8tilføjet af

Mor til 2!

Jeg var 16 år da jeg blev gravid med min kæreste første gang, vi snakkede frem og tilbage om abort eller ej, og blev så enige om at det ville være det bedste! Så jeg fik taget en abort.. 4 måneder efter blev jeg gravid igen på p-piller.. Denne gang var det en svær beslutning.. Det jeg mest frygter ved at få foretaget abort er at jeg skal gå hen og blive steril.. Men som jeg sagde til mig selv må man tage konsekvenserne af de handlinger man foretager sig i sit liv! Det gjord jeg så, jeg beholdte "Barnet", min daværende kæreste blev ikke særlig begejstret over det, og skred fra mig... Der stod jeg ene og forladt:) med ingen anelse om hvad der venter forude.. Hmm Anyway da jeg kom til JM da jeg var i 20 uge, kunne hun se at jeg var gravid med tvillinger, begge 2 Drenge... Jeg var så 17 år da jeg fødte.. Nej at have børn er ikke en Dans på røde roser, det er sku pisse hårdt.. Os især når man står der og ikke aner en skid om børn.. men jeg har så fået en masse støtte af venner og familie, som jeg er taknemlig for🙂Og i dag er mine to engle basser 3 år gammle og de er den bedste gave fra gud af... Det jeg vil frem til er at selvom man er et barn er det ikke ens betydning med at man er en dårlig mor!
tilføjet af

hvem har bildt dig det ind...

Kære youngbabymamma...
hvem har bildt dig ind at du er en dårlig mor bare fordi du er ung? Sådan noget fis du kan da være lige så god som alle andre faktisk bedre end mange af dem jeg kender :o)
Op med humøret bare du elsker dine børn skal det nok gå alt sammen.
Jeg plejer at sige at det er ikke altid man er voksen nok til at tage et ansvar, men heldigvis er der nogen af os der vokser med opgaverne, der er da også nogen der ikke gør det, men det virker ikke som dig.
Der vil nok komme en dag hvor du trænger til at komme i byen og være ung, spørg familien om de ikke vil tage over en weekend... Familier plejer at sige ja *SS*
Kærligst Eva
tilføjet af

Til Eva

Hejsa, Tak for dit svar! Der er ingen der har sagt jeg er en dårlig mor, og det er jeg heller ikke.. Folk har altid rost mig for at kunne klare mine børn så godt, Jadet er pisse hårdt at ens veninder bare skrider i byen i weekenderne, men man vænner sig til det, jeg har haft mine vilde unge age inden jeg fik mine børn, og fortryder skam heller ikke! Jeg har ikke brug for at få nogen til at passe min børn lige nu for at gå i byen det synes jeg ikke man kan være bekendt, det skal jo heller ikke blive til en dårlig vane Jo.. Vi kvinder har jo mor instict i os... Og selvfølgelig elsker jeg mine børn over alt på jorden!
Knus YoungBabyMamma
tilføjet af

hej mor til to

hvor er du sød at høre på, jeg tror at dine to englebasser, har en dejlig mor.
tilføjet af

Til Sanne

HejSa Sanne!
Tusind tak for dit indlæg..
Det var også rigitg sødt af dig at skrive sådan! Normalt får man en masse lort smidt i hovedt!
Tak for at have gjort den Lykkelige Mor´s dag EnDNU BEDRE! :o)
Knus fra os 3
tilføjet af

Din eks??

Hej Mor til 2..
Jeg syntes at det er flot at du kan passe 2 drenge alene.
Jeg vil gerne spoger dig, hvad med din eks som er far til bornene, ser han dem eller er han ude af billedet??
Held og lykke i fremtiden
E.larsen 20
tilføjet af

Faren,, HMM!

Hej E.Larsen 20!
Jeg er også stolt af mig selv! :P
Faren til mine engler, ser dem sådan ca 4 gange om året.. Jeg har været efter ham i 3 år nu! Gider ikke presse ham, til at se dem.. For det er sku ikke mig der går glip af noget, og vil fortryde ting senere hen, Det er jo ham!
Jeg tror det er hans nye kæreste der ikke vil have at han ser dem, vildt mærkelig SO!
tilføjet af

Sådan

Sådan... jeg sys fandme du er sej.
Jeg er selv mor, dog kun til en, men alligevel.
Jeg bor dog sammen med faderen til vores søn, men står dog stort set alene med alle opgaverne, der vedrører pasningen. Fordi han ikke gider....!
Nu er jeg dog heldigvis startet på noget kursus, og det er ham der går hjemme, og jeg har i hvert fald ikke ondt af ham, så kan han prøve hvordan det er.
Men jeg kan sgu alligevel ikke lade vær med at blive lidt stolt af dig på alle mødres vegne, for det er virklig et 24 timers job du har.
Held og lykke fremover.
tilføjet af

Flot :-)

Jeg vil bare sige at jeg synes at det er flot,at du tager dit ansvar. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.