14tilføjet af

MSN og windows Vista

Min datter har lige købt en helt ny Acer bærbar Pc med windows Vista. Men hun kan ikke logge på MSN, hver gang hun prøver lukker programmet pga. sikkerhed siger den??? er der nogen der kender til problemet??
tilføjet af

Har selv nu Vista.

Sikkerheden er meget stor på Vista.Der skulle gerne komme en manu frem,og spørge hende,om hun ville logges på MSN:Måske har Vista blokeret for MSN.Jeg bruger ikke min Vista endnu,men arbejder mig frem,så jeg kan lære Vista godt at kende.Vista har blokeret for mange programmer,dem skal man selv aktivere.Vista er svær i starten.XP er bedre og hurtigere at kende.Nå,men håber i finder ud af det.
tilføjet af

Øhh, sikkerhed i vista?

Hvor er den lige henne når man kan hacke passwordet på under 5 minutter?
http://www.metacafe.com/watch/316013/hack_windows_vista/
"Im Going Linux"
tilføjet af

Password hack?

Det du ser på den video er blot en recovery-cd at work.
Og selvfølgelig er det muligt at skifte password på den måde. Det kan på ingen måde være anderledes. Du glemmer blot at fremhæve at du skal have fysisk adgang til maskinen for at gøre det!!!! Vigtig detalje!!!
Og hvis du skulle være i tvivl, så virker det også på en Linux box!
Så måske det ville være en god ide hvis du brugte din tid på at læse istedet for at opbygge din "viden" via videoer på nettet! Ihvertfald hvis du føler behov for at øse ud af din fantastiske viden til andre........!!!
tilføjet af

Hæ jamen ok så ;-)

Skal vi så også kalde det for crack istedet for hack, og skal vi også nævne at passwordet kan ændres via dos i xp uden at kende den. Når vi er igang kan vi ligeså godt nævne at man kan få adgang via den skjulte adminkonto, men det ved du vel alt om... Nårh ja, fysisk adgang behøver man ikke, det er bare at mounte en virus på et spil eller lignende og sende til den person du vil lave backdoor. " jamen du skal være admin for at installere " Måske, men endnu et sikkerhedshul hos microsoft er at du altid kan installere i " dokumenter " mappen. Fysisk adgang er derfor ikke påkrævet = ikke vigtig detalje. se du nu selv at få din viden et andet sted fra før du overfuser folk ;-)
Iøvrigt bedes du læse mit indlæg før du går amok, der står " im going linux " = jeg ikke er 112% pro bruger endnu!
Hvordan min computer er sikret? Tjah, You should know.... suprusr " Need to say more? "
tilføjet af

Okay......

"password kan ændres i XP via dos"????? Jamen hvis du nu havde læst indlægget, ville du også have læst at OS var Vista. Ikke XP. Jeg kan sagtens komme med flere eksempler fra win95-98-ME osv. Men det har vel ikke noget med Vista at gøre....??? Og mener du at intet af det du nævner er muligt på en linux box??????
Såfremt dine evner ikke rækker så langt kan jeg fortælle dig, at det er det.
Der er intet der er 100% sikkert. Heller ikke linux eller unix for den sags skyld.
Det du ser i den video kan du da ikke seriøst kalde for et sikkerheds hul!!!
Hvis du får held med at installere en "backdoor" på en vista, så bliver den fanget af firewallen når den forsøger at kontakte en netværks adresse. Med mindre selvfølgelig folk selv har slået den fra! Jeg bruger også linux og er ikke specielt imponeret over sikkerheden!
tilføjet af

Hmm...

port 1863 er helt sikkert også åben på vista, ellers bliver den det ret hurtigt ved almindeligt brug.
tilføjet af

tilbage til det oprindelige spørgsmål

Hvor er MSN'en lige henne i jeres diskution..
tilføjet af

MSN

port 1863 er msn porten = den bliver åbnet hvis du skal bruge msn = en åbning for folk udefra.
tilføjet af

antivirus

der er norton antivirus på pc'en, derudover har min datter en veninde der har købt en mage til, der virker MSN'en??
tilføjet af

Info?

Hvordan er internetopkoblingen, er det trådløst eller med kabel, er der portforwarded ( http://www.portforward.com for guide ) er der statisk eller dynamisk ipadresse på computerne i huset?
tilføjet af

Prøv at .....

Gå i kontrolpanelt og afinstall MSN ...... Hent den selv på www.msn.dk og installer den på ny , så skulle det virke
Hilsen en VISTA bruger
tilføjet af

hjælper ikke

har prøvet at afinsall msn og hentet den ned igen men det virker ikke
tilføjet af

problem med msn?

Det sikkert på grund af det forkerte kode ord som er blivet trykket ind også blivet sad til huske det.. også bliver i ved med at prøve og prøve uden held.. har jeg prøvet hos en anden hvor det skete.. nå men ikke sikkert du kan bruge det..
tilføjet af

acer computer windows vista

jeg har lige købt en ny acer computer med windows vista men hver gang jeg prøvger at komme på msn såå siger den der er problem fejl /det er ikke kun med msn det sker også med andre programmer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.