10tilføjet af

min mand siger ja

Jeg har ikke prøvet at være utro, min mands penis er meget lille, 10-11 cm. så når vi elsker kan jeg ikke mærke den, men jeg elsker ham, men i min fantasi kunne jeg godt tænke mig at blive elsket rigtig meget med en penis der er til at mærke, min mand har nogle gange lagt op til at jeg skulle prøve , men er der noget at mærke da det jo er klitoris der giver en orgasme hvor stor er forskellen på en orgasme kan i give svar på det, hvis der er nogle som også har en lille en der hjemme som er sin mand utro på grund af størrelsen, jeg har hørt fra mine vininder på arbejdspladsen de snakker om 18-20 cm. er der nogle som har prøvet det vil jeg gerne i skriver, evt hvordan man kommer igang med at finde en elsker hvor det kun er sex.
tilføjet af

det kan jeg svar dig på

det er faktisk ikke så svært at finde en god elsker som du tror, du skriver bare din mail så snakkes vi ved ;-)
mvh
Kim
tilføjet af

en nem start

Hejsa.
jamen der er jo ligesom mange måder at starte på, du kan jo skrive en kontaktannonce eller begynde at chatte.
Der er nok mange mænd som gerne vil være "elsker" og der er også mange som nok ikke lige opgiver de rigtige mål, men jo mange mænd har da en penis som er ca 18-20 cm men nogle er også længere.
Men du kan jo skrive så vil jeg da gerne hjælpe dig.
tilføjet af

Tykkelsen

Hej
Jeg vil mene tykkelsen er bedre en længden.
Men når du skriver som du gør har han vel en som
er både kort og tynd,,,du siger du ikke kan mærke den.
Nu ved jeg ikke hvor gammel du er men,,,jeg er temmelig veludrustet,og efter sigende en god elsker,,,hvis du er interesseret ka du skrive
på sleipner@sol.dk
Peter
tilføjet af

Hmmm...

Hej. :)
Jeg vil såmænd bare gentage mit svar fra forrige emne, her på siden.
På "Ofir chatten": http://chat.ofir.dk/Default.aspx
Især på på: "Sex og scor" chatten, tror jeg du nemt vil kunne finde en elsker el. måske endda en "husven", hvis det er det I evt. ønsker.
Hvis ideen med en husven, tiltaler jer, tror jeg din mand ville føle sig mindre snydt.
På Ofir kan du også ganske gratis oprette en Annonce med beskrivelse og billeder, eller du kan søge i dem der i forvejen er oprettet.
Og der findes både "alm.-kontakt" og "sex-kontakt".
Held og lykke og rigtig god fornøjelse.
Mvh. Gavtyven
tilføjet af

Så kom den.

Jeg vil lige sige at nu har jeg prøvet det, helt tilfældig sad jeg i aftes efter arbejde og var på nettet så ville jeg se om der var svar, men havde ikke hørt der kom en som stod bagved og læste med, han sagde hvad er det du kikker på og jeg var noget rød i hovedet da jeg så det var en nede fra et anden kontor som læste med, det var svært at bortforklare, for inden jeg tog på arbejde til kl. 16,00 havde jeg elsket med min mand uden selv at få noget ud af det så jeg var rigtig meget lidelig. Det er lidt pinligt når det løber ned af lårene mens man skal passe sit job. Helt uden at sige noget begyndte han at massere mine skulder og jeg tog hånden om bag stolen og begyndte at køre den op af benene på (M), der fra gik det hurtig vi kom af tøjet på et andet kontor, da han tog sine under bukser af blev jeg noget nervøs for sådan en havde jeg ikke set før det var mindst en xxxl men min hjerne var helt koblet fra nu.Jeg sad på ham og den kom ind ved fælles hjælp og da den først var inden kunne jeg ride vildt uden den gik ud, jeg har aldrig før støndet eller lavet lyde når jeg var i seng med min mand men det kunne jeg ikke lade være med her, den ene orgasme efter den anden jeg ved ikke hvor længe men da jeg var færdig skulle jeg onanere mindst 10 min. med hans lem inden (m) kom. Jeg kom 2 timer senere hjem i aftes og er godt øm, jeg tog en agurk som lå i køleskabet, fandt min måle bånd for den mindede meget om den penis som jeg aldrig vil glemme ca. 26 cm i længde omkreds 18,5cm.
tilføjet af

vægten læs lige det her

dette burde have været under Homo- og biseksualitet din lille BØSSE
tilføjet af

for sent

jeg tror at det er for sent du siger det på den anden side så hvis hun har det godt med det så lad hende da bare fortsætte.
personligt går jeg ikke ind for det
tilføjet af

skriv til mig

skriv til mig / vi kan godt have sex /uden at
bindes os til noget andet/ prøv nu janmotor@sol.dk
tilføjet af

du er alle vegne, hva.

dit gamle svin, kan du ikke få nok. har du ikke en kæreste,
tilføjet af

Elsker

Hej-- prøv at skrive til mig jeg vil gerne være din fritidselsker mere behøver der ikke være i det,det skal kunne forgå hos mig, jeg bor i det midtjyske, skriv hvad du vil hilsen Stendalen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.