3tilføjet af

Man tvinger folk i arbejde for kontanthjælp.

EKSTRA BLADET d.7.nov.( internet avisen) *Retsag kan koste kommunerne million beløb*. Landsforeningen af arbejdsledige LA. ( www.ladk.dk ) , fører nu en sag imod Herning kommune. En person har et arbejde ( det er nok et tvangs arbejde) , får kontanthjælp + 11,-kr. i timen ekstra. LA. mener , at personen skal have fuld løn ( det mener jeg også - efter en overenskomst). Hvor er alle disse fagforeninger henne i disse urimelige ansættelser ????? De har mere travlt med deres ensrettede parti politik. At tvinge en person til at arbejde for en meget lille indtægt er mishandling , ingen tvivl om det. De ledige skal aktiveres , det er også med en rimelig indtægt m.m. Hvis LA. vinder sagen , koster det en masse penge for kommunerne. Dem der har med sådanne ansættelser at gøre , vil ikke selv arbejde under sådanne urimelige forhold. Jeg støtter www.ladk.dk , den forening burde blive meget mere kendt for deres fantastiske arbejde. Kommunerne og deres aktiverings politik - BØVS. Fagforeningerne har så meget med deres overenskomster , kik lige på kommunernes arbejdsmarkeds politik. I vil ikke selv arbejde under sådanne tvangs forhold - det er mishandling på det groveste. ENLIGE har en meget lille indtægt , mange andre har en indtægt som er højere end ved at have et arbejde - hvorfor denne urimelige økonomiske forskels behandling? Til fagforeningerne , kik lige på kommunernes arbejdsredskab * Hvad siger loven* , som er altødelæggende.Man skal ikke ødelægge , man skal hjælpe mennesker i nød.
tilføjet af

fagforeninger ha

ja fagbevægelsen står med faner ved de byggepladser der bruger polske arbejdsfolk. Skønt polakkerne har en meget høj løn når de udfører arbejde i dk, i forhold til leveomkostningerne i polen.
Men ser du der kan hentes penge hjem til fagforeninger ved overenskomstaftaler.
De aktiverede ha de kan sku da sejle deres egen sø de har jo ikke råd til et kontigent.
jeg står udenfor og har altid gjort det det har givet mig en besparelse på 400.000 kr ja rigtigt og gud hvor er jeg glad for ikke hver mde og skulle lægge kr. i de pampers lommer.
tilføjet af

400.000 kr.?

Du må søreme være en ældre herre/dame siden du har sparet 400.000 kr.? Eller også havde du udsigt til en meget dyr fagforening!!
tilføjet af

Lav en ny fagforening

Måske har vi brug for en ny fagforening, som er landsdækkende, for mennesker på kontanthjælp, Fleksjobbere og skånejobbere, hvor vi kan få med- indflydelse og medbestemmelse på vores eget liv og behov. Hvor vi kan få vores egen overenskomst samt lave rummelige uddannelsessystemer/kurser, som er tilpasset de evner og behov, man kan have brug for og skaffe arbejde, hvor man bliver behandlet med værdighed og retfærdighed.
Nu, er der jo snart Folketingsvalg igen, så må vi jo sætte et kryds ved det parti, som vil gøre noget ved de problemer. Måske har vi også brug for en helt ny bistandslov og dagpengelov, som er mere retfærdig.
Det ville også være dejligt, hvis nogen ville lave et helt nyt parti, som har nogle nye ideer og visioner, da jeg synes, at vi mangler nogle alternative løsninger og muligheder, til at løse problemer med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.