9tilføjet af

Hvorfor smager færdigretter kun af peber ?

Hvorfor smager stort set alle færdigretter KUN af peber ?
Og hvorfor skal færdigretter være så stærkt krydret,så det nærmest føles som stikflammer ned gennem halsen,og ud af munden ?
Jeg er i den uheldige situation,at jeg meget sjældent kan klare at lave min egen mad pga fysisk sygdom. Så jeg er tvunget til at købe færdigretter,og desværre,så er det næsten en umulighed at købe færdigretter der er bare nogenlunde spiselige.
Jeg er normalt ikke kræsen,er næsten altspisende,dog kan jeg ikke klare når maden er overkrydret med f.eks. peber eller chili!
Jeg kunne derfor godt tænke mig at vide hvem der smager færdigretter til ???
(Hvis der overhovedet er nogen der gør det ???)
Er det en fejl (måske en medarbejder har tabt en ekstra sæk peber i gryden) når der er flere hundrede store sorte peberkorn på en lille portion færdigret❓I dette tilfælde taler jeg blot om pasta med ost,champignon,skinke,som jeg havde glædet mig til - lige indtil jeg fik smagt på det,og stikflammerne stod ud af munden på mig,og for at jeg overhovedet kunne spise det måtte jeg systematisk pille flere hundrede peberkorn ud af retten - er det rimeligt ???
tilføjet af

hej

Du skiver ikke noget om, om det er de frossene du køber. Jeg ved at her hvor jeg bor kan man købefærdig mad hossuper best, brugsen og slagteren har du prøvet det?Her er det ihvertigfald godt og ikke for stærkt
tilføjet af

Jeg køber

mest de dybfrosne færdigretter. Jeg kan ikke komme rundt omkring alene,da jeg bruger rollator,og her hvor jeg bor er der kun Netto og Rema1000.
Den slagter der er her,har skræmt mig væk med hans hjemmelavede biksemad,der var syret til (og jeg mener syret til)med bla. HP sauce - det lugtede værre end et syrebad,og jeg var nede og tale med slagteren om det,og det hele røg i skraldespanden. Slagterens svar til mig,om hvad det var for en hæslig lugt af eddikesyre,var at han solgte mange portioner af biksemaden hver dag,og at HP sauce SKAL i biksemad! Hans frikkadeller smager af gammel karklud...
Jeg har så fundet ud af,at grunden til hans salg af gamle karklude frikkadeller,og syrebaseret biksemad,må være alle de alkoholikere der alligevel ikke kan smage varen!

Jeg får kun gode slagtervarer når jeg kommer i Rødovrecentret hos Norman Sørensen,men det også den bedste slagter der findes - tror jeg! Desværre er det ikke så tit jeg kan få nogen til at køre mig derud.
Men tak skal du have for oplysningen..ss
tilføjet af

Ikke set før

Den slagter har da forstand som en høne, han burde lave biksemaden og så lade folk selv øse HP eller ketchup, whatever på retten.
tilføjet af

SVAR

ALDI's færdigretter er rigtig gode. Både frost, køl, tørrer og dåse😃Og det er billigt!!
tilføjet af

Enig

Og det bør gælde alle former for kryderier!
Den pågældende slagter kan kun lave spiselig ribben/flæskesteg.
Jeg tror efterhånden ikke på,at fabriksfremstillet færdigretter bliver smagt til,og hvis den gør må det være af folk der har mistet deres smagsløg.
tilføjet af

Mit problem

er jo at jeg ikke kan komme rundt omkring uden hjælp.
Men tak for oplysningen..ss
tilføjet af

Gode retter

Intet kan erstatte hjemmelavet eller en god restaurant, men jeg har flere gange købt færdigretter fra Mou som kan spises uden at holde sig for næsen men desværre har jeg ikke set det andre steder end hos min lille købmand der ikke har det mere.
Detailhandelen hænger sådan sammen i dag at man søger at samle indkøb hos få store leverandører grundet bedre prisaftaler og lettere logistik, det går desværre så ud over de små.
Jeg synes ikke at dybfrost eller færdigretter i dag er udpræget fyldt med peber, eller også har jeg ødelagt mine smagsløg af meget stærkt hjemmelavet 😃
Til gengæld er der alt for meget salt i, hvad der også er blevet kritiseret da det ikke er sundt.
tilføjet af

Ved ikke om du kan købe det

hvor du bor, men Tulip's færdigretter som dybfrost er faktisk ret gode, men ok, også dyre.
Prøv at søge efter en smørrebrødsforretning eller lignede der laver dagens middag, de fleste bringer ud hvis de har det på kortet, godt nok er det ikke specielt billigt, men det er normalt ret god mad man køber sådan et sted.
Endelig er der mulighed for at købe frosset mad til en hel uge ad gangen på de fleste plejehjem, især for pensionister, det er rimelig i pris og maden er tilberedt af en økonoma som ved hvordan man tilbereder mad til almindelige mennesker.
God fornøjelse med jagten på en ordentlig madleverandør
Ernst
tilføjet af

Laver stort set aldrig mad selv

Jeg er en ung fyr med en god økonomi. Jeg bor i en fin lejlighed med keramisk kogeplade og det hele. Jeg orker dog ikke at lave mad, så laver kun sjældent mad. Det er kedeligt at bruge lang tid på at lave mad for at spise det selv. Så er der jo også den med oprydningen...
Jeg spiser for det meste pizza og slagterens færdige retter fra super best, som mig bekendt koster 25-30 kr. Deruder så står den ellers på bistro.
Har også prøvet alle de der "smarte" færdigretter, og ingen af dem kan naturligvis måle sig med hjemmelavet mad. Men de kan spises.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.