44tilføjet af

Udvis Alexander

Efter Alexander og Prinsen nu er blevet skilt, syntes jeg faktisk talt, efter alt den ballade som hun har forårsaget, at hun burde udvises til det land hvor personen hører til Kina Hong Kong hvor hun kan tage ham den sleske el. svenske sanger med sig...
tilføjet af

fuldstændig korrekt

der er ikke mere nogen grund til at hun opholder sig her i landet.
For min skyld må hun også gerne tage hele hendes familie med sig.
Det er da helt forkasteligt at hun skal have 1,6 millioner om året af staten,uden at lave en skid.
tilføjet af

hvorfor????

Prinsesse Alexandra kom ind i landet på gyldigt pas og ikke som visse andre uden pas og papirer destrueret under vejs. dalimill
tilføjet af

Det er kun forståeligt.

Du er da godt nok for langt ude, der findes da ikke mange kvinder, der så sympatiske som hende, og er også en model for mange indvandre i dette land. Men nu tror jeg ikke det bliver aktuelt med hun skal udvises af dette land, det er kun forståeligt hun ikke gider finde sig i at se sin mand rande rundt efter andre kvinder.
Jeg håber Alexander har fundet sig en ny kærlig mand, som hun har min forståelse for selvom det altid er svært det med mennesker skal gå fra hinanden.
Mvh
tilføjet af

hun fik kun opholdstilladelse

fordi hun skulle giftes.
Nu er hun blevet skilt fra prinsen,derfor synes jeg at hendes opholdstilladelse skal revurderes.
Tænk på hvilken skam hun har bragt over monarkiet.
tilføjet af

Smid hende ud (desværre)

Vi kan ikke smide hende ud (desværre) nu er hun jo dansker, hun har jo dansk pas og statsborgerskab
tilføjet af

man kan jo spørge sig selv

hvorfor drikker Jeppe på bjerget??.
tilføjet af

ingen problem

hvis staten ikke giver hende flere penge,skal hun nok forsvinde af sig selv.
tilføjet af

Du har så evig ret

Hun er da virkelig en sød og charmerende kvinde, som man kan være stolt af at "sende ud" som ambassadør. Hun skal nok være sine penge værd.
tilføjet af

Hvis og så fremt!!!!

Hvis Alexandra skal ud så er der mange der skulle have været ude for længe siden eller aldrig været lukket ind i Danmark. Så havde vi ikke haft boligmangel. dalimill
tilføjet af

Hvor er du da smålig

Hvis vi istedet smed ALLE kriminelle - og KUN kriminelle - udlændinge ud, ville vi rigeligt have dækket udgifterne til ex-prinsessen i sparede omkostninger
tilføjet af

hun skulle tage ved lære

af Mary.
Hende kan hele Danmark være stolte af,hun er en ægte ambassadør for Danmark.
tilføjet af

god ide

lad os smide begge katagorier ud.
tilføjet af

Hun er dansk statsborger

Man kan ikke udvise en dansk statsborgere og hun har allerede lidt nok ved at trækkes med det egoistiske fjols til Joachim. I øvrigt arbejder hun for sin løn; mig bekendt har hun lige været i Østen for at fremme salget af danske produkter.
To svenske forskere ved Lund's Universitet har lige påvist, at en udgift til et kongehus sandsynligvis kommer 80 gange tilbage i form af gratis reklame!!!!
tilføjet af

Sikke noget sludder at lukke ud

Hun hedder Alexandra!!
Efter hun har taget konsekvensen af prinsens utroskab, så er hun ikke god nok længere? Hvor lever du lige?
Alexandra har mange forpligtelser. Desuden er hun mor til Nikolaj og Felix, ergo er hun mor til nr 5 eller 6 i tronfølgen.
Hun har ikke brudt én eneste lov her i landet, og alene af den grund er der ingen legitim årsag til at hun bør udvises.
Ryg lige en pibe til...og brug så den resterende celle.
"T"
tilføjet af

Jeg synes ikke helt jeg kan følge dig

Mary er da ganske rigtigt en dygtig ambassadør for DK, men jeg mener ikke hun er bedre (eller ringere) end Alexandra. Begge damer har forstået at komme ind i kongehuset på den rigtige værdige måde. Hvad nu når/hvis Mary og Fred en dag bliver skilt. Skal Mary så også smides ud? Det er da for tyndt
tilføjet af

de kongelige tjener helt

sikkert deres egen løn.
Problemet er bare at hun IKKE er kongelig mere,efter den skandale.
tilføjet af

jeg er sikker på

at Mary og Frederik ikke skilles,da det er tydeligt at det er ægte kærlighed.
Desuden har Mary alt for meget pli til den slags.
tilføjet af

ALEXANDRA!!!!!

Hun har været her længe nok til at I bør kunne skrive hendes navn. Desuden ville Alexander være hankøn??
Vis hende i det mindste den smule respekt der skal til for at udtale hendes navn korrekt!!
"T"
tilføjet af

Osse fornuftigt gift

Halløj do
forskellen på de to piger er, at Mary har giftet sig med en fornuftig mand!!
"T"
tilføjet af

Ja det var et godt spørgsmål(G)

Ja det kan du have ret i, men han virker nu ikke som en der de store problemer med alkohol ellers, de sidste par gange jeg har set ham.
Mvh
tilføjet af

vedr. alexandra

Slap af min gode ven, der er altid to m.fl. om en skilsmisse, hun er indvolveret i rigtig mange forpligtelser, som ikke lige her og nu kan ophøre, der skal findes nye og egnede personer til emnerne, men hvis du mener du er egnet til disse, kan du jo lægge billet ind på dem, så er der sikkert nogen som gerne vil anbefale dig. Nej min gode ven, det er ikke så nem en sag, som du tror det er, du kan bare tage en ganske almindelig borgelig skilsmisse, der er ikke kun en ting, men tusind ting som stadig dukker op, og ikke mindst når der er børn, og lad være med at lytte til pressen, for de løber kun med det der er profit i, dan din egen mening, ud fra mange forskellige faktorer og sorter godt i dem. mvh
tilføjet af

Utro?

Hvem siger Joachim har været hende utro?
Alle de historier der har været oppe er EFTER de er gået fra hinanden.
Alex fik nyt hus for ca. 1 år siden. Tror i da så ikke, at de så har vidst at de er gået fra hinanden? Mon ikke de har vidst det et stykke tid?
Nu må jeg indrømme at jeg ikke køber div. ugeblade, men jeg har da kunne se, at Joachim ikke har været i medierne med div. damer før de gik fra hinanden. Så hold lige denne utroskab udenfor.
Hvem ved hvordan han har været - og hvem ved hvordan hun har været. Der skal som bekendt være to til at danse tango.
tilføjet af

Du ER bagud!!!

Alexandra sagde STOP da hun havde fået nok af hans udskejelser. Joakim bollede udenom allerede medens hun var gravid med Felix, det er et FACT! Alle vidste det - og til sidst kunne Alexandra bare ikke tage mere. Hun har også sin stolthed. Hun lagde længe nok god mine til dårligt spil. Joakim er et dumt svin, hverken mere eller mindre. Og han har drevet urent trav.
Daffy
tilføjet af

Er du svensk?

Ren og skær nysgerrighed, da jeg finder dit nick ret interessant.
Spatterfjæs
tilføjet af

Prinsesse af Grønland

Alexandra er prinsessen af Grønland.
Hun ligner os og er meget jordnær.
Behold i heller Mary og hendes kommende "kænguruer".Det er ustyrlige har jeg set på A.Planet
Vi tager Alexandra,istedet for at hun skal være grevinde for Frede...et eller andet.
Er I enige venner?
Alexandra er den bedste af det kongelige har til dags dato. Flot kvinde der er ambassadør for nationen. Jeg er stolt af hende.
tilføjet af

Besvarelse af Spørgsmål G

Hvordan mener Du selv at Din tilstand har været de par gange som Du har mødt, været i selskab med Prinsen. Er det noget som i træner med på Himmel ± Ekspressen. Eller et andet Herberg.
tilføjet af

Alexandre er mediesyg

Hun vil gerne være i centrum,og helst hele tiden i søgeren,så alle kan se hende.Det var Joakim som smed hende ud,da hun var meget modbydelig mod sit personale,og intet kunne blive godt nok til hende,alt skulle gå efter hendes snude.så på et tidspunkt er bægeret fyldt op.Hendes forældre bor stadig nede hos Joakim,og der bliver de vist boende forløbig.Det ville være en god ide,at sende Alexandre tilbage hvor hun kommer fra,men hvad med drengene?Hvis hun tager dem med sig,er der så en udleverings pligt til Danmark af børnene?Lad nu Joakim være ifred,han har vist gået meget igennem på det sidste år.
tilføjet af

Langt bedre løsning

Hvad nu hvis vi smider alle ud af DK og lader kapitalen ligger. På den måde stiger BNP pr indbygger til det uendelige og vi kan endelig få lov til at være det rigeste land i verden!
Hvem er med mig?
tilføjet af

plat

Hvor er du dog plat og høre på. Har du nogensinde været gennem en skilsmisse, især hvor der også er børn, det går ud over alle parter. Skal man straffes fordi man har giftet sig med en legesyg ikke helt voksen mand. Mon ikke der er fejl på begge sider, jeg er ligeglad om de er kongelige eller ikke men vi andre kan da godt opføre os ordentligt og ikke rakke ned på Alex, eller du misundelig fordi der går noget forbi din næse. tænk dig godt om, og forstå at der er 2 små personer der har brug for at både have mor og far i nærheden, det er altid børnene det går mest ud over, håber aldrig du kommer i sådan situation, eller skal du så også flyttes væk fra børn og venner?
tilføjet af

det forstår jeg ikke...

Hvorfor skal Alexandrer udvises??????
Hun har været i landet i ca. 10 år, eller mer, og har da på ingen måde, generet nogle her i landet...
HUn passer sig selv, og i øvrigt også de små prinser,( da det jo ikke virker som om faderen har særlig meget tid til dem), så jeg kan overhoved ikke se, hvorfor hun skulle sendes ud af landet...
derud over, bidrager hun hverdag, til vores kultur, ved at være projector, for mange forskellige foreninger og arrengementer,, og hun er en del af kongehuset, så hun bliver....
tilføjet af

du er jo direkte dum!!

du er jo dybt dum faktisk. for det første har du stavet hendes navn forkert og for det andet ER hun dansk statsborger.
gider du følge lidt med og få lidt staveundervisning!!
tilføjet af

Denne tråd

Har kørt nogle dage nu. Efterhånden er der kommet lidt mere nuancer på, og det er jo glædeligt.
Jeg er nødt til at tilføje, at alle de rosende ord, der falder om Mary nu, de faldt i samme linde strøm om Alexandra, den gang hun gjorde kunsstykket at blive dansker i løbet af no time.
De fortjener selvfølgelig begge to respekt, både fore deres dygtighed og deres flexibiliitet. Omstillingsparate ville nogen kalde det.
Jeg synes vi skal være enormt stolte af, at vi har et flexibelt og åbent kongehus. Det gør at vi undgår "tre i et ægteskab" som i England...hvem led under det? Prinserne! Og det er jo dem der skal overtage senere hen. Den måde det danske kongehus arter sig på, er rettet ud i mod fremtiden...og Alexandra har VIRKELIG bidraget til den størrelse!
Længe leve Alexandra!
tilføjet af

Nok er nok!.

Selvføligvis skal hun ikke udvistet.Dette er hun
en altid for vigtigt og troværdig person til om-
kring pr.for vort land og virksomheder.At de bruger hende i rekamler kan vi være stole og begavdet af med både klarhed til stryke.Vi dansker
har fået en begavdet gave forærdert med sin tyde-
lighed til oplysing.Den skal vi bruge og udvikle
bedst muligt med interesse uden misbrug naturligvis.Dette ligger helt fast med den sanhed,
som kan siges i sit udtryk overfor for både de
navie som modstander.De må indse,at de penge og
andet vi bruger på hende er givet godt ud,og kom-
mer mange gange hjemme igen.Vi taler både udvikling og fornyelse,som vort land er godt tjent
med kære kære dansker til personer.Vi må for at
i verden ikke smide guldet på gade.
Venlig hilsen.
Th.Jensen
tilføjet af

Blev hun ikke dansk statsborger?

Det blev hun da vist da hun blev gift.
I øvrigt kan du vel ikke fortænke en kvinde i at forlade en mand der hellere vil bolle med små drenge, end med hans kone?
Eller kan du? Det kan jo lede en til spørgsmålet: Hvem boller du helst med?
Hvorfor tror du hun får hvad hun peger på? Fordi hun har så mange oplysninger om lille Jokke - og fru Henriksen for slet ikke at nævne wannabe-kong Henrik - som kongehuset bare ikke vil have ud.
Hmmm - jeg læser heller ikke ugeblade, men har i gennem længere tid datet en pressefotograf der ved lige så meget som Alexandra!!!!
tilføjet af

Alexzander

Du skulle skamme dig hun var god nok da hun var gift med prinsen nu er hun ikke kongelig mere så bare ud ja man kan se hvor dårlig vi behandler vores medmennesker, kunne forstå hvis hun ikke havde lavet noget dvs: ikke arbejdet eller nogen anden form så var det ud men hun har altid lavet noget så hun kan blive.
tilføjet af

..................slap af joe

okay...hør her...jeg synes at d er 2talt uacceptabelt at skrive sådan noget....hva har hun da lavet siden du skriver sådan noget pissss?? d er jo for taberagtigt....
hun er smuk, enorm dygtig, og har karaktere!!! noget som du måske mangler...?
tilføjet af

Er hun ansvarlig for skandalen?

-og hvad mener du med skandale?
At de blev skilt???
Jeg ville bestemt heller ikke finde mig i at min mand rendte rundt, drak sig fuld, og flirtede med unge piger...
tilføjet af

Helt enig!

Kan slet ikke se hvorfor Alexandra skal sammenlignes med Mary! (????)
Det ene har overhovedet ikke noget med det andet at gøre....!
Så, Alexandra var god nok, så længe hun var sammen med Joachim, men nu er hun pludseligt ikke god nok hvor de er skilt, eller hvordan?....
Hun arbejder stadigvæk for sine penge, og er en fantastisk dygtigt ambassadør for Danmark- stadigvæk!
tilføjet af

JA!

Den studser jeg altså også over!! :> *GG*
tilføjet af

Latrin tråd

Er det Pia fra Kjærgården der står bag lokums tråden?
Hun er vel ikke selv skyld i, at Joachim føjter rundt og ligger med de unge villige værtshuspiger.
Hun har retten til, at sige fra, og det har hun gjort, hun har nu fået en anden tittel, men har stadig sine repræsentations opgaver.
Hun har ry for, at være flittig, så hun kan ikke klandres for at være en der blot ønsker at nasse, det gør hun ikke. Der er mere kvalitet og drive i hende end i den umodne Joachim, han er ikke sin position værdig.
tilføjet af

Hun hedder ikke Alexander men Alexandra

Hun har i dag titlen greve af Frederiksborg.
tilføjet af

og det er noget pjat

sådan en har der squ da aldrig været før, hvad skal det nu gøre godt for ?
tilføjet af

Det er noget

absolut idioti. Det er kun udgifter at understøtte et kongehus. Dumme danskere - få nu afskaffet det kongehus en gang for alle. Det er sgu da noget underligt noget i et demokrati, at have et overhoved der har en nedarvet status.
Ikke fordi jeg går ind for metoden, men en regulær revolution havde været bedre på nogle punkter. Nu skal vi danskere leve med at Grundloven blev Givet. Vrøvl siger jeg, den blev kun givet fordi den ellers ville være blevet taget. Under alle omstændigheder, ingen nytte har et kongehus. Se bare hvordan Joakim ter sig. Vores skattekroner går direkte til hans motorløb og druk. Vorherrebevares. rigtig mange af vores skattepenge går til designertøj og dyre smøger. HVORFOR?
tilføjet af

du er også dum Thomas

du fortjener at dit indlæg blir slettet når du taler sådan til folk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.