5tilføjet af

Aloe Vera erfaringer..?

Hej 🙂
Jeg er en ung kvinde som overvejer at prøve aloe vera i et forsøg på at opnå en mere ungdommelig hud med glød i.
Da jeg var 12, blev jeg skudt til at være 16, da jeg var 17 blev jeg skudt til at være 21 og det var jo fedt nok, men nu er jeg 22 og bliver skudt til at være 27. Det er ikke længere sjovt og jeg kan forestille mig at hvis det forsætter vil det genere mig meget mere senere..
Heldigvis skyldes noget af det, at jeg er moden af sind, men jeg tror nu også min hud spiller ind.
Jeg har altid haft uren hud som har givet en masse ujævnheder og ar i mit ansigt.
Jeg har derfor ikke så fin og blød hud som jeg gerne ville have, har forsøgt meget uden nogen videre effekt og overvejer nu aloe vera.
Hvis nogen har erfaring med aloe vera vil jeg gerne høre fra jer?
Hvorfor brugte du det? Hvad forventede du og hvad fik du? Ville du anbefale det?
Tak 🙂
Vh Kiella.
tilføjet af

Aloe Vera erfaringer..?

Aloe vera er stort set bare en almindelig creme, med en MEGET mild antibakteriel effekt, som stort set alle bakterier i dag er immune over for, så glem alt om det.
Basiron kan købes i håndkøb på apoteket. Vælg 10%. Men det er kun en løsning på de acneproblemer du har lige nu. Derudover kan din læge, uden henvisning til en specialist, udskrive antibiotika, af typen, der typisk er relateret til acne. Men som sagt kan Basiron købes i håndkøb, og det er absolut, det mest effektive middel mod acne, såfremt den ikke skyldes infektioner, hvilket kræver en recept fra lægen(antibiotika).
Hvis du er så ung, og har mange ar, så er der mulighed for en peeling af huden i ansigtet. Det vil typisk kræve, at du er uarbejdsdygtig i 2-5 uger, eller på anden måde må skjule dig i den periode, da du vil ligne en flået tomat i den periode. Der ydes ikke tilskud til denne behandling, så du må forvente at skulle betale alt selv.
Typisk vælger folk at sige, at de tager i sommerhus i Svergie i 2-5 uger, alt imens de får peelet huden.
Held og lykke
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Folk har mange meninger...ja!?

Økologisk Aloevera gel!
jeps!da haft en stående sommetider,og ja,bruger det gerne på rifter/ar,og lign,det er heller ik tosset hvis man skulle være,så uheldig,at få en solskoldning!
hørt det mest effektivt dokumenterede både mod akne/fine rynker er A-vitamincreme,som dog hvis det skal være en rigtig!kræver en recept fra en hudlæge!(pas på sollys i den forbindelse,det er bedst at bruge om natten)
ellers er der E-vitamin!min mor bruger noget,der hedder Bio oil under sin creme til dagligt!
kan kun give de almindelige former for råd brug creme med høj SPF,brug lidt øjencreme/gel,drik rigelig væske,spis frisk føde,og sov om natten;-p
ikke selv den der går til kosmetolog men ved der er en behandling:Aha frugtsyre peeling prøv,at søg på den,og for,at friskes op,så kan du bruge en frotte svamp til,at stimulere din hud-et tilskud af C-vitamin kunne oz tænkes?akne er først,og femmest homonelt betinget,men har hørt,at zinktilskud skulle have vist sig,at have en effekt?hmm zinksalve er hvertfald godt,at duppe på sin eventuelle bums nat over!!!
http://www.netspiren.dk/info/Fra-hudproblemer-til-sund-hud-371l1.aspx
..bruger du sminke ellers?
tilføjet af

Folk har mange meninger...ja!?

Det er korrekt, at der til invortes/peroralt brug findes kraftige A-vitamin pæperater(recept), men jeg vil fraråde dem, da de udløser sindslidelser hos rigtig mange. Igen løser disse/dette præperat ikke problematikken med allerede opståede ar fra acne.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Okay?

Så kan jeg anbefale en antibakteriel creme tilsat salicylsyre..
det har jeg god erfaring med [l]
tilføjet af

Aloe Vera erfaringer..?

Hej
Hvis det er uren hud du lider af,så kan jeg give dig et virkeligt godt råd,så du kan få en pæn og ungdommelig hud.
Du kan kontakte mig på denne mail bb@eccoline.dk så kan jeg til enhver tid sende dig relevant information.Eller du kan starte med at købe Brændenælle the og drikke 3 krus
dagligt,kan du ikke lide at drikke den, så kan du bade ansigtet i den 3-4 daglig,eller du kan lavet et kraftigt Fodbad,sæt føderne i vandet og det vil virke på samme gavnlige måde.
Der er åbenbart ikke nogen herinde,der ved at Brænnenælde er det bedste Blodrensende middel der findes,det virker,derefter kan du få en god creme der vil give dig en flot hud
Men du bestemmer selv om du vil bruge mit råd. du kan også ringe 20985584.
MVH
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.