5tilføjet af

nej til hash !

Gå over til vandpibe, så får man også slukket tørsten og eventuel ildebrand ved rygning i sengen !
tilføjet af

nej til..

vandpiben..
*lol*
tilføjet af

For at citere Monty Python....

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM
tilføjet af

Hash...

Min mening om hash:
... det er en ækel ækel ækel ækel ting!!! Jeg har set hvad det for alvor kan gøre ved et menneske.
Lidt hash hver anden weekend er en ting, men hver dag er noget andet. Desuden er det ikke så let at stoppe som alle tror. Jeg har siddet og holdt et andet menneske i absitnenskramper efter hash.
Du tror ikke det er slemt, men det er noget af det værste. Det ændrer i dine gener, mere end du tror.
Har du røget i bare et kort stykke tid i dit liv er der større mulighed for at dit barn kan blive afhængig af det eller lignende i fremtiden. Hash er værre for kroppen end heroin er det. For bare du spiser ordentligt og passer på dig selv vil heroin ikke kunne ses på din krop i forhold til hvor meget du kan se det med heroin. Absurd ikke?
Jeg kender mange, der har røget meget, og ingen af dem er holdt helt op. De ryger allesammen en lille smule en gang i mellem. Også selvom de er blevet forældre osv. Det er så forfærdeligt!
Stop nu, hvis du ryger, og begynd ikke hvis du ikke gør. Brug samfund som NA eller AA hvis du ikke kan klare det selv. De kan findes på nettet ret let og DET HJÆLPER!!!!!
tilføjet af

Hørt..

Hash er altødelæggende..... fra en garvet ryger.
tilføjet af

Næ nej!

Hash er dejligt! Det handler bare om at kunne styre det, hvis det ikke går ud over ens hverdag er det helt i orden... Hash er på mange planer ligesom alkohol, det skal ikke komme ud i et misbrug, ellers er det fint! Legalize da ganja!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.