16tilføjet af

Min bedste veninde og min kæreste

Min kæreste var sammen med min bedste veninde....
Jeg har slået op med min kæreste gennem godt 4 år for 3 måneder siden. Jeg var egentlig glad ved situationen og vi havde det stadig godt sammen. Nu fortæller min vendinde mig så EFTER at vi har alået op, at hun har været sammen med ham for 1/2 år siden!
Jeg er dybt ulykkelig, jeg elsker ham jo stadig på en måde...
De to mennesker jeg holdt allermest af og stolede allermest på har svigtet mig totalt! jeg har været helt nede i kulkælderen, har ikke spist i 4 dage og jeg græder hele tiden...
>Hvordan kunne de gøre det mod mig??
Oh hvorfor er det mig som det går udover, når jeg er den eneste der ikke har gjordt noget galt???
tilføjet af

Du er jo ikke sammen med ham...!

Okay jeg kan virkelig godt forstå, at du er ked af det...! Men hvis du ikke er sammen med ham, så har han jo i princippet lov til at være sammen med hvem han vil...! Men er de to stadig sammen eller hvad....?
tilføjet af

Hvad er problemet ?

Kære anonyme unge kvinde.
Hvad er dit problem ?
Du havde været sammen med din kæreste i 4 år.
Tre måneder før DU gør det forbi er han sammen med din bedste veninde.
Når noget er galt i et forhold kommer det ikke fra den ene dag til den anden. Din kæreste har mærket at noget var i gærde. Ikke at der er nogen som helst undskyldning for utroskab, så dette er ikke noget forsvar for din kæreste. Tilsyneladende har i tre haft et tæt forhold, noget er kikset og de to har været sammen.
Din veninde har givetvis fortrudt at hun var sammen med din kæreste og har haft brug for at lette sit hjerte for dig og måske troet det ville hjælpe dig at hun fortalte det. Hun er din veninde og har fortalt dig om sidespringet i den bedste mening, du har hende stadig.
Du siger du stadig elsker ham på en måde ?
Du vil gerne være sammen med ham og samtidig have din frihed. Tal med ham om dine følelser til ham. Spørg ham om grunden til affæren med din veninden. Ingen af de to har gjort det for at være ond mod dig.
Det der skete var fordi du har været forvirret omkring forholdet.
Du har selv bragt dig i den situation du står i nu.
Man kan sige du ligger som du har redt.
Ved at tale med dem begge, har du måske dem begge endnu.
Lad være med at have ondt af dig selv, fordi det er der ingen andre der har.
Go' pinse og good luck - Trojka
tilføjet af

That´s no go!

Hvad problemer er.. det er da tydeligt! De to folk man stoler på går bag ens ryg?
Man tager da ikke sin venindes fyr?! Lige meget om man er sammen eller ej. Selvfølgelig vil 4 år da sætte sine spor i hjertet.
Jeg syntes det er totalt utilgiveligt.
Men du skal op på hesten igen. Du skal nok finde en, som kan behandle dig ordentligt både veninde og kæreste. Spis igen så bliver dagen nemmere og græd når du syntes du behøver det.
Og jeg mener bestemt ikke du selv har bragt dig i den situation - og at du bestemt ikke ligger, som du selv har redt! Du har bare haft en veninde, som tydeligvis har været jaloux på jeres forhold.. Gad vide, hvad hun sagde du skulle gøre da du snakkede om, at forlade ham?!
Held & lykke!
X fra Miss J!
tilføjet af

Det har jeg også prøvet!

Hej
Tja, jeg forstår dig, har selv prøvet det samme, men han fortalte det så mens vi kom sammen, og det var ikke specielt sjovt. Men jeg blev sgu sammen med ham stadigvæk, og hun (min veninde) ringede til mig hver dag, men for at snakke med ham. Det blev til sidst alt for meget, så jeg smed ham ud af vores lejlighed. Men uanset om man ikke er sammen mere, eller er, så såre det godt nok en utrolig meget. Jeg har stadig nogle følelser for ham, men nu er han blevet far til min venindes barn, så jeg er helt stoppet med at snakke med dem. Men at de gjorde det, vil jeg aldrig tilgive dem.
Men bare tænk på at der er en masse fisk i havet, og han er kun 1 af masse.
Men jeg synes nu du skal spise, bare lidt.....det er en god ting!
Håber jeg har hjulpet dig lidt, og jeg har det godt nu, men er total single, men faktisk mega glad for det.
Knuser Tøsen
tilføjet af

læs nu hva hun skriver

Læs nu lige hvad hun skriver - hun slog op for 3 MÅNEDER siden og kæresten og veninden havde været sammen for ½ ÅR SIDEN... Altså, hun var stadig sammen med kæresten da han var sammen med veninden..
tilføjet af

Det er noget bræk!!!

Hvad Trojka skriver, er da en gang lort, for at sige det rent ud. Hun har ikke anet, hvad der foregik bag hendes ryg, så hvordan kan det lade sig gøre, at hun selv har forårsaget noget, hun ikke har vidst noget om? Hvis hun havde vidst det på det pågældende tidspunkt, havde hun muligvis handlet anderledes . og så kunne man sige, at hun lå, som hun havde redt ,- problemet er, at hun slet ikke har haft mulighed for at rede.
Din veninde er fej at gøre sådan noget mod dig, og ligeså din x. Det er vel fint, at hun i det mindste fortæller dig om episoden, men at hun gør det ½ efter er fejt. Ville du kunne stole på hende på samme måde som før?
Lad være med at se nogle af dem, indtil du ikke længere har følelser i klemme i døren, men slik dine sår og kom ovenpå igen. Som man siger: Der er pænt mange fisk i havet - om end ikke så en masse andet spændende.
Held og lykke fremover
tilføjet af

Det skal nok gå

Hej søde..
Jeg kan godt forstå du er sur, tro mig det ville jeg også være..
Jeg ville være sur på dem begge og afbryde kontakten til dem indtil jeg følte jeg ville kunne se dem i øjnene igen..Det er altid hårdt at komme videre i starten og især når man føler man er blevet røvrendt..Men du skal nok komme videre, det gør alle:-) Nyd at du er alene og kan gøre hvad du vil..Op med humøret:-)
Knus fra mig
tilføjet af

øhhh nej Trojka

Øhhh Nej det er godt nok ikke din skyld, så det er noget værre P.s der bliver sagt. jeg har selv været i den situation og den er ikke sjov. Det er ALDRIG ens egen skyld at de to man stoler allermest på og elsker højst, gå bag ryggen på en. da min kæreste gjorde det overfor mig, blev jeg enig med mig selv om at vi ikke skulle være sammen i et stykke tid og så skulle vi være venner igen.... vi er de bedste venner nu og gør meget sammen, men uden at der er noget mellem os andet end et venskab....
Du er ikke selv herre over situationen og du skal være 100% klar til at se nogle af dem igen, inden du gør det. Så vær sikker på dig selv og gør ikke noget du ikkevil, før du vil det... Det nytter ikke noget at gå for hurtigt frem. jeg valgte min veninde fra i et stykke tid også, og så satte vi os alle sammen ned og snakket om det. vi fandt ud af nogle ting og de blev holdt.
Måske har trojka ikke prøvet at have en utro kæreste, for så ville vedkommende vide hvor ondt det gør. man skal ikke skrive om noget man ikke ved en brik om. Så hør hvad jeg siger... har ligeså ondt af dig selv som du vil. jeg føler med dig og det er der mange der gør...
Knus fra en der forstår dig.
tilføjet af

Svar fra Trojka.

Det er alt for nemt bare at sige at der er masser af fisk i vandet og at give medynk.
Tidens trend er en brug og smid væk holding, når noget ikke passer mig, så er det bare ud til højre, der står masser af fyre og venter.
Det der var mit ærinde er at sige:
"Jeg har jo ikke gjort noget forkert..."
Den holding holder ikke.
Den kvinde der skrev indlægget holder stadig af sin veninde og sin kæreste.
Hun skal se på sig selv og sin situation sådan lidt udefra, hvad gjorde jeg, hvordan har jeg været overfor de to, osv.
Hun har sin andel af ulykkerne.
Det nytter ikke at sige:
Det er alle de andres skyld...
Trojka.
tilføjet af

Sådan noget pis

Sådan noget pis!
Hvordan kan det være hendes skyld, at to personer der burde være dem hun kunne stole på i enhver situation, vælger at forråde hende. Og ja, DE valgte det, der er næppe nogen der har tvunget dem til at gøre som de gjorde. Derfor er det noget fis at sige at det også var hendes skyld. Hun er ikke ansvarlig for deres valg og handlinger
tilføjet af

nemli' ja!

her vil jeg give 'anonym' ret! Min overbevisning er at i sådanne tilfælde er det sjældent man 'ligger som man har redt'! Skulle det teoretisk ske, at han har følt der var noget galt...eller whatever, mellem jer, er der NADA undskyldning for at være utro!! Ved godt du, Trojka, siger du ikke tager ham i forsvar, men jeg kan slet ikke se hvordan det her skulle være hendes skyld. og..."Lad være med at have ondt af dig selv, fordi det er der ingen andre der har"...?? JO DER ER!! JEG har! og sikkert resten af dem der har svaret på dit indlæg (med undtagelse af én). Så op med humøret og kom videre, nogle mennesker er bare ikke det værd, selvom kærlighed kan gøre det svært at se det.
knuz fra fyren i Århus
tilføjet af

hør

jeg er ked af at sige men det er tit sådan noget sker, og det er altid fordi at der mangler noget i personen/din x kærestes liv som man/du ikke kunnen udfylde.
didar
tilføjet af

hvad med veninden?

Men hvad siger hun?..hvis du har slået op..var fordi i elskede ikke mere hinanden?..og det er tydeligt at han var sammen med en anden en lille smule før,og det var pga han elkede ikke dig mere som 4.6 år sidden og måske hun er ikke den eneste han ahr været i sengen med mens i var kærester.
Du er såret, men det er ikke så slemt det men den kvinde, i er gået fra hinanden...Han elsker ikke dig som du vil gerne.
tilføjet af

det er syndt

det skulle ske..kvinderne har ødelagt det hele for sig selv, når de blev frigjort af mændenes magt, også nu forstår jeg godt hvorfor for 50 år siden (og stadigvæk er der absolut ikke lige stilling, nu er bare alle kvinderne luder og med den mest ussel dyriske ussel instinkt stjæler de andres mand) var kvinderne trykket ned og holdt som hunde med snor. Mænd? har altid været mænd, det er os der skal klare at holde dem med snor...discusionen er ikke færdig, nu er det ikke kun mændene som er utro, også kvinden og plus de nedrig kællinger, der får mændene til at tro at de har en store p_k. Nå! og plus mændene er så dumme
tilføjet af

kitty

hejsa...
jeg vil så sige til dig, at du er heldig da din veninde har gjort det efter i slog op..
min daværende bedste veninde var sammen med min daværende kæreste i en måneds tid.. og da jeg en dag tog op til hende, fandt jeg hans bil i hendes indkørsel.. det gør ondt...
hvis du stadig elsker ham på en måde, forstår jeg ikke, du slog op med ham.. tror du har det man kalder en slags ejerfornnemmelse, fordi du har været sammen med ham, og ingen du kender skal.. sådan har jeg det ihvertfald..
hvis din veninde fryder sig over at have været sammen med ham.. så sig ttil hende at du var der først.. got hun kan tage resterne...
ellers bare bid det i dig... mere kan jeg ikk sige
tilføjet af

Øhhh

Øhhh er der ikke et eller andet du har misforstået? pointen er jo netop at veninden og kæresten var sammen mens de stadig kom sammen. Veninden ventede bare med at gå til bekendelse til efter de havde slået op.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.