunne få for sine penge, hvis man ville købe en villa. Vi kontakte nogle ejendomsmæglere, endte med at forelske os i en villa til forfærdelig mange millioner. Ejendomsmægler og sælger spurgte om vi var seriøst interesserede. Vi sagde naturligvis ja. Så blev der givet et meget fordelagtigt tilbud, på et her og nu køb. Afslag på omkring en mio kroner. Så blev jeg grebet og forhandlede videre ned af med prisen. Tilsidst stod vi med håret i postkassen. Vi skrev under. Vi havde ikke pengene, som skal erlægges med 10% af købesum og rest efter 3-4 måneder. Vi måtte i banken og tale med bankens øverste direktør, da alle andre sagde nej. Vi fik de mange millioner bevilget, sikkert fordi han kunne lide at vi stod ved vort ord. Nu flere år senere hvor huset er 3 gange så meget værd, er vi glade for at have lavet dette "bungy jump".
tilføjet af

barndomsglimt!!!

Hmm, jeg kommer straks til at tænke på en episode da jeg ca. som 11 årig, fik gevaldigt skæld ud af min mor, og bare ønskede at hun skulle holde mund! Og da intet andet hjalp, hoppede jeg nærmest som flugt, til sidst op i det fyldte røde børnebadekar, som min lillebror netop havde badet i / med tøj på.. Det virkede faktisk...:-))
tilføjet af

Fik en dejlig hævn

For år tilbage var jeg i bil ved at foretage et højresving. Venter pænt og længe på den cyklist, der nærmer sig bagfra på cykelstien. Hvad sker der så: Idioten drejer bare til højre uden at give signal. Jeg dyttede lige en gang for at gøre opmærksom på, at jeg sad og ventede forgæves. Som det så tit sker kom langefingeren op. Nu havde han imidlertid ikke tænkt på, at det havde regnet temmelig meget, så der lå en pragtfuld stor vandpyt 30 meter henne ad gaden. Jeg speedede op og pløjede gennem vandpytten lige da stodderen var ud for den. Hold da kæft hvor blev han gennemblødt og nu var det min tur til at hæve fingeren.
tilføjet af

For mange år siden

da jeg var en kåd teenager var jeg til en fest, hvor der blev drukket tæt. I løbet af aftenen var en af pigerne så medtaget at hun lagde sig ind at sove på et værelse og gik helt ud. Jeg listede efter hende - fik hendes bluse op under hagen og onanerede så en ordentlig omgang ud over hendes mave. Da jeg så, hvad jeg havde gjort skyndte jeg mig at hente køkkenrulle og lidt lunkent vand og fik hende gjort pænt ren. Hun opdagede aldrig noget. Men jeg var temmelig flov
tilføjet af

Barndoms arrigskab.

Engang da var lille, skulle jeg tisse som man jo skal engang imellem. Men den person (sikkert min bror) der var derude kunne ikke skynde sig hurtig nok færdig. Så blev jeg så irriteret at jeg satte mig uden for døren og tissede. Mine forældre synes ikke det var så sjovt. Hvad med practical jokes gælder de osse ?
tilføjet af

Ja det er VANVID af SOL

At spilde sin tid med at skrive til en der har røget en stråhat og drukket 32 sneøl i dag
Det underligste der dog at SOL-mail udvælger et så latterligt indlæg som "dagen hotte emne"
Så jeg formoder at I har indtaget det samme kvantum 80-90 % af dagens debatemne er uegnede som sådan.
tilføjet af

tror nok jeg topper i dumhed.

for nogle år siden var jeg så betaget af en gift mand at jeg uhæmmet og anonymt forpestede hans liv, jeg skrev små breve som indikerede at vi havde haft noget sammen, sendte små gaver og blomster og meget andet,helst så hun fik fat i dem inden han gjorde. indtil hans kone simpelthen skred fra ham...også mente jeg jo at nu sku jeg på banen, fik indlemmet mig hos nogen vi begge kender og kom ad den vej til hans fødselsdag... og der mødte jeg så hans bror, som jeg rendte med.... pyha når de snakkede om den dumme kælling der havde ødelagt hans ægtesskab også ikke engang har givet sig til kende.. så grimmer jeg mig.
tilføjet af

ikke dumt

Det var hverken dumt, pinligt eller åndsvag. Det var da bare direkte ondskab.
tilføjet af

du lyder nøjagtigt

som en strigle, der gjorde det samme mod mig, men som det ikke lykkedes for, - tværtimod. Det er så ikke dig, - og HAN har ikke nogen bror, men du er altså blot en blandt mange, - desværre!
tilføjet af

jaaa

det er jo bare helt rent psykopati.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.