6tilføjet af

Hvem vinder DM i fodbold?

Så er 1. halvdel af sæsonen gået på hæld, og det er tid til at gøre status og se fremad 🙂 Egentlig underligt ander her ikke har gjort det endnu - er I flygtet? 😮
Nå, well hvordan plejer det egentlig at være? Det er vel ikke som i Tyskland, hvor vinderen af "halvårsmesterskabet" også somregel er den endelige vinder?
Jeg må sige, at jeg er imponeret af Brøndby, der startede meget skidt, men så fik damp under kedlerne - kan de holde dampen oppe?
Hvad med efterfølgerne, OB, FCK og FCM? Kan de genvinde momentum? Og hvad med Aab? Er de helt afskrevet, eller kan de nå det med en slutspurt og en topprofessionel, ny, ung, svensk træner?
Nå, der må købes og sælges i vinterpausen, det kan jo godt ændre billedet - nogle klubber har jo en bedre økonomi end andre. Er der f.eks. nogen, der køber Ken Ilsø fra Sønderjylland? Var der ikke noget om, at Santin så andre veje? Kan vi vente et nyt udlandsk "navn" til Danmark, eller vil klubberne satse på flere danske spillere fra de dygtige yndlingerækker?
Hvis jeg personligt skal give et tip, så tror jeg BIF løber med mesterskabet denne gang - og det uden væsentlige spillerhandler i vinterpausen - for hvorfor lave om på noget, der er godt?
Og så håber jeg ellers på at mit eget hold, Randers FC, klarer skærene og forbliver i top 6 - en top 4 tror jeg ikke længere er realistisk, man ser jo, hvor smal truppen er, når kernespillerne er ude [:*(]
tilføjet af

Nu venter vi

bare på indlæg fra Brian Hansen/Alias Sylvia, han ved sgu´ hvem der løber med guldet
tilføjet af

Aab

Aab vinder titlen! Se bare, hvordan de kom igen mod ikke bare Celtic men også Randers i går! Ha ha, den sved, hva' 😃😃
tilføjet af

Sagen er BIF

Brøndby render med mesterskabet, I skal bare se løjer - havde dog håbet på at Køhlert blev, det er nu bedst med en ægte brøndbyer ved roret øv øv [:*(]
tilføjet af

OB!

OB OB OOOB! OBs bundniveau er højt, bundniveauet er en 2. plads. Selvfølgelig vinder vi i år!
tilføjet af

OB er på

Jeg er også med på at OB tager guld i år. Det kan ikke passe at det enten er jyder eller sjællænder der tager guldet.
men chancen er selvfølgelig og stor at de havner på de forkerte steder.
1 til 12 at den havner i byernes by Odense.
tilføjet af

vinderen blir..

F
C
K
hvorfor?
Fordi blir Brøndby ramt af en skade af f.eks Krohn Dehli eller Schleebrugge så har de ikke en erstatning på samme niveau.. Det samme gælder OB.
Men alt kan ske... jeg er ikke FCk fan, men jeg ser dem som stærkest og med den stærkeste trup. Sådan helt objektivt set..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.