7tilføjet af

Taget lugter!?!

Ja det lyder skørt ikke?, men sandt er det og jeg vil høre om nogle af jer skønne folk derude i solen, kender til problemet og evt. ved hvad der er årsagen..
På mit arbejde, en kommune, i en tilstødende barak/skurvogn/pavillion - kært barn mange navne - lugter taget af brændt gummi/plastic, li så snart solen har varmet det op..
det gør at folk går rundt med hovedpine og kvalme, hovedsageligt pga lugten men også fordi vinduerne ikke kan holdes åbne, da lugten så breder sig indenfor, så der bliver jo enormt varmt i en tid som denne..
Dette har været et problem i nu 3 somre, men det er min første sommer der.
Der har været mænd ude 2 gange og teste for farlige gasser, men resultatet var negativt. Der var så igår en arrogant lort fra miljø og teknik, tror jeg det var, ude og lugte - og han kunne ikke lugte noget!? Det synes han ikke var unormalt, sådan skulle en barak da lugte, det var klart når materialerne blev varme.. men der var ingen ubehagelig lugt i hans næse. 🙁
Vil det så sige at alt personale + borgere lugter forkert?! Nej vel, så han må være købt til den holdning, det så hvad det er..
Men af nysgerrighed - hvilke fejl kan der være med det tag, som skaber lugten? Ønsker fagudtryk!, og gerne erfaring med problemet.. Tak 🙂
tilføjet af

Fra Miljø&Teknik?

- altså kommunens egne? Det er under alle omstændigheder arbejdstilsynet I skal have forstyrret.
tilføjet af

Det kan også

være det var der han var fra.. eller de mænd der har testet var fra, ved det ikke.. jeg er lisom bare kommet til for nylig og kender kun udpluk af historien, men lugten er slem! 🙂
tilføjet af

he he

hov tror jeg svarede sort der 😃 Arbejdstilsynet siger du?.. men måske har de været der.. hvad hvis det var der ham der ikke ku lugte noget kom fra... hmm.. men det slet ikke pointen, jeg vil bare gerne vide HVORFOR taget lugter.. hvilke materialer brænder sammen på den måde.. lim? tjærre?.. og er det måske alligevel farligt, når du folk reagerer fysisk på det?..
tilføjet af

Og de tkan jeg ikke fortælle dig

- bl. a fordi jeg ikke kan lugte det, her hvor jeg sidder. Siger medarbejderne det lugter, så lugter det nok.
- Håber da nogen herinde kan komme med et bud. 🙂
tilføjet af

Med risiko for at jeg tager fejl

Det ´lyder som et Højgård og Shults pavillion, dem som blev byggede lige før 2000 for vores flygtninger, ca, 1000 af slagsen.
Rigtigt godt isolerede, og rigtigt dårligt ventilerede.
2 gange 300 p tagpap på taget, og da du spørger om fagudtryk skriver jeg bare at den kombination ikke er permeable, dvs, det ånder ikke.
Alt hvad der bliver samlet i lofted og væge gennem årener, og de damper fra selve træet og materialer blive sendt retur i varm vejr, de damper er ikke nødvendigvist farligt, men de ringe udluftning er.
Gener eller ej, luft ud, hele tiden altid, også når det er dårligt vejr, så går det nok, hvis det er god nok til vores flygtninger er det godt nok til os, Og jeg tager forbehold for eventuelle fejl og sprog problemer.
[l]
Nick
tilføjet af

Som Dulkis siger

Så er det en sag for Arbejdstilsynet, det kunne efter din beskrivelse godt tyde på at der er tale om opløsnings midler, de kan meget nemt give kvalme og hovedetpine, men op og se hvilken tybe tag det er.
Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

AGJ pitzner

Det er ikke en Højgård og Shults, men en AGJ pitzner 2006.. men det ku da klart være taget ikke ånder..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.