7tilføjet af

Hvor er mine fyldte peberfrugter???

Hej alle sammen,
Jeg har nu søgt på adskillige sider og kan ikke finde en rigtig god opskrift på fyldte peberfrugter.... Jeg har fået dem på en restaurant for nogle år tilbage men kan ikke huske hvad indholdet er. Er der nogen af jer som kan komme med gode opskrifter???
Mvh W
tilføjet af

jeg ville.....

Hmm... jeg her ikke nogen dicideret opskrift, men hvis jeg ville lave dem, så ville jeg blande noget hakket oksekød med bredbladet persille, hvidløg, feta, oliven og syltede peberfrugt (paprikastrimler)
Derudover vil jeg komme lidt æg i.
Rør alt dette sammen og kom det i peberfrugterne, gi et drys med sesam og kom dem i ovnen ved 225 grader til kødet er færdigstegt.
Dertil ville jeg servere løse ris og en god hjemmelavet tomatsovs,
ELLER
Kartoffelbåde i ovnen og dertil hjemmelavet tzatziki.
tilføjet af

måske denne?

hejsa fandt denne den lyder da lækker...
http://www.webopskrifter.dk/madopskrifter/556/
tilføjet af

Peber-smums

tilføjet af

fyldte peberfrugter

1 peberfrugt pr. person, evt. flere farve
vaskes, flækkes, kerner tages ud
Lægges i lidt kogende saltvand i en stor gryde, dampes ca. 5 min.
Fyld: hakket kød, hakkede løg, hakkede hvidløg, salt, peber, krydderier, f.eks. oregano, basilikum etc., tomatpure, creme fraiche.
Ovnen tændes på 200 grader.
Kød og de øvrige ingredienser steges let i fedtstof i en gryde, creme fraichen kommes i til sidst, det skal være en tyk saucemasse. Kom saucen i peberfrugterne, de lægges i et smurt ildfast fad og bages i 1/2 time. Man kan drysse revet ost på inden bagningen.
God fornøjelse
tilføjet af

Dette er den ultimative opskrift - men du skal kunne lidt tysk

Gefüllte Paprikaschoten
Zutaten für 4 Personen
4 gleich große Paprikaschoten
400 gr gemischtes Hackfleisch
100 gr Reis
1 große Dose geschälte Tomaten (800 gr) 1/2 Bund Petersilie
1 Zwiebel
2 Knoblauchzehen
1 Ei
1 EL scharfer Senf
1 TL getrockneter Oregano
Salz, Pfeffer aus der Mühle, Cayennepfeffer/Chilipulver (wer es etwas schärfer mag)
Zubereitung
Den Reis (mit der doppelten Menge Wasser oder im Reiskocher) kochen, abtropfen und zum Auskühlen beiseite stellen.
Die Paprikaschoten waschen, oben rundum so aufschneiden, daß ein "Deckel" entsteht, entkernen und die weißen Trennwände herausoperieren.
Petersilie waschen, trockenschütteln und fein hacken. Die Koblauchzehen schälen und ebenfalls fein hacken. Die Zwiebel schälen und fein hacken. Die eine Hälfte der gehackten Zwiebeln kann gemeinsam mit Petersilie und Knoblauch beiseite gestellt werden.
Die andere Hälfte der Zwiebeln in einem Topf (oder einer Pfanne mit hohem Rand und Deckel) mit Öl andünsten. Bitte beachten: Topf bzw. Pfanne müssen so hoch sein, daß die Paprikaschoten darin aufrecht stehen können, während der Deckel darüber ist.
Die geschälten Tomaten (mitsamt Saft) zu den angedünsteten Zwiebeln geben, evtl. vorher noch ein wenig zerkleinern.
Die Suppe salzen, pfeffern und dann leicht vor sich hin köcheln lassen. Statt oder in Ergänzung zum Salz kann auch Gemüsebrühe verwendet werden.
Das Hackfleisch mit den restlichen Zwiebeln, der Petersilie, dem Knoblauch, dem Ei und dem Senf verkneten.
Jetzt muß das Augenmaß dran: Von den Paprika die Deckel heben und das Volumen schätzen.
So viel Reis unter den Hackbrei mischen, daß die Masse möglichst genau dem Inhalt der Paprikaschoten entspricht.
Hinweis:
In meinem Quellrezept waren 300 gr Hackfleisch für 4 Paprikaschoten angegeben. Ich hatte schöne große Paprika gekauft - und die 300 gr wären viel zu wenig gewesen! Deshalb lieber erst mal den Fleischteig kneten, das Volumen schätzen und dann mit Reis auffüllen. Wenn Reis übrigbleibt, kann man den am Ende immer noch verwenden...
Die notwendige Menge Reis zu dem Fleischteig hinzugeben, verkneten und abschmecken.
Die Paprika mit dem Fleisch-Reis-teig füllen und die "Deckel" wieder aufsetzen.
Die gefüllten Paprikaschoten aufrecht in Topf/Pfanne mit den Tomaten stellen und ca. 45 Minuten bei mittlerer Hitze dünsten lassen fertig!
Wenn noch Reis übriggeblieben ist, kann er kurz vor dem Servieren mit in die Tomatensauce gegeben werden - das bindet dann die Flüssigkeit etwas.
tilføjet af

Oversætning

Fyldt Peberfrugter
Ingredienser for 4 personer
4 lige store peber
400 gr hakket blandet
100 gr ris
1 stor dåse flåede tomater (800 gram) 1 / 2 bundt persille
1 løg
2 hvidløg kryddernellike
1 æg
1 spiseskefuld hot sennep
1 teske tørret oregano
Salt og peber fra møllen, cayenne / chili pulver (der kan lide lidt skarpere)
Forberedelse
Den ris (med det dobbelte af den mængde vand, eller i ris komfur) til kokken, dræn og sat til side til afkøling.
Vask peberfrugter, slice det fuldstændigt op, at et "loft" er skabt, frø og hvide vægge herausoperieren.
Vask persille, og fint snittes trockenschütteln. Den Koblauchzehen Peel og fint snittes også. Den Løg Peel og fint snittes. Halvdelen af den hakkede løg kan sammen med persille og hvidløg er lagt på hylden.
Den anden halvdel af løg i en kasserolle (eller en pande med en stor margen og dækning) med olie andünsten. Bemærk venligst: potten eller pan skal være så høje, at de peber til at stå oprejst, mens låget er ca.
De flåede tomater (med saft) at give angedünsteten løg, måske endda før, at et lille crush.
Suppen til med salt, peber, og så lidt til sig selv, ulme. I stedet for eller som supplement til salt og vegetabilsk bouillon kan anvendes.
Oksekødet med de resterende løg, persille, hvidløg, æg og sennep verkneten.
Nu har den følelse af sandheden: Fra peber og fjerne låget, lydstyrken skøn.
Så meget ris i blandingen Hackbrei at massen så præcist som muligt indholdet af peber er.
Bemærk:
I min opskrift kilde var 300 gr hakket peber for 4 angivet. Jeg havde nice big peber købt - og 300 gram ville have været alt for lidt! Derfor snarere Fleischteig første æltning, lydstyrken skøn og derefter fylde med ris. Hvis ris, der er tilbage, kan du i slutningen stadig bruge ...
Den nødvendige mængde ris til Fleischteig at give verkneten og gradvist.
Peberfrugterne med kød-ris dejen og udfylde det "loft" på igen.
De fyldte peberfrugter oprejst i potten / pan med tomater og omkring 45 minutter på medium varme damp til slut!
Hvis du har tilovers ris, kan det kort før servering med tomatsauce at være - der binder væsken smule.

Direkte oversat fra www.google.dk/translate:) det gør livet meget nemmere
tilføjet af

Oversat "oversætning"

Fyldt Peberfrugter
Ingredienser for 4 personer:

4 lige store peber
400 g blandet hakket kød (svin, okse, lam)
100 g ris
1 stor dåse flåede tomater (800 gram) 1 / 2 bundt persille
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 spiseskefuld hot sennep
1 teske tørret oregano
Salt og peber fra møllen, cayennepeber / chili pulver (der kan lide lidt skarpere)
Forberedelse:
Risen (med det dobbelte mængde vand, eller i riskoger)koges, dræn og sættes til afkøling.
Vask peberfrugter, skær toppen af, frø og hvide vægge fjernes.
Vask persille, rystes tør og snittes fint. Hvidløgsfeddene pilles og fint snittes også. Løget pilles og fint snittes. Halvdelen af den hakkede løg kan sammen med persille og hvidløg lægges til side.
Den anden halvdel af løg svitses i olie i en kasserolle (eller en pande med en høje sider). Bemærk venligst: potten eller panden skal være så høje, at pebrene kan stå oprejst, mens låget er på.
De flåede tomater (med saft) tilsættes de svitsede løg, de kan evt. findeles inden.
Suppen tilsættes salt og peber, og står og simrer. I stedet for, eller som supplement til salt, kan der anvendes vegetabilsk bouillon.
Oksekødet æltes sammen med de resterende løg, persille, hvidløg, æg og sennep.
Risene blandes med kødmassen så den så præcist som muligt udfylder peberen.
Bemærk:
I min opskrift kilde var 300 g. hakket peber for 4 angivet. Jeg havde købt store pebere - og 300 gram var alt for lidt! Derfor skal der bruges mere hakket kød og hvis det ønskes og der er ris tilbage blandes det også i.
Den nødvendige mængde ris blandes med kødmassen og smages til.
De fyldte peberfrugter stilles oprejst i potten / panden med tomater og omkring koges 45 minutter på medium varme.
Hvis du har tilovers ris, kan det kort før servering tilsættes tomatsaucen - den binder væsken en smule.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.