3tilføjet af

Nemmere sagt end gjort for mig...

Hej allesammen...
Jeg er en kvinde på 24 år der virkelig gerne vil lægge smøgerne på hylden. Jeg har prøvet nogle gange efterhånden og hver gang er jeg faldet i. Jeg har prøvet det der tyggegummi, det blev jeg dårlig af..Jeg har prøvet almendeligt tyggegummi, jeg har prøvet at være stædig, jeg har sågar prøvet på at sove mig fra trangen til en smøg men lige lidt hjælper det.
Jeg snakkede med en læge som sagde at jeg skulle vælge et tidspunkt hvor der ikke var noget stress eller problemer i mit liv på anden vis. Og så skulle det være når jeg var 100% motiveret. Det er efterhånden en måned siden, og jeg ryger stadig.
Sidste forsøg med rygestop endte i at jeg konstant spiste og det var jo ikke fedt konstant at være overmæt.
Jeg vil bare så gerne spare pengene..
tilføjet af

Hjemmesiden netdoktor

der er flere der er stoppet og de bakker hinanden op - debatten der er rygestop - men motivation er nok også nøgleordet, rigtig meget held og lykke.
tilføjet af

måske en mulighed

Det der med rygning og rygestor er noget underligt noget ofte individuelt, jeg er ryger, mange af smøgerne bliver tændt, ikke af trang men af vane, når jeg laver det eller det arbejde plejer jeg at ryge eller når jeg foretager mig det eller det er det med en smøg i flaben, når jeg er sammen med bestemte mennesker bliver der ligeledes røget.
Jeg kan gå en hel weekend uden en smøg eller en hel ferie hvis min rygning generer andre. Jeg ryger rigtige cigaretter dvs. ikke ultra light eller lign, jeg ryger cigaretter der giver en tobaksmæthed således at jeg ikke skal kæderyge for at undgå eventuelle abstinenser.
jeg tror at du fokuserer for meget på at stoppe rygning, du bør ændre dine vaner, selvfølgelig bør du ikke ryge i dit hjem men gå udenfor, gør det til en vane, find dig en cigaret med stor smagsfylde, ikke prince, prince light eller lign. produkt, heller ikke escort hjemmeruller, de "mætter" ikke og er ligeså fyldte med skidt som rigtige cigaretter, forskellen er bare at du ryger dobbelt så mange.
Så knæk dine vaner, så du bliver "fri", fri for vanens magt og hvem ved måske opdager du at du overhovedet ikke har behov for at ryge, så er det lettere at stoppe
tilføjet af

Du kan prøve snus eller tørskrå

Hvis du ikke kan vænne dig af med tobak, kan du prøve snus eller skrå. Jeg vil tro at tørskrå passer dig bedst. På den måde kan du få tobak, uden at ryge. Du skal vide at der er beskedne risici ved at bruge snus eller skrå, men at det er meget mindre risikabelt end at ryge. Er du interesseret, kan du kigge her:
http://www.snusforeningen.dk/
http://www.smokersonly.org/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.