6tilføjet af

Harry Potter!!

Er det bare mig eller er den film meget kedelig???
Jeg har læst bøgerne og de var da okay. Så jeg var inde og se filmen. Jeg blev slemt skuffet!!! For det første spillede skuespillerne ikke særligt godt (med undtagelse af Hagrid han var fin nok). For det andet stank det langt væk af at der lige var nogen der skulle tjene en hel masse hurtige penge på en populær bog og derfor ikke gad at gøre sig særligt umage med at lave en god film!
Jeg synes det er synd at man har lavet en så ringe en film over en bog der faktisk er helt okay!
Men hvad mener i??
Er jeg den eneste der ikke kan lide den film??
Håber der er nogen der gider at svare!!
Sanne!!
tilføjet af

Harry Potter2

Ja du er den eneste som syntes at filmene er dårlige!!!
Vi andre syntes ikke at de stinker, de er meget gode og bestemt fantasifulde og det er da godt at de er det!!!
Hilsen TøZen...
tilføjet af

Nej.

Jeg er langt fra enig med dig skuespillerne var da vildt gode. Men det er jo forskelligt havd man kan lide og havd man ikke kan lide jeg syntes du dømmer lidt for hårdt jeg tror det er fordi du etenlig ikke kan lide fantasy.. Og det der med at det "stank" af der var nogle der skulle tjene en hel masse hurtige penge er den STØRSTE omgang vrøvl er du klar over hvor lang tid det har teget at ind spille den? Det var landt fra hurtigt så var din mund en anden gang min pige.
Klaudia.
tilføjet af

dctrgvyujvvsj

Har ik set den men forfanden han er kedlig oz bøger de er slet ik oversæt rigtiget fx, ligter kalder de for tændern
tilføjet af

Er Bare For Enig.........!

Jeg Er En Stor Harry Potter Fan, da i hverte fald af bøgerne... Er sQ enig i at filmene var meget skuffende, specilt etteren...! Daniel, Emma& Rupert(Harry,Hermione& Ron) Var Ikke særlig overbevisende, i toeren syntes jeg Daniel& Rupert(Harry& Ron) er blevet bedre, men Emma(Hermione) er altzå Stadigvæk ikke særlig overbevisende........! jeg syntes klart at Tom Felton(Draco Malfoy) er den Bedste.....
Det er virkelig synd at de også lavede om på det med norbert(Hagrids Drage) i Etteren, for det var altzå en fed nok del i bogen, men lige påludselig har de byttet rund på de personer der skulle med Hagrid ud i Den Forbudte Skov, Og handlingen der under....!
Det var altzå virkelig ærgeligt....!
Dark Club
QnuzR~NaZGûL
tilføjet af

hdhgh

ja du er den eneste som syntes at filmene er dårlige!!!
Vi andre syntes ikke at de stinker, de er meget gode og bestemt fantasifulde og det er da godt at de er det!!!
men det er osse god på nogle punkter..
tror jeg nok
tilføjet af

Hmhm...

I der synes de er dårlige er virkelig mærkelige! De kan sQ da heller ikke lave det helt nøjagtigt som i bøgerne og de er jo også nødt til at skære en hel del fra! Jeg er virkelig glad for både bøgerne og filmene og skuespillerne er skide gode når man tænker på at de ikke er ældre! Det kan godt være at de overspiller en gang imellem men f*ck det! Det synes jeg virkelig! Men det er jo bare min mening...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.