5tilføjet af

Vestegns metoder

Synd for Bif at deres fans er så dumme og voldelige !
Der blev på et tidspunkt meldt om stenkast mod FCK-busserne og flere grupper af hardcore-supportere drev rundt i området i forsøg på at komme i slagsmål, oplyte politiinspektør Erik Johansen fra Glostrup Politi.
tilføjet af

Hjernedøde.....

Hejsa
Ja, din kritik er fuldt berettiget. Hjernedøde fans findes der desværre for mange af. Og den slags kan kun fordømmes på det skarpeste.
Jeg havde igår en debat med TYRKER som opfordrede folk til at blive mere rabiate når de går til fodbold. De skulle vise større nosser ved at slå modstandernes fans til plukfisk.
Så var det jeg overvejede hvilket ord der rimer med "nosser". Og ved du hvad? Jeg fandt et ;o)
Mvh Fandango
tilføjet af

og ved du hvad

folk, der som ham tyrkeren, lukker sådan noget gylle ud, har næppe nossere der er større end et par ÆRTER.
Han tør endda næppe ej heller gå til fodboldkamp, fordi han er bange for at de skal poppe op i maven på ham og blive uigenkaldeligt væk under alt den ståhej der er ved en fodboldkamp.
tilføjet af

De havde ikke klippet

Kan ikke dy mig... for det er det samme om og om igen hver gang i har været på besøg.
Iben
tilføjet af

Man skal høre meget før

ørene falder af.
Desuden falder pæren ikke langt fra hesten.
*FB*
tilføjet af

Nosser i flok?

Helt enig makker, helt enig. Jeg har så heller ikke kunnet finde den debat. Ville godt have set hvad han sagde til min afskedssalut. Men jeg formoder at enten han eller en Moderator har slettet den. Det er også fair nok, for man behøver vil ikke ligefrem udstille sin egen dumhed? Hverken han eller jeg ;o)
Men at nosser i flok skulle gøre indtryk, har jeg aldrig rigtigt troet på. Og at de tosser kun dur i flok, er vel ingen godt gemt hemmelighed?
Hygge/ Fandango
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.