8tilføjet af

hjaelp hjaelp

Mine stakkels teer er revnede og jeg har aabne sprekker paa alle ti.Det gør hulens ondt.Hvorfor faar jeg det og hvad skal jeg gøre? Tak for svar.
tilføjet af

God midnat

Uha det er ikke rart!! Men du skal gå på apoteket i morgen og købe Vichy Reparateur crevasses. Reparerende creme til fødder med revnede og sprukne hæle. Beskytter huden og reducerer tørhed, revner og sprukken hud. Til revner og sprukne hæle.
http://www.vichy.dk/DA-DK/htmlref/produits/PRC00001.html
tilføjet af

How jeg glemte lige

At skrive at du skal smøre dine fødder med en god fed crem hver aften. God nat og sov godt ;0)
tilføjet af

Bruger du?

Bruger du neglelak på tå-neglene??
(Sorry,men da du skriver under "anonym" er det lidt svært at regne ud om du er mand ell. kvinde-selvom mænd jo også kan gå med neglelak..)
Jeg spørger,fordi:
Hvis du gør,og lige har skiftet til et andet mærke lak-så KUNNE det være nikkel-allergi.
(Og ja,der er nikkel i rigtig meget neglelak-eks. kan jeg ikke tåle Revlon og Max Factor mm.)
Men hvis svaret er nej-så følg de første 2 råd du har fået herinde.
V.H. Mesha
tilføjet af

hjælp

hej jeg ville godt hjælpe dig du kan glemme den fede krem for det er ikke der digt problem ligger det ligge hus dig har du et meget streesne arbejde så villejeg får slå at du prøver at sætte tiden ned når du har gjordt dette så går ud fra du spiser sundt og mange forskælle ting .så tage du ned til en mælk og honnig forretning og køber CELLESALT DER HEDDER KISEL OKSYD (SILICA)og du tager en stor dorsing 3-4 gange darlig , der går ca 14 dage så er dine teer så gode som ny . du får de sprækker på dine teer fordi der er en ubalange i dine krop og den ratter kirselsen op på meget kort beskrævet her vh slim
tilføjet af

hjælp 2

du kan med fordel også bruge noget der hedder CALCIUM SULFAT NR 3 og duskal tage det sammne med KIRSEL OKSYD som jeg skriv før det er cellesalt fra noget der hedder NEW ERA , så får dinne fødder hurtig bæder vh slim ps jeg har det hjemme så du kan ringe til mig 480 styk koster 30kr så for bakke 2 bliver det 60 kr venlig hilsen slim ps mobil 20731802
tilføjet af

bad

du skal tørre dig rigtig godt mellem og på tæerne, da du ellers er et oplagt emne for svamp.
tilføjet af

jeg takker for alle

de velmente svar og vil prøve mig frem med alle de raad jeg fik.Tak igen.
tilføjet af

Qurtz D6 til revner på fødder og hænder

Quartz D6 er homøopatisk medicin der får kroppen til SELV at regulere sig/komme i en sund balance. Det irker fordannende på revner i fingre eller tæer. Fås i helsekost eller Matas. Dosering hvis pulver 1/4 PLASTteske i REN mund 3 x dgl. His tabletform 4 tabletter i REN mund 3 x dgl.
Ren mund er minus mad, kaffe, the, tandbørstning ½ timer før og efter indtagelse. Nemt fif: hav stående ved sengen så det er det første om morgenen og det sidste inden søvn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.