10tilføjet af

mentalt forstyret overbo

hej alle
vi har fået et stort problem i vores ejerforening.(under 5 lejligheder) Vi har fået en ind i opgangen med store problemer i den øverste etage, og som gør vores liv til et helvede.
personen flyttede for ca 5 år siden ind efter at være kommet ud af en skilsmisse, som vist ikke var gået særlig gladt igennem, ihvertfald var humøret meget svingende og det er bare blevet værre. i starten kom børn og x på besøg hvilket resulterede i kæmpe skænderier, både inde i lejligheden hvor døre smækket i og forsøgt sparket op igen,i opgangen, og uden for huset. Efter en sådan seance skulle man for alt i verden ikke blive fanget på trappen for så fik man den helt store tur.
personen fik også den opfattelse vi havde snyndt ved hushandlen, hvilket var starten på en række alvorlige beskyldninger, om vi havde scoret alle pengene, og hun derfor havde fået et dårligere kælderum osv.Hun havde også betalt mest for sin lejlighed, så derfor ville hun også have lov at bestemme alt. Det hele sluttede med hun truede med en advokat hvis hun ikke fik sin vilje. Det betydet at det er næsten umuligt at drive ejerforeningen og bestyrelses møder er efterhånden ikke eksistrende. Al dialog forsvant efter et møde på trappen hvor hun blev bedt(høfligt) om at dæmpe sig. Det blev betalt tilbage med at hun senere trampede op og ned af trappen men hun råbte og skrg på trappen og smækkede med dørene til lang ud på natten.

de sidste par år er det gået fra skidt til værre, truslen om advokat blev til trusler om vold,blive meldt til politiet, sluttende med trusler om hun vil slå os i hjel. vi valgte i opgangen at i første omgang at prøve at snakke med hende om det. Der var vi så dumme at fortælle hende at vi fandt hendes opførsel ubehagelig og bedte hende om at stoppe. det hjalp ikke men det blev bare værre,når hun ved vi andre skal tidligt op på arbejde larmer hun som en sinsyg det medste af natten, prøver man at påtale hendes opførsel går hun helt amok .
Nu tror vi at kæden helt er hoppet af. Nu bliver vi beskyldt for at arbejde sammen med en person(gætter vi på) fra kommunen, der vil ødelægge hendes familie. Hendes paranoia gør at hun er begyndt udspionere os. hun gennemroder vores affald, kigger i vores postkasser, kælderrum. fremmede biler bliver undersøgt ligesom naboerne bliver sikkerheds godkendte. hun kigger også ind af brevsprækken for at se om vi skjuler "agenter fra kommunen" antennen på taget skal fjernes og telefonkabler stofa forbindelsen skal væk da det bruges som en hh sender til afdeling b12(vi gætter på psyk ). naboerne brokker sig til os, men vi kan jo ikke sige andet end ring til politiet hvilket vi har det lidt skidt med.
hvad fanden gør vi
a
tilføjet af

ja men hun er da tosse så i må

da smide hinne ud og hvis hun ikke kan forstå det ja så ved jeg ikke vad i skal gøre men i kan jo ikke bor sådan her for det ender jo med i bliver tosse også når hun ødelække det for jer, start med at give hinne en advarsel om at hun lamer for meget. den skal være på skrift om at hun bliver smidt på porten hvis hun forsætter og når du har fådet det 3 gang mener jeg så er det ud med hinne og det er politiet der komme og senden hinne ud vh slim
tilføjet af

Pas nu lidt på, hvad du råder til

Man kan ikke uden videre smide folk ud. Der kunne komme en alvorlig sag ud af det.
Vi er medlem af en forening, hvor man kan søge råd og vejledning. Ellers må man tale med en advokat. Desværre, for de er nogle "banditter" med de penge, de forlanger. Men jeg kan ikke se andre udveje.
tilføjet af

Du kan ikke smide hende ud

Der er tale om en ejerforening!
Jeg ville komme et par spsk olie på de øverste trappetrin.
Hvis hun røg på røven ned, så kunne det være at brikkerne faldt på plads.
tilføjet af

hun er psykotisk

der er tale om en dame der er psykisk syg og for mig lyder det som om, at hun er psykotisk.
Hun har vrangforstillinger, så hun er ikke bare en ond kælling med en der skal have hjælp.
Hun skal have hjælp og komme i behandling.
Hvis hun er til fare for andre og sig selv, kan hun blive tvangsindlagt af politiet.
tilføjet af

Kun en lovlig løsning.

Det eneste du kan gøre er at flytte, politiet kan intet stille op og en kommune har ingen muligheder.
Hvis personen er skingrende sindsyg kan man kontakte kommunen, men det flytter personen jo ikke af.
tilføjet af

Paranoid og psykotisk

Personen du skriver om lider af voldsomme, paranoide tvangstanker. Selvom hende opførsel lyder yderst generende, håber jeg at I kan finde rum i jeres hjerter til at hjælpe hende. Hun skal i behandling og det kan kun gå for langsomt..
Desværre handler politiet kun hvis hun er til skade for sig selv OG for andre. Men måske I kan opstøve nogle kontaktoplysninger på nogle pårørende eller noget familie?
Mvh 'hende der selv er pårørende til en psykisk syg'..
tilføjet af

kan ikke flytte

har prøvet at flytte men jeg skal oplyse evt. nye ejere om problemerne og så vil ejendomsmæglerne ikke røre den
tilføjet af

det er meget svært

VI HAR OGSÅ EN I VORE EJER FORENING [:*(] ,som har en brist hun bor der ikke men har et voksen barn der gør og han er også skadet itoppen så har hun en hjemme som hun kan leve af tossepenge
men moderen er meget skæv indimellem glor ialle postkasser sidder og pisser i gården
så det er jo nok en arvelig sygdom .ivinter ville hun hjælpe med sne men begynte i den forkerte ende af gaden altså 30 m før vorehus og blander sig i alt hilsen esbjerg
men den slags er umulige😮
tilføjet af

Sikke noget vås.

En mælger er komplet ligeglad, de tænker på penge, penge og flere penge. Samfundet er komplet ligeglad med folk der generer hinanden.
tilføjet af

Det skal Du ikke

"Idioter som naboer" har jeg aldrig set i nogen boligannoncer 😃
Men mægleren får et problem når han skal fremvise lejligheden og hun farer skrigende rundt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.