8tilføjet af

Kokainmisbrug...

Er dér nogle steder man kan komme på afvænning for det. Skal ikke bo på en eller anden gård elr noget. Og det skal være gratis... Har det offentlige noget at tilbyde, ligesom AA-møder, eller andre ting der kan anbefales..
tilføjet af

hospitalerne er gratis...

Mange hospitaler har afvænningsforløb for overforbrugere af diverse. Ring til det nærmeste hospital og spørg dem.. Du behøver ikke sige dit navn og kan få lov til at gå der anonnymt... Har prøvet det engang bare med alkohol... Det kan godt lade sig gøre at komme videre selv om man er faldet i - har mødt folk der har været junkier i 15 år der er clean så fat mod - selv om det er alvorligt, så er det ikke livets ende ;)
tilføjet af

Et godt råd...

Du kunne prøve at ringe til De Frie Fugle og snakke med den daglige leder dernede, hun hedder Hanne, det er et værested for cleane narkomaner og alkoholikere i Kolding og jeg ved jo ikke hvor du bor, men jeg synes det er et forsøg værd for dig, for hun har hjulpet mange der har det som dig.
Jeg håber du kommer ovenpå igen og igen kan leve livet, så held og lykke for dig fremover.
Mvh Graf
tilføjet af

dette er gratis vejledning

tilføjet af

Nå ...

du vil ikke "bo på en eller anden gård eller noget" men gerne afvænnes? Er du sikker?
tilføjet af

Måske er det fordi..

At jeg har en familie som jeg gerne vil værne om, derfor vil jeg gerne gøre det såen lidt i det skjulte.. Men det kan du ikke sætte dig ind i kan jeg høre.
tilføjet af

håber

jeg håber at du kan komme ud af dit misbrug da det lyder som om du han noget at leve for når du stadig har en familie. kan kun håbe at du kunne bruge nogle af de andres forslag. og godt nytår til dig
tilføjet af

Hej..

Ja der er Anonyme nakomaner.. og der er center for misbrug som man kan kontakte helt anonymt..
Jeg er selv gammel misbruger ikke aktiv i 1 år nu sidst holdte det også et år men denne gang er der ingen eller intet der får mig tilbage til stoffernes magt..
Jeg har selv familie så jeg kender rumlen..
Venligst Mig..
tilføjet af

Hmm

Jeg tror muligvis det også handler om at erkende at man har et problem, desuden er jeg sikker på at du vil kunne høste meget støtte hos din familie, istedet for at blive kørt ned af at skulle holde det skjult.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.