2tilføjet af

Vinter OL fiasko

Hold kæft hvor har vinter ol i Vancouver været sørgeligt set med danske øjne. Patetisk! På TV2 var der et interview med en pige der spiller ishockey for Finland og i nat vandt bronze. Hun er halvt dansker og spiller i den anden bedste række i Danmark. Det fik værten til at sige at hendes bronze medalje jo også var en dansk bronze medalje. Hold kæft hvor var det patetisk at se på. Pigen stiller op for Finland, ikke Danmark. Hun spiller på et hold med andre finner. Ergo er medaljen Finsk. Hvis Danmark vil have medaljer ved vinter ol skal vi satse på de sportsgrene man kan dyrke i Danmark. Umiddelbart er der fire sportsgrene vi har en chance for at være med i. Jeg tænker på ishockey, speed skating, kunstskøjteløb og curling. For at det projekt skulle lykkedes skulle man bygge en masse nye haller, strategisk placeret rundt om i landet. Lige nu er der 15 haller i Danmark. I nogle af hallerne skal flere sportsgrene deles om isen. Jeg mener vi bør satse på at få over 50 is anlæg i Danmark. Det vil sige at nogen af de eksisterende anlæg skulle udvides med hal til curling, speed skating osv. Derudover skulle man satse på at få de fremmeste trænere fra udlandet. F.eks canadiere/russere til ishockey osv. Alpin skiløb, snowboard og langrend skal helt droppes da de altid vil være spild af penge. Hvis politikerne ikke er villige til at lave disse massive investeringer vil de penge de i fremtiden bruger på at sende tabere til vinter ol være penge ud af vinduet.
tilføjet af

der er masser af is i grønland

men ingen haller, så det er bare noget dumt fis du lukker ud.
sportsfolket her i landet er så forkælede, at de altid kan komme til læge og alle mulige andre behandlinger, de burde selv betale for deres rejser og ophold, når de taber.
tilføjet af

Hvad har det med sagen at gøre?

Grønland rager mig langsomt. Hvordan kan danske børn der gerne vil dyrke vintersport få nytte af at der er is i Grønland. Grunden til at der ikke er særligt mange vinter ol stjerner fra Grønland er at de har mere travlt med at drikke bajere end at dyrke sport. Desuden er der kun 40000 mennesker på Grønland så der er ikke en særlig stor talentmasse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.