13tilføjet af

Rygere/ikke rygere,giv dem plads

Hvorfor skal alle snart være på nakken af rygerne.
Vi ikke rygere skal bare lære at rygerne også skal være her.At rygere lugter af røg,og røg sætter sig alle vegne,har vi levet med i mange mange år,og så lige pludselig skal rygerne bare kanøfles og jages.Hvad er det for en dobbelmoral at have.Rygerne betaler meget mere i skat,end ikke rygere,og skulle alt rygning forbydes,og Tobaksfabrikkerne nedlægges,ville der komme skat på andre ting,for staten skal jo have deres penge hjem.Hvis det er så slemt med røg,skulle folk hellere holde sig langt væk fra samfundet.
Er selv xryger,men ser ingen grund til at blive total hysterisk på rygerne,rygerne er jaget vildt.
tilføjet af

Præcis

Lige HOST..HOST.. mine HOST..HOST.. ord. HOST..
tilføjet af

NEJ fjols!

Rygere skal isoleres! Vi gider ik deres giftige pis.
Og vi ved allesammen at om et par år er rygning på alle offentlige steder forbudt.
Og nej! I skal ikke sammenligne rygning med bilos! For når i rygere ligger og er ved at dø af jeres misbrug, er det en ambulance der skal hente jer! Og hvad kører ambulancer på? nemlig.
Hav en god dag! :D
tilføjet af

Er også forhændværende ryger.

Så jeg kan sagtens følge dig.
Jeg har også svært ved at forstå den massive hetz rygere udsættes for.
Det forekommer mig direkte latterligt at man f.eks ikke må ryge på et værtshus.
BTW hjemme hos mig må man kun ryge i udestuen. Det er nu mest aht min datter på 3.
Men er der gæster og man får lidt godt til ganen, så kan der dog dispenseres :-)
tilføjet af

Vågn dog op mester!!!

Da jeg var ung og boede hjemme dampede begge mine forældre som skorstene. Det var der ingen der stillede spørgsmål til. Når vi var på restaurant blev der dampet løs fra alle sider. På banegårdene blev der dampet, i busserne ligeså. Blev jeg spurgt om jeg syntes det var iorden??? NEJ.....At man nu endelig har fået øjnene op for at rygning er/kan være meget skadeligt både for en selv og sine omgivelser skal jo selvfølgelig tages meget alvorligt. Folk skal selvfølgelig selv bestemme om de vil ryge, men de skal ikke selv bestemme om de vil puste kræftfremkaldende stoffer i fjæset på os andre. Mange ikke-rygere anser det for generende at sidde i tobaksos , så er rygerne sgu nød til at tage hensyn. Alt andet vil da være tegn på dårlig opdragelse og respektløs opførsel. Jeg syntes at rygerne skal være taknemmelige for at de stadig på masser af arbejdspladser har mulighed for at dyrke deres vaner i aflukkede lokaler sammen med andre ligesindede. Har dog selv svært ved at se hvorfor arbejdspladserne påtager sig denne byrde, men dem om det. Bare jeg slipper for ós når jeg er på job....Eller når jeg er på restaurant, i toget, i flyet osv.....
Ps: Og hvis det virkelig viser sig at koste lidt på skatten at folk stopper med at ryge, er jeg da villig til at betale til det, men jeg tvivler iøvrigt på den påstand!!!!
M.V.H listen2me
tilføjet af

Et par ord ekstra!!!

Jeg syntes iøvrigt at det er en god ide med røgfrie cafeer restauranter osv.., men selvfølgelig også almindelige , så vi alle har et valg !!!
tilføjet af

Vrøvl

For det første kan man dø af passiv rygning, så rygerne er med til at slå folk ihjel. På samme måde som spritbilister kan slå andre ihjel, og hvem vil acceptere spritkørsel??
For det andet er den med skatten noget frygteligt vrøvl, for rygerne belaster sygehusvæsenet med et betydeligt større beløb end der nogensinde kommer ind i afgifter.
Røg stinker og rygerne har ingen skrubler over at ryge ved middagsbordet. Hvis en ikkeryger slår en ved middagsbordet, ville man så acceptere det?? Det stinker også, men det slår da ingen ihjel.
Så selvfølgelig skal denne spredning af gift stoppes.
tilføjet af

Dejligt .

Hvor er det bare dejligt at hører at der trods alt er nogle ikke-rygere, som mener at os rygere skal have lov til at være i fred.
synes simpelthen det er langt ude, at der skal være rygeforbud alle steder.
tilføjet af

Opdeling

Jeg er selv ryger og kan da til dels godt forstå at ikke rygere gerne vil være fri for vores os.
Men det skal altså heller ikke blive for hysterisk. Mht cafer/barer og restauranter, skulle man dele stedet op i to! En til rygere og en til ikke-rygere.
Sådan har de det i USA og det virker rigtig godt.
Det er så også altid lidt koldere i ryger afdelingen da der er godt med udsugning.
Der skal være plads til os alle, lige meget hvilken "dårlig vane" vi har.
tilføjet af

jeg demonstrede imod fanatismen

biler sviner mere end pulserne.
tilføjet af

Tosse

Rygning går jo ud over alle der er i nærheden men hvis du synes det er i orden, så er det vel også i orden at jeg render rundt med en pose miltbrænd og kaster det til højre og venstre
tilføjet af

Ok...

Jeg er selv eksryger og har altid været en stor tilhænger af at rygerne skal tage hensyn til ikke-rygerne. Men ærlig talt får jeg lyst til at begynde igen når jeg hører hvor hysteriske og pylrede ikke-rygere er blevet. Rygeforbud på offentlige steder er fint med mig, men der bør være grænser for hvor megen klapjagt og hetz man kan drive på rygerne.
tilføjet af

Et spørgsmål om penge.

Dybest set tror jeg at regeringen vil blæse på om du dør af lungekræft eller ej.
De er tilgengæld ikke ligeglade med om du som følge af dit (mis)brug af tobak, koster dem hospitalssenge. De er nemlig rasende dyre, og så skal den væmmelige røg straks forbydes.
Spændt på at se hvad det næste initiativ i folkesundhedens tegn er.
Forbyde folk at være fede ?
De koster jo også samfundet.
I det hele taget skal man imo ikke lovgive om alt muligt og umuligt. Men prøve at lade borgerne opnå indbyrdes forståelse.
tilføjet af

NEJ!

Du tager fuldkommen fejl.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.