36tilføjet af

MC Einar

Godt gået MC Einar. Du er overgået mine forventninger til rygeforbud. Jeg hører, at du var i Rødovre Centrum søndag den 12. dec. Var desværre optaget af noget andet, så jeg fik ikke set din optræden - ØV. Jeg synes det er cool, at du ser stort på disse latterlige forbud, som dukker op flere og flere steder.
Vi kan jo snart ikke gå på café eller i Tivoli uden nikotinplaster og tyggegummi. Hvor er vi egentligt på vej hen - Ønsker vi virkelig et forbudsland, som Norge, Sverige, Irland eller for den sags skyld USA.
tilføjet af

Enig Hønsi

Jeg vil gi´ dig ret i begge dele. MC Einer er cool. Jeg forstår ikke en brik af, at beværtninger ikke selv må bestemme om der må ryges eller ej. HVIS de måtte, ville der ikke komme ret mange pub´er, cafe´er og lign. hvor der ikke måtte ryges. Fokuser i stedet på udluftning, og lav nogle lovkrav om luft-friskere.
tilføjet af

vi ønsker at bli fri for DIN røg

din nikotin-røg skal ikke ned i mine lunger
så prop dine stinkende smøger skråt op i dig selv
tilføjet af

Jo men.

Ok.. Einar har altid været sej, men...
Det er jo lidt et spørgsmål om at vise hensyn..
Som ryger vælger du selv hvornår du vil ryge, men som passiv ryger sidder alle de omkringværende rygere og bestemmer om man skal indhalere deres røg.
Jeg synes ofte rygere har en superegoistisk holdning til det emne. I generer jo andre med jeres røg, vi generer ikke jer ved ikke at ryge.
Rent logisk set er det da mere hensynsfuldt hvis i sad og brumle-fes på restaurenter og ceféer, for det er i det mindste ikke farligt for andre.
tilføjet af

forbuds eller REN land

DU vil dø afkræft - det kommer til at koste vort samfund dyre hospitals udgifter og dyre lægeudgifter som vi alle betaler over skatten.
DU er til last for os alle.
DU spreder passiv nikotin røg i andre bl.a. børn´s lunger.
Ren sygdomsfri land med ret til at undgå passiv rygning. TAk
tilføjet af

du gør dine omgivelser syge

Du PUSTER røgen ud så VI ikke kan undgå at få kræft af DIN røg.
MINE skattekroner betaler DIN hospitalsindlæggelse.
tilføjet af

Tak skæbne.....

Nu får du sgu antirygerne på nakken Hønsi ;-)
tilføjet af

FUCK din RØG

Jeg ryger som det passer mig.
Måske min røg dræber dig - Du skal jo dø alligevel.
Jeg stinker af tobak men du kan jo la være at kysse mig!!!
tilføjet af

to Mr. Clean Shit

Nu skal du jo kunne læse først, inden du kan kommentere. Hvor i mit indlæg har jeg skrevet, at jeg røg?
tilføjet af

RYGEREN

Hele min familie ryger.
DET SKAL VI NOK SELV PASSE - SKVADDERNOSSE!
tilføjet af

REN LORT på dansk

kæft så dum hønserøv
tilføjet af

Var dette ikke

lettere for dig,hvis du blev indendøre i din lille osteklokke. Nu har vi levet med rygning i så mange år. At vi nok også overlever et par hundrede år mere.
tilføjet af

meget enig

røg dræber - også andre folks børn
(hvem er morderen?)
tilføjet af

røgfrit Center

Jeg synes også at det var totalt cool af MC Einar. Tænk at han stod og røg på scenen i et røgfrit Center - lidt af et dilemma for Centerforeningen....HÆHÆ
tilføjet af

grammatik

Jeg forstår ikke, hvad du vil i denne debat.
tilføjet af

Med mindre du

er min dejlige kæreste, som kunne jeg aldrig finde på at kysse andre end hende. Så kys dig selv i r....
tilføjet af

Jeg vandt til lidt af hver

hvad med lidt moralsk opbakning, er vi danskere virkelig så antirygefikseret. Vi vil gerne bevare vores dansk samfund, vores hygge og alle de andre gode værdier. Men nu begynder vi med at lukke vores samfund til, snart er det vel også ulovligt at slippe en vind, af frygt for ozonlaget.
tilføjet af

DU skrev IKKE at du røg.....MEN

....Hvorfor så bruge nikotinabstinenshæmmende midler, på røgfri steder??
Citat:
"Vi kan jo snart ikke gå på café eller i Tivoli uden nikotinplaster og tyggegummi."
tilføjet af

når du nu spørger

Min kæreste og hendes familie ryger, mine egne forældre ryger skam også. Jeg er selv tidligere ryger. Stoppede for ca. 8 år siden. Jeg har intet problem med rygning og for den sags skyld rygere.
Mange af dem som jeg kender er faktisk rygere og jeg holder meget af dem alle. Men jeg kunne aldrig forlange at de ikke måtte ryge i mit selskab.
tilføjet af

Kom nu rygere..

Er der ikke EN af jer rygere der kan komme med et sagligt argument hvorfor i skal have lov til at genere ikke-rygere?
tilføjet af

Hønsi undtaget i forrige post..

Hønsi undtaget i forrige post..
Du virker som om du har lidt seriøst på hjertet og så er man jo mere indstillet på at lytte :)
tilføjet af

bilisten

Jeg kan næsten mærke, at du er en af dem, som dagligt sidder i din bil frem og tilbage til arbejde. Ventende på at komme hen til næste lyskryds, for at holde 5 minutter og lukke Co2 ud, til lige så stor fare for alle os andre. Så lad vær med at give rygning den største bekymring til kræft.
tilføjet af

svar

Jeg er en af de rygere som tager utrolig meget hensyn. Går altid udenfor for at ryge, men det kan man også få kritik for. Jeg har været til sammenkomster/fester hvor rygerne er blevet bedt om at gå udenfor for at ryge. Dette har jo så resulteret i at halvdelen af selskabet har stået udenfor eller i et andet lokale og hygget sig og det kan man også få negative bemærkninger for.
tilføjet af

rygere er festligere

Jeg oplever også tit at ikke rygere, går med os rygere ud for at ryge.
Det må være fordi at rygere er festligere at være sammen med - eller også er det fordi at IKKE rygere er kedelige at være sammen med.....hvad ved jeg:-)
tilføjet af

hensyntagen

Jeg synes faktisk, at der bliver taget hensyn til jer ikke-rygere. Når jeg går ind hos Jensen Bøfhus, så må jeg finde mig i, er der områder, som jeg ikke må spise i, da jeg gerne nyder en smøg efter maden.
Når jeg anvender toget, er der skam også kupéer, som jeg også bliver holdt væk fra.
I bussen, hallo, må jeg ryge dér? Når jeg skal flyve sydpå og er hammrende nervøs, må jeg så tænde i cigaret? - Nej, der har i ikke-rygere også ødelagt det for os. Hvad med storcentrene? flere og flere ødelægger en hyggelig shoppingbegivenhed !!!
Vi er en uddøende race. Så værn om os.
tilføjet af

nemlig

Ja, det oplever jeg også tit. Jeg synes faktisk det kan være lidt svært at opfylde ikke rygernes krav. Man må ikke gå ud og man må ikke blive sidende og ryge, hvad skal vi så? Og lad være med at svare "så hold op"
tilføjet af

Det er også fordi..

Det er jo også lidt fordi vi ikke kan sætte os ind i hvad det vil sige at være ryger. Jeg lider sgu ikke noget afsavn ved en 8 timers flyvetur, men hvis jeg blev forment adgang til at strække benene ville det jo også være meget generende for mig.
Der er bare ikke noget godt sammenligningsgrundlag så vi kan forstå problemstillingen fra jeres side.
Helt ærligt skal jeg da også indrømme at det normalt ikke generer mig, men det generer mange mennesker og der er nok ikke anden udvej end at dele folk op.
tilføjet af

Hvad med stjernestatus

Er det i orden, at man nogen gange ser igennem fingre med, i dette tilfælde MC Einar - "han er jo kendt". Vi tillader ham det, ellers kommer han ikke igen. Tit skal stjernene behandles varsomt. Man hører jo gang på gang, at de kendte får særbehandling på alverdens hoteller, koncerter og festivaler. Kan man ikke bare tillade ham det, bare denne gang!
tilføjet af

Well..

I dette enkeltstående tilfælde var det vel decideret for at slå en pointe fast.
Det er jo lidt hans job som kunstner, at gøre opmærksom på at der også er andre meninger end dem der lige reklameres mest med.
Men generelt synes jeg ikke man skal se igennem fingre med at reglerne brydes. Han sender jo et forkert signal til folk, men netop her er det vist det signal han ønskede at sende.
tilføjet af

Niks mester!

Mc Einar VAR stor engang. Men han er aldrig rigtigt blevet til noget siden.
Og hvorfor skal stjerner behandles anderledes????
"Alle dyr er lige, men nogen er mere lige end andre" - Kammerat Napoleon af George Orwell.
tilføjet af

SOM OM...

Hvad med alle dem der bruger strøm? vand? toget og bussen? Tro ikke at en cykel ikke har koster CO2 at producere? Din mad..... alt!!!!
tilføjet af

Sende alle ikke-rygere på øde ø.

Når vi nu er i gang med at dele samfundet op, hvad med så at vi rygere bliver boende på Sjælland, ikke-rygerne sender vi til Jylland, der er alligevel så meget plads og vinden blæser altid lidt mere der. Så bliver luften renset ganske automatisk.
Fyn og Bornholm kan vi lade stå tom. Indtil integrationsdabatten har toppet. Så ender det jo også med at vi sender muslimer til Bornholm og så sender vi flygtningene til Fyn.
Kriminelle og andre som ikke passer ind i samfundet sender vi sgu da til Grønland.
Så lader vi kongehuset reagere fra Færørene.
tilføjet af

jamen

du er jo totalt enig med mig, Rygning er jo lige så skadelig som alt andet, og undersøgelser om hvorvidt kræft stammer fra rygning eller bilister's udstødning er svære at spore.
tilføjet af

Jeg er helt enig med dig....

Kan folk ikke tåle klimaet på et værtshus eller lignende, så burde de blive hjemme. At forbyde rygning sådanne steder vil være altødelæggende for hele restaurationsbranchen.
tilføjet af

hvad fanden hjælper det

hejsa
Hvad fanden hjælper det at lave udluftning og sætte luft-frisker op for den del af danmarks befolkning der ikke kan tåle røg det hjælper ikke en skid er selv ryger og er fuldt ud tilfreds med at der bliver lavet rygeforbud på div. steder hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller noget god mad
Og hvad fanden ligner det ikke at tage hensyn til de forbud der det er jo ikke for sjov at der bliver lavet regler vel
tilføjet af

nej

Det er ikke svært at spore om det er bilers udstødning eller rygning som er den største kræftrisiko hvad lungekræft angår. Hvis bilers udstødning skulle være årsagen, ville der være lige mange rygere som ikke-rygere der fik lungekræft. Og dette er ikke tilfældet. Desuden er der lavet mange undersøgelser om dette. Du kan søge oplysningerne hos bl.a. Kræftens Bekæmpelse.
tilføjet af

I helt væk

Nu er jeg squ ved at være træt af at høre på alle de der fu*king ikke rygere der render rundt og blabre om "min" røg når han sikkert har tre biler og en masse andet lort der udleder co2 der forurener og skader mig og mine omgivelser !*!tænk over hvad du render rundt og laver inden du fokusere på andre!*! OMFG 😕
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.