10tilføjet af

mister snart modet

Nu har jeg prøvet at blive gravid i lidt over et år, hverken manden eller jeg fejler noget.. Vi har i forvejen en dejlig datter på 6 år.. Men ligemeget hvad vi gør, sker der desværre ikke noget.. Er der nogen der ligger inde med gode råd?
tilføjet af

Graviditet

Jeg har absolut ikke så meget kendskab på området, men såvidt jeg husker forbedres mandens sædkvalitet, hvis han ikke har udløsning over en række dage. Derudover øges chancen for at blive gravid, hvis man har sex midt i menstruationsperioden.
Jeg ved ikke helt, hvor jeg har det sidste fra, men jeg synes at erindre, at sæden har større chance for at befrugte kvinden, hvis kvinden "holder" på sæden ved fx at holde røven i vejret efter samleje, hvor hun bliver taget bagfra. Det virker måske som jeg prøver, at tage fusen på jer, men jeg skriver det kun fordi jeg af en eller anden mærkelig grund mener, at have hørt det skulle hjælpe.
Under alle omstændigheder vil jeg anbefale jer at opsøge en læge eller anden faglig ekspert, der kan hjælpe jer. Jeg håber, det vil lykkedes for jer på et eller andet tidspunkt!
tilføjet af

Hmmm

Ja, jeg ved heller ikke hvor du har det fra.
For at man skal kunne blive gravid, skal der være et æg. Det er der IKKE mens man har menstruation. Og det der med at hjælpe sæden på vej med at vende måsen i vejret efter samleje (behøver ikke være mens man har det) er også en myte.
Men jeg har også nogle "underlige" forslag til Jer. Jeg læste dem i Illustreret videnskab for år tilbage. Det hele drejer sig jo om at få reproduceret sine egne gener. Der stod at det hjalp hvis man ikke var så lidt sammen som muligt, altså "til daglig". Det skulle få urinstinkterne, "jalousien" i den produktive del frem. Men om det virker, aner jeg virkelig ikke. Lyder tosset.
Men den er god nok med at manden ikke skal have udløsning for tit. Hver tredje dag er toppen, så når sædcellerne heller ikke at blive for gamle og dovne.
Tag en snak med lægen om det. Der kan være sket meget på seks år.
tilføjet af

øh...din læge måske!!!

dummie
tilføjet af

Måske psykisk

Når I nu ved at I ikke fejler noget, så vil jeg mene at det måske er det psykiske der spiller jer et lille puds, og derfor bør I prøve at lade være med at fokusere på at blive gravid. Det psykologisk i ens krop har meget mere betydning end man går og tror. Vi kender allesammen at hvis vi går og spekulere på meget, så tit og ofte sker det at det går lige ned i maven med smerter m.m.
Ved det nok er svært at lade som ingenting, for I er efterhånden nok godt trætte af at prøve og der ikke sker noget.
Men prøv alligevel at lægge det på hylden og bare nyd hinanden, når I virkelig har lyst, og ikke for at blive gravid. Måske elsk alle mulige andre steder end lige i sengen. *S*
Håber det lykkedes for jer, og det skal det nok gøre lige pludselig.
tilføjet af

ingen erfaringer selv men

akupunktur er efterhånden blevet meget anerkendt indenfor fertilitetsbranchen (det er der vist ikke noget der hedder) og jeg har en veninde, som blev godt hjulpet af det. Det kan du evt prøve, men forhør dig rundt omkring, for nogle er altså bedre end andre.
Hvis du bor i Århus el omegn kan jeg i hvert fald fraråde én (må man det herinde??), kan bare sige at han holder til i Vestergade, så har jeg ikke nævnt navne...
tilføjet af

Hmmm

Hvor gammel er du?
tilføjet af

Livsstilen har betydning.

Hej "Tøsen"
Hvis du kigger lidt på denne hjemmeside vil du se at din livsstil har betydning for dine chancer for at få et barn. http://www.nordica.org/composite-75.htm
Specielt er rygning en kraftig medvirkende årsag til at chancerne er nedsat væsentligt (nogle siger op til 50%). Derudover er alcohol også slem (op til 25% nedsættelse). Dernæst kommer kaffe/te/cola - alt med koffein i. Og tilslut overvægt - alt sammen noget som du kan læse mere om på overnævnte side.
Du skal selvfølgelig leve dit liv som du vil og ikke forsage flere ting end du synes du kan leve med - men mon ikke nogle få måneder uden røg, alcohol og kaffe er til at leve med, hvis der kommer en dejlig lille baby ud af det?? :-)
Held og lykke vil jeg ønske dig med familieforøgelsen.
Marie
tilføjet af

Hurtig gravid med Sæddonor !

Kære par
Hvis I bliver helt desperate, vil jeg gerne hjælpe!
Jeg er en superflot ung fyr med lyst hår, blå øjne, en atletisk krop med brede skuldre og smalle hofter. Lækker muskuløs veltrænet og veludrustet.

Universitetsuddannet, intelligent med gode gener og fuldkommen sygdomsfri.
Er aldrig forkølet eller syg og lider ikke af astma eller nogen form for allegier.
Så hvis I vil have en stærk, lækker unge med mig som donor, så skriv på saeddonor_dk@mail-online.dk
Det foregår let og diskret, hvor jeg møder pigen.

Fuld diskretion fordres og gives.
Kærlig hilsen
Sæddonor
tilføjet af

jubi jubi jubi

JEG ER GRAVID ---- JUBI -JUBI- JUBI...
tilføjet af

Superdonor

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.