3tilføjet af

Nu er den gal igen

Så er der igen måske nogle såkaldte danskere i klemme et sted i verden, denne gang er det så Somalia at vi bliver klar over at såkaldte flygtninge er på ferie i deres oprindelige hjemlande og vi ser at der står en repræsentant fra Udenrigsministeriet og snakker om danskere i nød.
De er ikke danskere de er somaliere med dansk indfødselsret formentligt. Inden længe ser vi dem vel klage over at vi ikke sender vores internationale styrke ned for at hjælpe dem så de kan komme "hjem".
Eller de gør vi måske for at vise vores "forpligtelser" i forhold til diverse konventioner.
Hvis de kan rejse hjem på ferie kan de bare blive dernede og ikke jamre sig. gud ved hvor mange af disse "danskere" har en udvisningsdom med i baglommen som de sidst viste sig med "danskerne" fra Libanon.
tilføjet af

De kan bli hvor de er

Hvad fanden skal de derned for når de er flygtet derfra.
Det koster en fandens masse penge og besvær at redde dem og hvorfor skal vi blive ved.
tilføjet af

Blandt

Også blandt de somaliske "kulturberigere" er der mange fup-flygtninge. Reelle flygtninge kan ikke rejse på lange ferier i det land, de er flygtet fra. Lad de somaliske og andre fupflygtninge (f.eks de libanesiske og irakiske "kulturberigere") blive dernede, hvor de kommer fra.
tilføjet af

Der

Der er mange "flygtninge", der holder ferie i det land, de påstår de er forfulgt i. Det gælder bl.a såkaldte flygtninge fra Iran, Irak, Libanon og Somalia. Denne form for svindel må bringes til ophør ved at udvise de pågældende fupflygtninge.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.