14tilføjet af

Min kæreste snuser i mine ting - hjælp!

Jeg har min kæreste mistænkt for at rode i mine foldere når jeg ikke er hjemme. Han kan ikke komme ind på min bærbare for den er beskyttet af en adgangskode, men min ekstra harddisk, som jeg laver backup på hver uge, ligger fremme til "fri afbenyttelse". Hvordan kan jeg checke om han checker?? Han er en haj til computere (i modsætning til mig!), så han vil nok have prøvet at slette sine spor - har han mulighed for det, og hvordan kan jeg kontrollere det hvis han har?
Tak for hjælpen :-)
tilføjet af

Ved ikke..

... hvordan man tjekker om en har rodet i ens pc. Men jeg synes da godt nok det er da helt sindssygt at rode i hinandens ting. Tillid er sørme vigtig. Gir du ham grund til at tjekke dine ting?
tilføjet af

SpyBuddy

Er et program der overvåger den mindste ting computeren gør, eller bliver gjort ved :)
mm man ved hvordan man skal slå den til/fra finder du ik' ud af den er der, totalt usynlig.... problemet for dig er nok bare et det ik' liige er helt nemt at gå til
tilføjet af

Tak men...

...det er på mit ekstra harddrive, ikke på selve computeren, virker programmet også der?
Hvad nu hvis han f. eks bare downloader mine filer til sin egen computer (som han vel vil bruge til at åbne harrdrivet da han ikke har adgang til min laptop), kan jeg checke det? Eller er der ikke en lidt lettere metode?
tilføjet af

Kryptering

Er måske en løsning.. har ikke prøvet det endnu, men det siges at man kan bruge nogle stærke programmer til at kryptere en harddisk som er umulig at bryde igennem (eller vil ihvertfald tage en del tid!)
forstås i den stil at den laver alt indhold til regulær 'garbage files' og kun kan læses/åbnes ved hjælp af kode som man har brugt da man krypterede den ;)
Spybuddy virker egentlig kun hvis din HD sidder i computeren, men ellers mener jeg bare du kan skrive tidspunktet ned hvor du sidst havde rodet med den pågældende HD, og så når du igen skal pille ved den - tjekke hvornår de sidst blev åbnet/redigeret
bruger du XP, er det bare at markere en fil/program/bibliotek som du tror han har pillet ved, og se sidste dato for ændring (<--- eller noget i den stil)
Ellers er M47's ide jo egentlig med genial ;)
kræver bare du selv har en god hukommelse og ik' anklager ham for noget som du har glemt :D
Held og lykke Minna
tilføjet af

drop ham

hvis du er så mistænkelig overfor din kæreste skulle i måske droppe at være kærester da det kræver man har tiltro til hinanden.
tilføjet af

Brug maxcrypt

Tag et kik på maxcrypt
http://www.kinocode.com/maxcrypt.htm
Så vidt jeg ved er det for nylig udkåret som det bedste i PC World.
Brug det til at kryptere indhold på den flytbare disk.
S'følglig er det trist at din kæreste snuser, uanset om du har noget at skjule eller ej. Ofte vil man gerne have noget privat for sig selv, uden der er noget suspekt i det.
Sig til ham at han kan spørge, hvis der er noget han vil se.
I respekt for sin partner bør man altid spørge i stedet for at snuse selv. Fortæl at han unødigt kaster en mistanke mod dig, og at det belaster (ethvert) parforhold(et).
Stil ham spørgsmålet den anden vej rundt, hvad han ville synes om at du rodede i hans ting?
Selv om man er kærester og ikke har hemmeligheder for hinanden er det altid ubehageligt, hvis partneren i skjul roder i ens ting.
tilføjet af

Altså

Jeg er ked af at sige det, og jeg får sikkert på puklen for det, men jeg synes du har placeret dit indlæg forkert. Prøv lige at tænk over hvad du har gang i. Du er ved at finde den mest tekniske metode du (folk på debatten) overhovedet kan komme i tanke om for at finde ud af om din kæreste har snuset i dine ting. Der går da lidt for meget hacker i den gør der ikke? Snak dog med ham eller gør som M47 siger. Læg tingene så du kan se om der har været pillet ved dem. At du ligefrem tror at han måske kopierer dine ting ville få mig op af stolen og tage fat i ham og spørge ham direkte.
tilføjet af

Nej ikke helt

Ang. det med at kikke på hvornår den sidst har været åbnet
Han kan jo bare, når han er færdig ved at kikke, sætte uret på pc'en til det samme tidspunkt, der stod inden han lurede. Åbne den igen så tiden passer og derefter sætte klokken på pc'en rigtig igen.
Det er der da ingen ben i..
tilføjet af

hvad skal du skjule??????????

????????????????
tilføjet af

Let nok at se om han er snuser

alle foldere viser hvornår de sidst har været åbnet eller ændret....du ved vel hvornår du sidst selv har været i dem....
tilføjet af

som jeg skrev længere oppe i indlægget

Jeg skrev en lille besked længere oppe i indlægget til alle dem der tror at kan bare kan gå ind og se hvornår en mappe eller ligende sidste har været åbnet.
Her er hvad jeg skrev:
Ang. det med at kikke på hvornår den sidst har været åbnet
Han kan jo bare, når han er færdig ved at kikke, sætte uret på pc'en til det samme tidspunkt, der stod inden han lurede. Åbne den igen så tiden passer og derefter sætte klokken på pc'en rigtig igen.
Det er der da ingen ben i..
tilføjet af

sælg skidtet

Jeg synes du lyder så neorotisk at det måske ville være den allerbedste ide at sælge den bærbare.
tilføjet af

køb en USB memory

Pris for 128 Mb ca 130 kr.
Og gem dine hemmelige data på den, og gem stadig "alm" data på den løse HD.
Så er det kun at holde USB memorystikken hemmeligt placeret.
Men husk lige: En hemmelighed afsløres altid på et eller andet tidspunkt, det er kun et spørgsmål om tid. Du glemmer en dag at gemme den væk, eller glemmer at logge af din labtop, hvis lige du skal løbe efter noget.
Intet varer evigt.
tilføjet af

Seriøse svar her

His du vil vide mere, så prøv her: www.itsvar.dk/
og gå ned under ITdoktor og vælg forum.
Her kan du læse spørgsmål/svar sam måske passer på dit problem eller få rigtig gode svar af seriøse og dygtige mennesker, som ikke nedrakker, fordømmer og blander alt muligt sammen fra samlivs/utroskab/integrations-debatforummer her på SOL!
God jagt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.