4tilføjet af

De 11 bud

1. Brug kun optændingsblokke, poser eller briketter, når du skal tænde dine kulbriketter i grillstarteren.
2. Brug ALDRIG tændvæsker, benzin eller andet brandfarlig væske til at sætte 'ekstra fut' i briketterne.
3. Vent altid til briketterne er klar (ca. 25-30 minutter).
4. Top- og bundspjæld skal altid være åbne under optænding og grilning.
5. Smør grillristen med køkkenrulle vædet med olie inden du lægger kødet på risten. Så undgår du at maden hænger fast i grillristen. Ligesom du helt undgår 'opflammen' fra de oliedryp der ellers ville ramme briketterne.
6. Brug altid langskaftet grillværktøj, en pincet eller palet når du vender kød. Undlad at stikke i kødet med en gaffel, så løber saften ud.
7. Gå ikke panik, hvis der opstår flammer under grilning. Læg låget på grillen og flammerne dør med det samme.
8. Løft altid låget så lidt som muligt under grilning. Når du løfter låget, løft det altid sidelæns, aldrig lige op. Det danner et 'sug', der får den evt. aske til at flyve op på maden.
9. Luk straks top- og bundspjæld når du er færdig med at grille, så slukker dine briketter og de kan bruges igen som 2. dags briketter.
10. Rens grillristen når du er færdig med at grille - ikke når du er færdig med at spise.
11. Nyd dine præstationer ved grillen sammen med familie og venner.
*FB* - lige til at printe ud
tilføjet af

HP !

Det nytter ikke Fede?
Printer og deres tilbehør er for dyrt.
Vi må læse skriften på muren!
tilføjet af

Nu ikke græde op ad muren min fynske ven

Salte tårer og HP sovs kan hurtigt skulle selv en Webergrill.
*FB*
tilføjet af

*G*

Haha.............
tilføjet af

Grineren Symbio C",)

Godt du tillod min tyrkfejl, - slukke en Webergrill C",)
*FB*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.