3tilføjet af

Heej igen..

Heej...
Nå jeg ville hører om hvor meget man sådan ca skal bruge på ting til babyen inden den bliver født. Alt fra sutter tøj til vugge, hvor meget skal man ca regne med??
Også ville jeg hører jeres mening om i synes at man skal have afvide hvad for et køn det er inden man føder? Eller om man skal lade spændingen vente til ma har født. Det har min kæreste og jeg snakket en del om, jeg vil gerne vide hvad det bliver inden det er født så man kan jo købe tøj og ting, men min kæreste synes ikke man skal vide det inden.
Hvad synes i??
Hilsen Pigen🙂
tilføjet af

Hej pige

Det er jo meget forskelligt hvor meget man bruger inden på ting og sager til barnet alt afhængigt af om det skal være det nyeste nye, brugte/aflagte ting eller hvad det nu måtte være.
En barnevog eksempelvis er jo et større køb, det samme med seng, evt. puslebord mv.
Men det er som sagt lidt op til en selv hvor stor en formue man vil ofre.
Barnevogne fra ny af ses jo i vidt forskellige prisklasser fra 1500-12000 eller mere! Hvilket jeg personligt synes er vanvittigt at give, men du kan nok godt finde en fin og god vogn til en 4-5 tusind kr.
Men, men... Man har jo også 9 måneder til at spare lidt op i jo.
Selv ville jeg gerne have afvide hvilket køn barnet havde hvis det var en mulighed, ikke alle får jo den mulighed, så den ville jeg helt sikkert benytte mig af.
Ikke fordi jeg mener den gammeldags facon er dårlig eller noget, og det er da også meget skægt at blive overrasket, men jeg ville nu være for nysgerrig! Så kunne man også gå og planlægge det hele, tænke i navne, tøj, indretning af børneværelse osv.
Jeg håber du bliver glad for din beslutning, al held og lykke ønsker jeg dig i hvert fald. Med venlig hilsen Else
tilføjet af

Taak...

100 tak for svaret:) Så blev jeg lidt klogere:)
tilføjet af

det kan gøres billigt

med min første købte jeg en masse dyre fine ting og vildt meget tøj osv. og da han blev for stor til den forærede jeg dem væk, da jeg ikke regnede med at skulle have flere børn forlæbigt.. meeen da jeg så skulle have nr. 2 købte jeg et startsæt i babysam men den lækker vogn m. alt, seng m. tilbehør, badekar osv osv. og det kostede 6100kr.. og mht tøj købte jeg 3-4 sække med brugt babytøj. og jeg fortryder ikke at jeg købte det brugt. de små bruger ikke tøjet så længe og derfor er brugt tøj altid i god stand.
Jeg brugte 1. gang omk. 20.000kr men denne gang blev det kun 8-10000kr.
brugt betaler sig virkelig:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.