4tilføjet af

Orbitrek Platinum - Ellipsemaskine

Jeg vil rigtig gerne for alvor komme i gang med at træne. Og sport interessere mig ikke rigtig, og at cykle er heller ikke lige mig, slet ikke i denne kolde tid.
Så jeg har kigget lidt efter trænings maskiner til hjemmebrug. Jeg har fundet ellipsemaskinen "Orbitrek Platinum" fra tvins.com.
Så vidt jeg ved skulle de der "ellipsemaskiner" være rigtig gode til at holde formen, og til at bygge kroppens muskler op.
I beskrivelsen af maskinen lyder det som om den er af god kvalitet, og prisen er god!
Nogle der har positive eller negative erfaringer med denne maskine eller andre ellipsemaskiner? Og er denne form for træning som god som det siges?

Jeg håber der er nogle som ville give sig tid til at hjælpe..
Kærlig hilsen, Sodium.. God Jul! :)
tilføjet af

Orbitrek

Hej Sodium
Jeg har haft en et års tid og synes det er verdens bedste investering. Har prøvet et utal af hjemme træninsmaskiner fra mærkelige elektroder til mavemaskiner. Produktet er go´ kvalitet og du kan få fyret en masse kalorier af på den. Den belaster hverken led eller muskler og er kort sag geninal. Jeg er uddannet fittnes og Spinning instruktør og har undervist meget. Men det kniber efterhånden med at få afsat de par timer om dagen når det hele skal hænge sammen med familien. Så nu napper jeg en times tid foran flimmeren når familien er gået i seng :)
Go fornøjelse.
tilføjet af

Back problem

I want to know if any of you have back problems and if you were able to keep up with your own training without problems , i´m about to buy the machine "Orbitrek Platinum" and don't really want to have to return it ,, any light on this subject will be greatly appreciated
Thanks
Julian
tilføjet af

Slidgigt

Hvordan synes du Orbitrek egner sig for folk med let slidgigt i hofter og lænd/ryg. Jeg synes, det virker som om man træder ned med fuld belastning fra hele kroppen, som vist ikke er så sundt med en sådan diagnose.
tilføjet af

respons

Du kan tro, at en trædemølle som orbitrek virker, jeg har brugt min i mindst 2 år, og nu har jeg muskel-ben i stedet for de kyllinge-ben jeg er født med!En trædemølle er det bedste der findes : Du sidder ikke på din flade (som på en kondi-cykel),du hviler ikke armene på et styr,hele kroppen er i gang hele tiden.Orbitrek er den oprindelige af slagsen, den jeg har er en kopi fra Taiwan (Harald nyborg), men er nøjagtig lige så god!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.