2tilføjet af

hvordan er det lige...

Hvordan er det lige at man finder ud af at man ikke kan være kæreste med ham mere.... og hvordan er det så lige at man får gjort op med sig selv at det skal slutte og få ført det ud i livet...
Der er sgu svært at udsætte sig selv for det følelsesregister jeg skal igennem, når jeg skal droppe een som jeg i virkeligheden er kommet til at holde meget af, men som har en anden indgangsvinkel til vores forhold.
tilføjet af

Det gør altid ondt

Du kan sige til ham at han ikke er seriøs nok, og derfor
har du besluttet at jeres forhold skal ophører fra og med
idag.
tilføjet af

Jo ser du

For mig lyder det som om du har taget beslutningen.
Der er ikke andet at gøre end at kaste dig ud i det. Lad være med at lade det trække ud hvis du er sikker.
Da jeg stod i samme situation for et års tid siden skrev jeg et langt brev.. ..til mig selv. For mig var det en god måde at få styr på mine tanker og følelser og jeg tog en uge om at skrive brevet og spekulere på de forskellige problemstillinger og om jeg havde gjort nok for at prøve at ændre tingene.
Til sidst stod jeg i den situation at jeg var afklaret med hvad jeg ville, jeg vidste hvad jeg ville sige og jeg vidste at jeg ikke bare valgte den lette løsning.
Det er ikke sjovt når man skal til at såre nogen man holder af på den måde og derfor er det også vigtigt at du selv er helt afklaret og at du selv ved at du kan svare når han eller hun spørger "hvorfor?"
Men hvis du har taget beslutningen, så ødelægger du bare mere ved at trække tingene i langdrag.
/H
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.