4tilføjet af

Melde hacker?

Hej
Jeg har lige fundet ud af hvem der har forsøgt at angribe min computer, gennem en hjemmeside hvor man kan finde ud af hvem der ejer de pågældende IP-adresser. Jeg har så fundet frem til de personer der har angrebet min computer, meget interessant. Ved et af søgningsresultaterne står der ligefrem navn af personen og firmaet samt adresse, mens der ved de andre blot står adresse, land og en masse andet. Kan man melde disse personer for forsøg på ulovlig indtrængning/hackning eller? Jeg har bl.a. fået angrebet min computer 3 gange i træk fra en person, og 2 gange fra en anden, og 1 angreb fra treje person. Nogle der ved noget om det?
Heldigvis blev de blokeret af mit antivirus-program, så det er jeg ret taknemlig for.
tilføjet af

Ja, da. Den slags feminine mænd skal ikke sidde

og lave den slags.
tilføjet af

IP-adresser....

...kan forfalskes.
Bare så du ved det.
Det er ikke givet, at de fundne IP-adresser tilhører indtrængerne.
Men prøv da at høre politiet.
tilføjet af

Måske

Har du tjekket om den mesterhakket??
tilføjet af

Anmeldelse

Hej Dolphy.
Det der er at sige om de givende ip-adresser som du har fundet kan være mange ting, mange af gangene ender ens sporing ud en en Proxy Server. du kan se mit navn eks, der må være noget om jeg har rodet med proxy🙂anyway, de ip adresser du har kan sagtens være fra en proxy server dette betyder at du ikke kan se den rigtige persons ip.
Det er ulovligt at oprette proxy servere i danmark. og der for ville en given remote attacker kun kunne bruge en Tyrkisk, Russisk, what ever proxy server til et attack.
Hvis du anmelder det, vil politiets tekniske IT-Afdeling bede dig om at udlevere din computer til en videre undersøgelse, og findes der tegn på indtrængen ville man som reelt gå videre med en given sag, men er der ikke tegn på stjålet dataer, i form af programmer, andet personligt stoppes sagen faktisk her.
Jeg har faktisk været ansat i et firma som Unix Administrator, jeg kan fortælle dig at mange af de angreb der var var brute-force via ssh, vi havde ca 3.000 angreb dagligt mod backup systemet alligevel, angiveligt ville vi bare spilde politiets tid.
Endvidere er det som du kalder hackere, bare nogle små wannabes, (Script Kiddies) som afprøver deres grænser, her snakker vi personer mellem 15 - 20 år, en rigtig hacker ville ikke benytte en offentlig proxy server, da en offentlig proxy formentlig tager logs, og har en stor begrænsning, den mere realistisk hacker, ville bruge en remote shell, formentlig tcp_reverse_ord og der på bruge en almindelig computer hos en anden person som hans proxy. og så er det ham som der bliver knaldet og ikke hackeren, trods det at den ip du har i virkeligheden er til en som bor i DK.🙂håber du blev klogere :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.