3tilføjet af

Vin..

Er der nogle der kan anbefale en god Amarone eller Valpolicella.Helst ung og ikke for tør.. På forhånd tak..
tilføjet af

hvad

skal den bruges til og skal det lige akkurat være en af de to
tilføjet af

Pas lige på med Amarone

Amaronevin er Italiensk for viderekommende, holder typisk en alkoholprocent på den forkerte side af 15%, og er efter min mening i kategorien "hedvin".
Denne knaldkraftige slik-vin skal og kan kun indtages med stærkt oksekød og kraftige oste.
Selvfølgelig kan den drikkes til al mad, men vil således være en fornærmelse imod kokken i det rygende køkken.
Netop Amarone vine er kendte for at brygge på tørrede druer - nærmest rosiner. Det giver et vist "power" i smag, men desværrer også i styrke.
Husk i den forbindelse - som vi gør sydpå - at have apollinaris på bordet, med isterninger og citronskiver.
Bon apetit
tilføjet af

Tak

Tak til profeten for de gode råd..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.