13tilføjet af

MØRK svampet chokoladekage... hvordan???

Hej alle,
Er der nogle af jer der har opskriften på en rigtig lækker svampet chokoladekage??
- Og HVILKEN cacao skal man bruge så den bliver helt mørkebrun? Mine bliver bare fesent lysebrune altid...
Glædelig jul til alle.
Hilsen Mette27
tilføjet af

chokoladekage

tilføjet af

Chokoladfondant

Prøv at søge på "chokoladefondant", så får du chokoladekagen som man oftest mixer med et jordbær dyppet i choko og vanilieparfait.
"Fudge" er i øvrigt også en god variant.
tilføjet af

Du skal bruge chokolade til en chokoladekage

En lille opskrift til dem der skulle have lyst til at bage en super dejlig (og ikke tør) chokoladekage.
200 g mørk koge-chokolade
200 g smør
4 æg
2 dl sukker
2.5 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver

1) Smelt chokoladen og smørret i vandbad ved svag varme.
2) Afkøl.
3) Pisk æg og sukker let og luftigt.
4) Bland mel og bagepulver.
5) Rør forsigtigt chokoladen/smøret i æggemassen.
6) Vend forsigtigt melet/bagepulveret i.
7) Kom dejen i en smurt (og strøet) rund form 24 cm.
8) Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200° i 12 - 15 min.
9) Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Pynt gerne med glasur og reven appelsinskal
tilføjet af

Chokoladekage ikke Cacao

Her skal du se!
15o gr mørk chokolade
125gr smør
Smeltes sammen i vandbad
3spsk sukker
4 spsk mel
3 æggeblommer
Vendes i smeltede smør og chokolade Afkøles 5 min
3 Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt.
180 gr. til den begynder at revne på toppen
Vendes ud af formen og smøres med 100gr smeltet smør og chokolade
Denne udgave bliver :vappet: øg lækker. Velbekomme
tilføjet af

Den bedste chokoladekage

Hej Mette.
Allerførst - jeg bruger kakao fra Kend Varen, og det er rigtig godt. Jeg køber det i Netto.
Jeg har en rigtig god opskrift på en chokoladekage, der er både mørk og svampet, og som smager himmelsk.
100 g smør
3 dl (255 g) sukker
2 æggeblommer
3 dl (180 g) mel
3-4 spsk kakao
2 tsk bagepulver
1-2 tsk vanillesukker
1½ dl kogende vand
2 stivpiskede æggehvider
Tænd ovnen på 175 grader, og beklæd en 35 cm x 25 cm bradepande med bagepapir.
Rør smør og sukker sammen i en skål.
Slå to æggeblommer ud i skålen, og put æggehviderne i en anden skål.
Tilsæt så mel, kakao, bagepulver, vanillesukker og kogende vand til, og rør det hele sammen med en elpisker.
Pisk æggehviderne indtil de er stivpiskede. Når du kan vende skålen på hovedet, uden at de ryger ud, så er de færdige.
Tag en dejskraber, og skrab forsigtigt de stivpiskede æggehvider ned i dejen. Nu må du IKKE røre æggehviderne sammen med dejen, men vende dem i dejen med dejskraberen, indtil de ikke er synlige længere.
Hæld dejen ned i bradepanden, og bag kagen i 25 min ved 175 grader.
God fornøjelse.
Mange hilsner fra Sanne.
tilføjet af

lækker kage

hej Sanne
Jeg bagte din chokoladekage men kom chokoladestykker i mmmm.. den var lækker
vh nullergøjs
tilføjet af

Choko

Når man bager kage skal man ALTID bage med REN chokolade(pulver), så den får den lækker, mørk brune farve og smag.😉
ALDRIG nesquick - det gi'r den lamme farve og smag!
tilføjet af

flødebolletopping

Hey, jeg har ledt efter en opskrift i lang tid, og nu har jeg endelig fundet en.
Jeg kommer bare knuste flødeboller ovenpå, så er der også vaffelstykker i.
Bare et venligt råd kok og kok imellem.
tilføjet af

mmm lækker kage men

der mangler cacaopålver
tilføjet af

Chokoladekage

Hej Mette27,
Du skal da ikke bruge cacao, så er det jo ikke en chokolade kage men en kakao kage 😉
Brug en go' mørk chokolade istedet for, det er langt langt bedre, bare pas på den ikke bli'r for mørk (Stærk) du kan evnt. bruge helt almindelig mørk marabou.
Dus
tilføjet af

MØRK svampet chokoladekage... hvordan???

advarsel! Brug IKKE for meget cacaopålver xD
tilføjet af

MØRK svampet chokoladekage... hvordan???

Du kan finde de bedste opskrifter på denne fantastiske blog om chokolade..
Held og lykke med søgningen :)
http://chocolat.dk
tilføjet af

MØRK svampet chokoladekage... hvordan???

Hej, jeg har en supergod amerikansk en som virker hver gang emd en lækker chokolade frosting! der er til 2 alm springforme (24 cm)de er gode at fryse også med frosting på! og de er gode til at bruge til bryllupskager, fødselskager der kan pyntes til børn.
Bon aproveche 🙂
Moms double dutch chocolate cake
Stor form – eller 2 alm springforme – god idé at lægge bagepapir i bunden! ca. til 25 personer – kan med fordel fryses både med og uden chokoladecremen på. Den er et sikkert hit hos choko elskere!!
I en gryde smeltes:
1 pk smør (denne kan dog med fordel smeltes i mikroovnen for sig selv og hældes i resten af blandningen i gryden, når den er smeltet)
1 pk brun farin
2,5 dl vand
1,25 dl kakaopulver
I en skål blandes:
6 dl mel
1 tsk salt
2 tsk natron eller 4 tsk bagepulver
I en anden skål blandes:
2 æg
2,5 dl creme fraiche
2 tsk vanillesukker
Lad gryden afkøle en anelse – tilsæt derefter æggeblandingen – tilsæt lidt af denne blanding lidt efter lidt i melet og rør grundigt – når det hele er blandet hældes det i kageforme og bages i ovnen ved 190 grader i ca 35 min. – er den meget blød giv den 5-10 min mere.
Frosting til kagen:
400 gr chokolade – den slags man bedst kan lide…lys, mørk hvid
125 gr smør
Disse to ting smeltes sammen enten i en gryde eller i mikrooven – tages af varmen
Bland 3-4 skefulde creme fraiche i. Rør grundigt – når cremen er smørbar fordeles den på kagen – der kan godt gå en halv time!!! Det har meget med rum temperaturen at gøre, hvor hurtigt den stivner!!
Men lav ikke cremen før kagen er helt kold! Bag den evt. dagen i forvejen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.